De 3 sleutels om het krullende haar van een peuter te ontwarren | NL.Inspinre.com
Het haar

De 3 sleutels om het krullende haar van een peuter te ontwarren

De 3 sleutels om het krullende haar van een peuter te ontwarren

Toen mijn dochter werd geboren met een hoofd vol krullend haar was ik opgetogen! Ik stelde me wassen dagen gevuld met gelach en glimlacht, leuke kapsels met multi-gekleurde bogen, hoofdbanden en krullen en eigenlijk alles wat ik dacht toen ik "mama" gespeeld om mijn baby poppen als een kind. Jongen was ik verkeerd! Nu zal ik dit voorafgaan door te laten u weet dat mijn dochter is 16 maanden oud, dus we zijn heel vroeg in onze mama / dochter haar reis, maar het is heel de uitdaging tot nu toe! Ik heb een les geleerd al is dat een belangrijke sleutel en maakte dingen een beetje gemakkelijker is geweest: het haar van mijn dochter goed ontwarren zet de toon voor de Dag van de was! Het snijdt naar beneden op de tranen en maakt wasdag een beetje minder belastend voor ons beiden! Hier zijn 3 tips die ik heb gevonden die het verschil hebben gemaakt voor mijn meisje en ik!

1. Pre-Poo

Eén van de belangrijkste stappen in mijn eigen krullend haar wasdag proces is om een ​​pre-poo doen voordat mijn haar wassen met shampoo. Als u niet bekend bent met deze term, maar verwijst naar een proces van het aanbrengen van olie en / of conditioner om het haar voorafgaand aan het wassen en te laten zitten voor ten minste 30 minuten vóór het wassen van haar. Dit Nu doe ik meestal op mijn eigen haar aan de droogte die kan komen van wassen te vermijden, maar ik vond dat het ook helpt bij ontwarren! Voor het haar van mijn dochter die ik gebruik Righteous Roots Oliën Pre-Poo: Pre-Wash Detangler, deze olie heeft een basis van 100% kokosnootolie, extra vierge olijfolie, en een groot aantal andere verbazingwekkende ingrediënten die de perfecte slip waardoor ontwarren die voorzien veel makkelijker. Het is speciaal gemaakt voor kinderen, dus ik heb geen zorgen te maken over eventuele irritatie van de hoofdhuid van het gebruik van te hard van een product.

load...

Om pre-poo hair van mijn dochter Ik breng de olie direct op haar hoofdhuid met behulp van de twist top van een applicator fles en masseer het in haar hoofdhuid met de pads van mijn vingers (Tip: zorg ervoor dat je nagels niet te gebruiken in deze stap dit kan leiden tot irritatie van de hoofdhuid en ongemak veroorzaken aan uw kleintje). Hoofdhuid massages helpen bij verbetering van de bloedcirculatie in de hoofdhuid die de haargroei bevordert op de lange termijn, maar het helpt ook om haar te ontspannen. Afhankelijk van hoeveel haar je peuter heeft, vindt u het misschien gemakkelijker om het deel in secties om gemakkelijker toegang tot de hoofdhuid. In ons geval, ik weet niet gedeelte van mijn dochter haar off nog, omdat ze gewoon niet tolereren en het is nog steeds gemakkelijk toegang tot haar hoofdhuid als haar haar is niet zo lang of dichte nog.

Nadat ik de olie haar hoofdhuid hebt toegepast en gedaan een mini-scalp massage, voeg ik meer olie direct naar de palm van mijn handen, wrijf ze samen en wrijf het in haar haar. Het is belangrijk op te merken ik niet beginnen ontwarren bij deze stap, want het is veel moeilijker om dit te doen terwijl het haar droog is, zelfs met de olie in zit! Dit brengt ons naar de volgende tip!

2. Ontwarren verzadigde hair

Ik ontwarren alleen wanneer haar haar nat en verzadigd met het product. Als ze eenmaal in het bad, ik gebruik maken van een kopje of de afneembare douchekop om haar haar met water te verzadigen en beginnen met de laatste stappen van het ontklittende proces hier. De combinatie van olie en water in haar haar toestaan ​​dat mijn vingers of kam naar rechts afschuw van eventuele klitten! Mijn kam van keuze is de Ouidad Double Detangler die ik gebruik ten minste twee keer per maand en de andere keren dat ik gewoon vinger ontwarren. Ik echt benadrukken doen dit deel van uw ontklittende proces, terwijl het haar van uw kind is nat, want het is veel aangenamer voor hen dan te proberen om droog haar ontwarren, herinneren ons doel is hier om knopen haar bereiken zonder tranen!

De volgende stap is het Shea Moisture Coconut en Hibiscus Kids 2-n-1 Curl gebruiken en Shine Shampoo en Conditioner te reinigen en conditie van het haar. Ik ren de Double Detangler door haar haar een laatste tijd, terwijl het product nog steeds in zich om er zeker van alle klitten uit zijn. Ik hou van deze 2-n-1 shampoo / conditioner door Shea Moisture omdat het niet alleen reinigt en verzorgt het haar, maar het is erg glad waardoor het makkelijker te ontwarren. Ik noem al dat het niet uitmaakt wat je gebruikt of welk proces je volgt ontwarren zal een nachtmerrie zijn als je het niet mijn laatste tip onthouden...

load...

3. Wees geduldig en liefdevol

We moeten niet vergeten geduldig met onze kleintjes in het ontwarren en wasdag proces. Peuters zijn gericht op spelen en plezier! Ik ben niet gekomen over één maar die houdt om stil te zitten om hun haren gekamd, gewassen en ingericht (als je dat doet, een pluim voor u !! hebt) Dit maakt het noodzakelijk dat we geduldig blijven en laten zien extra liefde in het proces. Ik kan zingen een lied aan mijn dochter terwijl ik masseert haar hoofdhuid en praat haar door het proces alleen maar om haar te laten weten wat ik doe. Deze dingen zijn rustgevend en het proces nog aangenamer voor de kleintjes. Het allerbelangrijkste is om te voorkomen dat er een negatieve associatie in het achterhoofd van uw kind over haarverzorging.

Vergeet mama curlies, het is aan ons om de toon voor een gezonde haarverzorging te stellen en dat begint met de ontklittende proces. Door het nemen van stappen, zoals het doen van een pre-poo behandeling, detangling terwijl haar is nat en bedekt met producten die grote slip te geven en door het creëren van een liefdevolle omgeving voor uw kleintje wanneer het tijd is om die klitten eruit te komen zul je klitten te elimineren en te bezuinigen tranen op dag van de was!

load...