De heetste kleuren van 2018 voor natuurlijk haar | NL.Inspinre.com
Het haar

De heetste kleuren van 2018 voor natuurlijk haar

De heetste kleuren van 2018 voor natuurlijk haar

2018 is hier en het is harder, bolder, en feller dan ooit tevoren! Haarkleur is het maken van golven in de afgelopen jaren als beroemdheden, beïnvloeders, en stylisten geven ons creatieve mooie kleuren toe te voegen aan onze krullen. 2017 gaf ons diep turkoois en magenta, maar 2018 gaat dieper met juweel tonen, ombre's, multi-gekleurde tinten en nog veel meer. Elke kleur kan een moeilijke beslissing voor curlies te maken want het duurt een tol op je krullen, maar of het nu tijdelijk of lange termijn, kan het altijd leuk om te veranderen van uw look. Het grote ding over haarkleur dit jaar is de trends voor elk wat wils, of u wilt de kleur van de laag in je haar of verschillende tinten van een kleur over. Hier bij Natuurlijk Krullend, hebben wij u bedekt met kleuren om je krullen pop en gevarieerde manieren om de overgang naar iets brutaler als je echt wilt om te schakelen je haar spel.

Rainbow Sherbet

Foto Credit: @lulustone_

Waarom hebben één kleur wanneer u drie kunt hebben? Voor degenen onder ons die willen de heldere fantasie kleur route te gaan dit jaar, vermengen van uw tinten is de trend te volgen. Probeer een basiskleur voor de wortels en zet vervolgens de tinten met lichte kleuren zoals roze en oranje voor een explosieve dosis plezier. U kunt elke tint je wilt combineren, maar we zijn liefdevolle deze nemen op roze goud en perzik.

load...

Curl Poppin Gray

Foto Credit: @naturallytash

Til de grijze niet kloppen totdat je het probeert. Hoewel dit een zeer drastische look, grijstinten hebben een mooie tint en pigmentatie om uw krullen pop en om echt te proberen een kijkje nemen buiten de doos.

Glühwein

Foto Credit: @happycurlhappygirl

Pure chocola

Foto Credit: @livin_fearless

Ben je klaar om uit te bang met een mooie bruine tint? Deze rijke, chocolade kleur combineert verschillende tinten die ervoor zorgt dat uw ogen pop en kunt u om te spelen met je natuurlijke haarkleur als u niet wilt dat te ver wagen in een gewaagde schaduw.

Cool Copper

Foto Credit: @curlsandcouture

Worden op zoek naar deze coole koperen tinten die zal worden overstromingen Instagram dit seizoen. Denk aan een verlichte kastanjebruine tint gecombineerd met bruin die laat je huid gloeien. Het is veelzijdig te gaan lichter of donkerder is ideaal voor brunettes willen experimenteren met hun haarkleur.

Blonde met Dark Roots

Foto Credit: @pariisjay

Heb geen angst dames, dit seizoen kun je blonde zonder de wekelijkse uitstapjes naar de salon te proberen. Platinum heeft er nog nooit zo vet in deze verlichte tint die gepaard gaat met donkere wortels. Het contrast tussen de wortels en de lengte geeft deze look een meer moderne draai. Terwijl honingblonde vaak de handtekening voor curlies is geweest, wees niet bang om te halen uit uw schaduw spel en ga zelfs helderder dit voorjaar. Enkel ben zeker om de volgende stappen om schade en brassiness voorkomen volgen.

Red Ombre

Foto Credit: @curlychaotic

Ombre is terug, maar met een twist. Het grote ding over een goede ombre is dat het veelzijdigheid en experimenten voor een overgangsperiode haarkleur. In een tijd van verschillende tinten van rood, raden we u aan een rode ombre die grote donkere wortels compliment zonder dat het te overweldigend proberen.

Root Beer

load...

Foto Credit: @kait_touch_this

Het haar inspiratie blijft maar komen met deze heerlijke schaduw van bruin. Wortel bier is niet alleen een frisdrank dit jaar, het is veranderd in een warme bruine tint met hints van rood in tussen. Dit is een geweldige kleur voor degenen onder ons die een subtiele verandering, maar niets te drastische in termen van schaduw of onderhoud.

Deze rijke, diepe rood schaduw heeft al de woede van de afgelopen maanden. Het is verschillende tinten van rood kan goed werken zonder veel onderhoud of onderhoud. Het is een geweldige winter en zomer schaduw die zeker koppen zullen laten draaien in de straten.

Bent u kick-off 2018 met een nieuwe kleur? Vertel ons wat u inspireert!

load...