Een beginnershandleiding voor het gebruik van pruiken als beschermende stijl | NL.Inspinre.com
Het haar

Een beginnershandleiding voor het gebruik van pruiken als beschermende stijl

Een beginnershandleiding voor het gebruik van pruiken als beschermende stijl

Toen ik voor het eerst begonnen met het dragen pruiken als een beschermende stijl, het kostte me een tijdje om erachter te komen wat pruiken geschikt mijn persoonlijke esthetische en vooral mijn budget. Gelukkig voor mij, de natuurlijke haar gemeenschap vorm begon te krijgen online, dus een aantal naturalistas had YouTube reviews op verschillende pruik merken en winkels.

Sindsdien zijn pruiken steeds populairder geworden onder naturalistas als beschermende stijlen. Hier is een handleiding over hoe u ze kunt gebruiken, terwijl de zorg voor uw eigen haar.

1. Vind de juiste Wig

Pruiken zijn verkrijgbaar bij vele lokale schoonheid aanbod winkels als online e-commerce sites, zoals wigs.com, elevatestyles.com en rpgshow.com. U kunt verschillende stijlen bladeren op basis van het haar type, lengte, knippen, kleuren en afscheid hoe u wilt. U kunt meer lezen over mijn favoriete pruiken leren in elke categorie hier.

load...

In het algemeen, synthetische pruiken zijn vaak goedkoper zijn, maar ze duren niet zo lang, terwijl pruiken gemaakt met zuivere menselijke haar een paar honderd dollar kan kosten, maar als goed onderhouden kan worden gebruikt voor maanden als beschermende stijlen. Bij het vinden van de juiste pruik, ook rekening houden met de kapconstructie. Duurdere pruiken hebben de neiging om een ​​volledige kapconstructie gemaakt van Zwitserse kant te hebben. Mid-tier-eenheden hebben de neiging om kant fronten te nemen, maar met een kleiner budget, waarschijnlijk synthetische lace pruiken krijg je bent.

Het belangrijkste verschil tussen de Zwitserse en synthetische kant, heeft de neiging om dat de voormalige is meer ademend dan de laatste. Dit kan op de lange termijn beter voor de gezondheid van uw eigen haar en hoofdhuid.

2. Prep Your Hair

Ervan uitgaande dat je gevonden hebt de juiste pruik, ga je gang en prep uw haar voor uw beschermende stijlen. Vergeet niet dat onze natuurlijke haar is kwetsbaar, dus zelfs tijdens het dragen van pruiken, is het noodzakelijk dat we houden onze uiteinden beschermd.

Het beste is om pruiken op vers gereinigd en gehydrateerd haar te dragen. Vermijd het gebruik van zware zalven en boters die de poriën van je hoofdhuid kunnen verstoppen of laat overmatige residu op uw pruik. Zo goed als je kunt, heb je haar in nette cornrows of zelfs twee strengen wendingen. Het verlaten van je haar in een gekrompen weer zal slechts leiden tot klitten en matten onder je pruik.

3. Zorg voor je Edges

In mijn ervaring als een blogger, het verliezen van je randen heeft als een van de grootste zorgen van de lezers die aarzelen om pruiken te dragen. Nu geloof me, ik snap het. Toen ik voor het eerst begonnen met het dragen pruiken, Ik maakte de fout van hen vast te zetten met de oude schuifspelden of erger nog, kammen. Binnen een paar maanden, merkte ik dat mijn randen zijn terugwijkende!

Na verloop van tijd heb ik tot betere zorg geleerd voor mijn randen. Ten eerste, ik solliciteren ricinusolie minstens twee keer per week tussen toepassingen. Castor olie wordt gespeculeerd om je haarzakjes die leidt tot de haargroei te stimuleren.

Ten tweede, ik gebruik bobby pinnen om te voorkomen krassen mijn hoofdhuid en tearing bij haar schachten aangezien ik mijn pruik te beveiligen. Ik zorg ervoor dat regelmatig een verschuiving van de plaatsing van mijn bobby pinnen om te voorkomen dat te veel slijtage op mijn haar.

load...

Tenslotte I vermijd lijm en tape, met alle middelen, mogelijk omdat zij bekend zijn gehele haarzakjes bijzonder wanneer de pruik wordt verwijderd te trekken.

4. Houd uw haar gereinigd en gehydrateerd

Vergeet niet om zorg te dragen voor uw eigen haar. Dit betekent dat het houden van het gereinigd en gehydrateerd, zelfs als je draagt ​​pruiken. Ik heb de neiging om mijn pruiken af ​​te nemen aan het eind van de dag om mijn hoofdhuid te ademen. Ik blijf mijn regime zoals gewoonlijk, met diepe conditioning wekelijkse en afdichten van in het vocht met een lichte olie, zoals argan of druivenpitolie. Ik tijd nemen ook om opnieuw te tuck in mijn uiteinden om ervoor te zorgen dat ze ten volle kunnen profiteren van beschermd.

Daarnaast heb ik neem pauzes van pruiken en zet mijn beschermende styling met behulp van twee streng wendingen of vlecht outs. Het dragen van pruiken voor buitensporig lange periodes van tijd kan leiden tot irritatie van de hoofdhuid of zelfs schimmelinfecties. Ik probeer mijn standje cycli tot 8 weken te houden en geef mijn haar 4 weken te beluchten.

5. Zorg voor je Pruiken

Om het meeste uit uw apparaat te krijgen, zorg ervoor dat het op zijn minst eenmaal per twee weken te wassen met een milde shampoo. Afhankelijk van of het is gemaakt van menselijk haar of niet, kun je gaan om diep voorwaarde het, vooral als u hebt toegepast kleurstoffen aan het. De meeste eenheden zal komen met een handleiding over hoe de zorg voor de pruik dus neem de tijd om dit zorgvuldig te lezen om de houdbaarheid van het apparaat te verhogen.

Heeft u pruiken als beschermende stijlen dragen? Zo ja, hoe vaak heb je ze dragen en hoe maak je een gezond dieet te houden en zorg voor je hoofdhuid?

Laat ons een nota beneden!

Verder lezen:

  • Hoe maak je een gestructureerd menselijk haar pruik te behouden
  • 7 dingen die je niet doen als het dragen van een pruik
load...