Een open brief aan de natuurlijke persoon aan wie haar haar werd verteld, was een dier dat niet te temmen was | NL.Inspinre.com
Het haar

Een open brief aan de natuurlijke persoon aan wie haar haar werd verteld, was een dier dat niet te temmen was

Een open brief aan de natuurlijke persoon aan wie haar haar werd verteld, was een dier dat niet te temmen was

Je zou kunnen hebben gehoord over de type 4 natuurlijke vrouw die een professionele stylist van Denny Kemp Salon haar te vertellen dat haar haar was had "een dier dat niet kan worden getemd." Bianca Dawkins van Minneapolis was een slachtoffer van raciale en textuur discriminatie. Onze type 4 inzender Lauren Murray heeft een open brief aan Bianca, evenals anderen zoals zij die vooroordelen hebben te maken op basis van hun uiterlijk en haartype geschreven.

Foto met dank aan IS_ImageSource - Getty Images

Beste Bianca,

Het gezegde gaat normaal “Heavy is het hoofd, die de kroon draagt,” en vaak zien we dat als natuurlijke blonde vrouwen, onze kroon is niet zwaar letterlijk, maar in plaats daarvan, figuurlijk. Het is zwaar met de aannames en negatieve perspectieven van anderen zijn wat maakt het een last. We hebben geleerd dat onze haar is onze kroon, een verlengstuk van onze ziel. Ons haar is onze manifestatie van ons zelfbeeld. Het is een unieke, prachtige en mooi. Maar met deze gave, komt er een gebrek aan begrip, een gebrek aan cultureel bewustzijn en een gebrek aan empathie.

load...

Het spijt me.

Van de ene natuurlijke roodharige vrouw naar de andere, ik meevoelen voor je haar wordt vergeleken met een dier dat niet is gedomesticeerd. Ik vind het jammer dat je haar werd bespot en dreven de spot - dat zijn ware schoonheid en verdienste niet werd erkend. Er is een ernstig gebrek aan natuurlijk haar onderwijs die plaatsvindt en waarvoor? Omdat de jouwe heeft texture - of het nu golven of knikken? Wat is het probleem?

De oplossing begint met het onderwijs en een diepe aangeboren behoefte te willen begrijpen wat is de veerkracht die van nature krullend haar. Cultiveren van de kennis die nodig is voor de natuurlijke haar gemeenschap te gedijen als we besluiten om naar de salon. Deel uw rijkdom met anderen.

Natuurlijk haar is niet voor de eendimensionale stylist die alleen maar klapband en pixie bezuinigingen kunnen doen. Maar het is voor de stylist die wil leren, en de stylist die wil een ware meester in hun vak, die verschillende texturen kunnen omarmen en niet bang in het gezicht van een 4c krul geworden. We vechten al jaren voor de vergelijkingen om te stoppen met dat Afro-Amerikanen en hun haar zijn modern gorilla's. Of dat natuurlijk haar is onhandelbaar en luier. Beter nog, het idee dat je een aantal 'spierballen' gebruiken om deze vast te leggen. Dat is niet waar. Stylisten gewoon de juiste kennis nodig. Er is zo veel diversiteit binnen het haar gemeenschap en veel mensen wachten om uw structuur te omarmen met open armen ontvangen.

We zien u Bianca en we voelen voor jou.

De volgende keer dat u het gevoel dat iemand is de textuur het beheren van je haar, vertel hen je haar is je kroon, geen dier. Het is belangrijk dat het wordt als zodanig erkend. Je haar is magisch. En als dat stylist was niet klaar voor, is er een ander niet te ver weg, die het werk kunnen doen en nog wat.

Oprecht,

Lauren Murray

(A fellow “ontembaar” natuurlijk)

load...