Golvende haarverzorging: producten gebruiken op vochtig haar | NL.Inspinre.com
Het haar

Golvende haarverzorging: producten gebruiken op vochtig haar

Golvende haarverzorging: producten gebruiken op vochtig haar

Wilt u meer golven en dikker klonten die komen vaak met hen? Te veel water kan een probleem zijn als u lijdt aan type 2 golvend haar. Vanwege het feit dat het haar is een beetje fijner of minder dicht, het gebruik van te veel water, terwijl de toepassing van uw product kan worden tot last te worden - letterlijk.

Voor mensen met veel volume en textuur, het toepassen van producten aan drijfnat haar kan helpen bij het definiëren krullen en bezuinigen op kroezen. Echter, voor golvend types, drijfnat haar en producten niet altijd goed mengen.

Hier zijn een aantal golvend haar verzorgingstips voor het aanbrengen van producten aan uw haar.

  1. Begin met nat op vochtig haar. Houd een spray fles water bij de hand om delen te vernieuwen als je langer sluizen.
  2. Zachtjes kneed grote delen van je haar met een microfiber handdoek.
  3. load...
  4. Breng uw favoriete product om je natte / vochtige golven. Light leave-ins (in het bijzonder voor de winter maanden en droog weer), gelei en glazuren, of lichte gels, werken goed met golven. Voor dikkere secties, of bosjes, proberen om de product (en) toe te passen door ze voorzichtig gladstrijken in de secties van je haar - proberen te vermijden harken of kammen hen door.
  5. Terwijl u ieder deel van toepassing zijn, voorzichtig met een vochtige microfiber handdoek of een t-shirt om haar te kneden van de bodem in de richting van je hoofdhuid. Met deze vochtige handdoek / t-shirt helpen de benodigde vocht en klonten vormen of dikkere gedeelten van de golven.
  6. Layer uw producten. Als u dat doet, zachtjes kneed met je vochtige handdoek. Als u hoofdstukken steeds droger, gewoon spuiten ze met uw fles water en blijven stijl op dezelfde manier.
  7. Ten slotte, na het aanbrengen van uw producten, kunt u ervoor kiezen om voorzichtig te verspreiden uw golven ook. Dit zal helpen met het overtollige water en zal ook helpen “zegel” in de bosjes die u zoekt. Gebruik eendenbek clips als u meer volume aan de bovenkant van je hoofd wilt. Werk af met een lichte mist van haarlak of shine spray, om golven te blijven kijken hun best.

Meer willen?

Haar Etiquette: Het natte haar uiterlijk, is het OK om het te schommelen?

Laatste gedachten

Voor een optimale golvend haar zorg, pas op voor het toevoegen van te veel producten aan uw haar. Golven zijn gemakkelijk gebukt onder te veel producten, of te zwaar zijn! Lichtgewicht producten het beste werkt voor u, zodat probeer verschillende mousses en zorg ervoor dat eendenbek clips te gebruiken om ervoor te zorgen dat de golven bij uw wortels niet rechtstreeks wenden gevolg van de zwaartekracht!

load...