Curly crown Braid zelfstudie | NL.Inspinre.com
Het haar

Curly crown Braid zelfstudie

Curly crown Braid zelfstudie

Vlechten zijn altijd in stijl, ze zijn een snelle en eenvoudige manier om stylish dos in een paar minuten te creëren. De kroon vlecht kapsel is een van mijn favorieten. Het is een kapsel dat ziet er goed uit op een textuur, krullend, recht of de overgang haar. Het is perfect voor deze warme zomerdagen, wanneer u wilt uw haar uit je gezicht of zelfs diepe toestand op de weg te houden. Hier is een stap voor stap over hoe je deze look te bereiken.

Crown Braid Tutorial

Bekijk de video

Klik door de rest van de slideshow voor stap voor stap instructies over hoe ik bereikt deze look. En op dit artikel in het Spaans te lezen klik hier!

Stap 1: Bevochtig je haar

Deze eerste stap is van essentieel belang om je lokken gehydrateerd te houden. Bevochtig je haar met wat water en breng uw favoriete verlof in product. Als u liever een strakkere greep op uw vlechten dan voel je vrij om een ​​beetje gel ook gebruiken.

load...

Stap 2: Deel uw Hair

Maak een zijscheiding aan de voorkant van je haar zodra u dit heeft gedaan; verdeel de rest van je haar recht door het midden, helemaal tot aan de nek van je nek.

Stap 3: Braid

Begin waar je je zijscheiding gemaakt en vlechten helemaal naar beneden om je eindigt. Zorg ervoor dat zo dicht mogelijk bij uw randen mogelijk te vlechten, omdat dit de kroon effect dat we gaan voor zal geven.

Stap 4: Herhaal

Herhaal deze dezelfde stap aan de andere kant van je hoofd.

Stap 5: Zet deze vast met spelden

Om de eerste helft van je kruin te maken, houdt u de uiteinden van je rechter vlecht en steek hem naar de achterkant van je hoofd totdat het linkeroor bereikt (of dicht bij, als je haar is korter). Gebruik bobby pinnen om je vlecht te beveiligen.

Stap 6: Volledig Crown

Herhaal deze stap met de rest van vlecht, waarbij de uiteinden en het oversteken naar de achterkant van je hoofd totdat het rechteroor bereikt.

Stap 7: Accessorize

Speld het neer met een aantal bobby pinnen, voeg een leuke hoofdband en je bent klaar voor deze hete zomerdagen met een super chique stijl bent.

load...