Curlynikki interviewt Tamera Mowry van zus | NL.Inspinre.com
Het haar

Curlynikki interviewt Tamera Mowry van zus

Curlynikki interviewt Tamera Mowry van zus

Als je een kind in de jaren '90 waren, heb je waarschijnlijk keek 'Zuster, zuster,' en u wilde waarschijnlijk een van de drie dingen: een tweelingzus, een enorme hoed met een bloem vastgemaakt aan, of bouncy krullend haar.

Ongeveer twee weken geleden was ik opgewonden om tweets en foto's Tamera Mowry zien. Ik slaagde erin om bij te praten met haar en laat haar naar de deets morsen! Ik kan alleen zeggen. Ze is absoluut geweldig. Een echte persoon met een mooie ziel. Ik ben trots om haar te leren kennen!

Haar Haar THEN

Ik ben geboren met een zeer, zeer krullend haar. En als een kind Ik zag er niet anders weten. Ik was net als, oke, dit is mijn haar. Ik heb nooit gemerkt dat andere meisjes hadden recht of golvend haar, het was gewoon mijn haar en ik vond het leuk.

load...

Mijn moeder deed onze haren, totdat we junior high hit, en het was altijd zo mooi en glad. Ze zou het kammen en zet het in vlechten elke nacht, en ten slotte, toen op 13, ze was als, "Meisjes, ik ben klaar, je moet leren hoe je je eigen haar te doen." Dus dat is toen ik me realiseerde hoe moeilijk natuurlijk krullend haar zou kunnen zijn. Het krijgen van die juiste balans is lastig! U kunt teveel product in en wegen het naar beneden, of te weinig en eindigen met droog haar, en we weten allemaal dat krullend haar vocht nodig. Het kostte me een zeer lange tijd om het allemaal uit te zoeken. Ik ben nog steeds bezig om het allemaal uit te vinden! Maar ik had eigenlijk een behoorlijk solide routine door de tijd dat ik naar de universiteit.

De "Zuster, zuster" Days

Tijdens het filmen "Zuster, zuster" -die zich uitstrekte van mijn school jaren hoog door college-mijn zus, Tia en ik waren beiden volledig natuurlijk. En toen kwam "De Fase". Krullend haar werd geassocieerd met 'cuteness', terwijl straight, glad haar werd gezien als sexy en chic. We kochten in deze, en begon steeds klap outs om de twee weken. Dit beschadigd mijn haar. Slecht. Het is zo vreemd, als ik terugkijk op die tijd en die overgang, alles wat ik kan bedenken is dat ik mijn haar alleen had moeten verlaten. In het proces van rechttrekken het, te kleuren, te manipuleren. Ik beschadigde mijn krullen zo slecht en nu meer dan wat dan ook, alles wat ik wil is mijn gezond haar rug. Ik wil bohemian chic [gelach] be. Ik denk natuurlijk krullend haar is anders. Het is zo uniek en mooi in een wereld waar steil haar is koning. Ik denk echt dat het helpt ons opvallen.

Haar Haar NU

Dus uitbarstingen waren de nietje tot en met 3 jaar geleden, toen we besloten om te beginnen met het dragen weeft om ons haar te beschermen tegen de eisen van het werk. We deden veel filmen en weven gewoon logisch. Ik heb onlangs nam het weefsel en kregen kleur en een Brazilian Blowout. De Braziliaanse keratine behandeling was de grootste fout van mijn leven. Ik weet dat er een aantal meisjes die vinden het geweldig en tout het als 'het leven veranderen', maar het deed helemaal niets voor mij. Mijn haar viel uit en ik heb eigenlijk moest helemaal opnieuw beginnen. Het uitgedund echt slecht. Dat, plus de kleur. Complete ramp. Ik ben momenteel de overgang en in het proces van mijn haar helemaal groeit weer naar buiten. Ik zal af en toe een clip-on rocken als ik wil wat veelzijdigheid, maar ik ben echt te duwen in de richting van volledig gezonde, natuurlijke krullen.

Ik hou van Terax Creama Hair Conditioner en de hele Komenuk Bijin lijn. Dit zijn allemaal sulfaat en parabenen producten die helpen me verwennen mijn krullen.

Haar Natural Hair Routine

load...

Ik was mijn haar met de Komenuk shampoo, staat met de Terax en dan hark door een klein Karite Anti Frizz Therma Actief als een leave-in. Dat is het eigenlijk wel. Ik doe mijn best om de baby zodat het kan groeien. Mijn haar was bijna tot aan mijn kont. Het was zo lang, allemaal natuurlijk. Geen extensies, niets. Je weet dat we meegezogen in naar wat sexy is, wat heet en in het proces is, ruïneren we onze haren. Ik vond onlangs NaturallyCurly.com via een twitter bericht, en ik moet zeggen het is verbazingwekkend. En met mij momenteel het leren over mijn krullen en op zoek naar dingen om hen te helpen groeien, is dit perfect! Dus ja, ik zal zeker op de loer.

Laatste gedachten

Vang Tamera en haar zus Tia op hun nieuwe reality tv-serie "Tia en Tamera, Take 2" op Style Network 10 augustus!

load...