Dit is mijn checklist voor het kopen van natuurlijke haarproducten | NL.Inspinre.com
Het haar

Dit is mijn checklist voor het kopen van natuurlijke haarproducten

Dit is mijn checklist voor het kopen van natuurlijke haarproducten

Ik zal de eerste zijn om toe te geven dat het kopen van producten voor krullend haar een beetje overweldigend kan zijn. Wij als consumenten hebben elk product commentaren op onze vingertoppen via onze telefoons. Lange weg zijn de momenten waar je je in de gangen van Target of uw favoriete drogisterij krassen op je hoofd en vroeg zich af "waar moet ik beginnen?" Ook al ben ik een paar jaar fris op de natuurlijke haarverzorging scène, heb ik erin geslaagd om mijn eigen checklist die helpt me mijn geld waar mijn krullen zijn bij de aankoop van het product te ontwikkelen.

Ingrediënten die schitteren

Zo veel als we graag geloven dat elk product is gemaakt van hetzelfde krul yumminess, we weten dat dit is gewoon niet het geval. Ik hou van producten die rijk zijn aan oliën zoals kokos, abrikozen, avocado en extra vergine olijfolie, dat mijn haar stralen als de top van de Chrysler gebouw zal maken. Ik heb de rehydratie en controle als SheaMoisture Tahitian Noni en Monoi Smooth & reparatie High Shine Glosser biedt aan mijn kroes onder controle.

load...

Butters

Zoals elke dame rockin krullend haar, ik moet ook mijn haar wat lovin geven van tijd tot tijd en je weet dat onze haren doet niets liever dan een goede masker / smoothie behandeling. Mijn grootste twee ingrediënten die ik in deze producten zijn de romige, gladde boters zoals Shea en cacao die me vocht en bescherming te geven om mijn haar gezond te houden. Carol's Daughter Black Vanilla Hair Smoothie is een van mijn favoriete omdat het ruikt geweldig en doet dubbele plicht van een dagelijkse en diepe conditioner. 

Geur

We weten allemaal dat met de pluizig en gratis uitbreiding van onze krullen komt de vele mensen die graag commentaar op hoe goed het ruikt. De juiste combinatie kan je haar ruikt naar een paradijselijk eiland maken of als een wandeling door de tuin van Eden. Hoewel verschillende producten kunnen maken van dit gebeuren, vind ik vaak dat het helpen creëren van een bedwelmende geur voor de neus begint bij de wortels - en door de wortels bedoel ik shampoo en conditioner. Het Aunt Jackie's Curl La La en de Camille Rose Moisture Milk is een prachtige combinatie die mijn haar geur salon verse maakt en hydrateert mijn van nature, dus ik heb niet altijd tot 10 verschillende producten in weggedraaid. ALTIJD pop de top en neem een ​​vleugje voordat je koopt, zodat u niet later worden verrast.

Structuur

Er is niets erger dan plakkerig of dik product dat je moet je handen wassen of schep uit je nagels. Voor mij moet ik de textuur van mijn product glad en sterk te zijn en een voldoende resultaten te produceren, zodat ik heb niet de helft van het flesje door een gebruik op mijn haar. Helaas, hoef je niet altijd om dit te voelen tot na uw aankoop, maar dit is wanneer beoordelingen in het spel die u kan helpen een idee van wat de textuur en consistentie zal doen om je haar voordat je aankoop te krijgen komen. Ik wil niet iets zwaars in mijn haar noch heb ik iets dat zo licht Ik zal in de spiegel kijken vloeken uit mijn haar later nodig hebben.

Ik hou van houden, en hielden de Paul Mitchell Curls Twirl Rond Crunch-Free Curl Definer omdat de dubbele smoothing gel en room definieert, scheidt en temt mijn krullen zonder dat ze knapperig. Wie houdt van knapperige krullen? Niet ik. Deze textuur is het juiste bedrag van de dikte die ik niet heb om mijn handen na afloop vegen op een handdoek, maar geeft nog steeds de liefde aan mijn krullen. Een andere favoriet is Mixed Chicks Morning After Redefining Foam die eruit ziet als mousse, maar mijn krullen weten wel beter. Het is niet waterig, noch moet ik tien pompen om de klus te klaren. Het is gewichtloos en geeft mijn krullen de extra boost die ze nodig hebben na een paar dagen zonder wassen.

load...

De deal breakers

Een paar van mijn deal breakers ik ga door bij de aankoop van voornamelijk fixeren op prijs of de hoeveelheid product in een fles. Ik ben erg voorzichtig bij het winkelen om ervoor te zorgen dat ik niet te kopen twee producten die gaan om hetzelfde te doen voor mijn krullen, moeten ze zelfstandig te werken en worden onderscheiden. Samen met dat, heb ik niet willen investeren in een product dat ik weet zal opraken binnen een week. Het moet in ieder geval te houden me over tot de volgende betaaldag, zodat een product dat eruit ziet als een monster grootte, maar rekent volle prijs is een no-no.

Heeft u een checklist voor de aankoop van een product? Deel met ons uw hoofdzaak hieronder. 

load...