Gember gebruiken voor uw dunnere randen | NL.Inspinre.com
Het haar

Gember gebruiken voor uw dunnere randen

Gember gebruiken voor uw dunnere randen

Gember is geladen met anti-inflammatoire en anti-oxiderende eigenschappen zoals beta-caroteen, capsaïcine, caffeïnezuur en gingerolen. Het zit vol met vitaminen, mineralen, anti-virale, circulatie-stimulerende, ontgiftende, spijsvertering, en antiseptische verbindingen. Dit verklaart waarom het zo op grote schaal wordt gebruikt voor aandoeningen zoals verkoudheid, braken, reisziekte, misselijkheid, milde maagklachten, zwangerschap, en zelfs kanker chemotherapie.

Waarom is gember zo geweldig voor je haar?

In de ayurveda, gember hoog aangeschreven als een haargroei behandeling. Er zijn verschillende componenten ginger die helpen bij haargroei zoals magnesium, fosfor en kalium. Deze mineralen bijdragen aan het stimuleren van de bloedstroom naar de hoofdhuid, die stimuleert herstelde haargroei. Ginger heeft een overvloed aan vetzuren die helpen met dunner wordend haar, dus terwijl het de bloedstroom naar de hoofdhuid is het ook voorkomen dat dunner wordend haar uit te draaien in haaruitval is bemoedigend.

load...

Ginger heeft natuurlijke antiseptische eigenschappen die verlichting bieden voor roos. Gewoon mix 2 eetlepels geraspte gember met 3 eetlepels olijfolie of sesamolie en een scheutje citroensap. Masseer je hoofdhuid en laat in 30 minuten of 's nachts voor het spoelen. Deze mix moet ten minste drie keer worden gebruikt per week tot roos is verholpen. Naast het helpen met haargroei gember is ook bekend om te helpen met het elimineren van roos en het toevoegen van glans.

Ginger voor het verdunnen van de randen  

Randen dunner is een veel voorkomend probleem en kan het gevolg zijn van de genetica, hormonen, bepaalde medicijnen of overmatige styling. Overmatig gebruik van paardenstaarten die te strak trekken, slicking aan de uiteinden met gels die drogen alcoholen, pruik dop bevatten en lijmen kan ook schade uw kwetsbare randen. Met het bloed circuleert woningen in gember, kunt u een nachtelijke massage om te zetten in iets meer dan alleen een ontspannende manier om in slaap vallen. U kunt gewoon knijp het sap van de gember en masseer het in uw randen met jojoba olie avocado-olie. Dit moet veranderen in een nachtelijke routine om de haren aan te moedigen om te stoppen met het breken en die randen teruggroeien. Houd er rekening mee dat gember doet twee dingen voor het verdunnen van de randen: stoppen met de haren vallen uit door nog meer en het stimuleren van de haarzakjes te groeien op eigen optimale snelheid. Het maakt het niet sneller te laten groeien, maar het verhoogt de bloedtoevoer naar de hoofdhuid om de haarfollikels te stimuleren en de groei te stimuleren.  

DIY Massage Olie voor Randen

  • Gember olie
  • Jojoba, avocado-olie of olijfolie

Meng gelijke delen gember olie met een olie, zoals jojoba, avocado, of olijfolie. Masseren het oliemengsel op de hoofdhuid rond de randen en voorzichtig in een cirkelvormige beweging. Dit kan worden gebruikt op uw gehele hoofdhuid ook. Heeft nachtelijke totdat je het gevoel dat ze terug volgroeid. Er is geen behoefte aan een groot deel van de mix te worden gebruikt tijdens elke toepassing of je zal eindigen met een vette puinhoop, dus gebruik genoeg om zachtjes masseren en significante residu achter. Begrijp dat dit niet zal werken als u nog steeds met behulp van deze technieken die de dunner randen in de eerste plaats kan hebben veroorzaakt dus geen spanningen veroorzaken aan uw randen terwijl u werkt op de groei van hen terug. Als de hoofdhuid dunner wordt als gevolg van hormonale problemen of medicijnen dan het advies inwinnen van een medische professional over wat u kunt doen om het probleem te doen herleven zonder zich te bemoeien met uw gezondheid. Als u meer geïnteresseerd in alleen het gebruik van gember als een haargroei remedie zijn, dan heb ik een grote en populaire mix hieronder!

load...

DIY Hair Growth Mix

  • 1 eetl. Geraspte gember
  • 1 eetl. Van jojobaolie (of favoriete drager of basisolie)

Meng gember en jojoba-olie samen voordat het direct toepassen op uw hoofdhuid en massage in cirkelvormige bewegingen zacht. Laat om te zitten voor 30 min. (U kunt een warme sensatie, maar niets om je zorgen over te merken. Dat betekent alleen maar dat het werkt!). Ga verder met shampoo en conditie.

load...