Hallo krullend, je heilige graal heeft nu een nieuwe naam | NL.Inspinre.com
Het haar

Hallo krullend, je heilige graal heeft nu een nieuwe naam

Hallo krullend, je heilige graal heeft nu een nieuwe naam

Noot van de redactie, Augustus 2015: Het merk Hallo Curly niet meer bestaat, Curly Magic wordt momenteel verkocht door Daughter Uncle Funky's hier. 

Er is al veel buzz in de afgelopen maanden over de opkomende merk, Hello Curly. De meeste mensen herinneren Dochter Uncle Funky en hun heilige graal fave, Curly Magic. Velen herinneren Tonya Goff, mede-oprichter van Daughter Uncle Funky's. Wanneer de Curly Magic formule veranderd en Hallo Curly ontsproten onder de naam Goff als enige eigenaar, vele naturalistas waren in de war. Waarom heeft Uncle Funky's Daughter hun toch al perfecte formule veranderen? Wat is Hallo Curly Curl Stimulator, en is het hetzelfde als Curly Magic, zoals Goff zegt?

Volgens Goff en andere bronnen, Tonya en haar man ging door een slopende scheiding en ze werd gedwongen om Uncle Funky's Daughter verkopen tegen haar wensen als een onderdeel van het proces van het verdelen van activa. Ze nam toen haar Curly Magic cult favoriete formule en omgedoopt als Curl Stimulator, onder het nieuwe label Hallo Curly.

Hoewel ik nooit de oorspronkelijke formule van Daughter Uncle Funky's geprobeerd, zijn er verschillende vergelijking reviews online en de conclusies zijn allemaal hetzelfde: Hallo Curly's Curl Stimulator is de oude Curly Magic.

load...
De Heilige Graal leeft op onder een nieuwe naam. Alle flop over Curly Magic en nu Curl Stimulator online kreeg me nieuwsgierig. Hoe zou Hallo Curly doet tegen favorieten van mij zoals Camille Rose Naturals Curl Maker? Laten we het uitzoeken.

Ingrediënten lijst

Biologische Aloë Vera Juice, Waterige Gegoten Extracten van Heemst, kamille, brandnetel, paardestaart, vitamine E, Agave Nectar extract, Citroenzuur, Kaliumsorbaat en natuurlijke geur

Top Ingrediënten 411

Biologische Aloe Vera Juiceacts als een natuurlijke conditionering agent die het haar glans, glans en glans herstelt. Het maakt niet alleen het haar zacht, maar het verbetert ook kracht en souplesse. Fungeert als een natuurlijke conditionering agent die het haar glans, glans en glans herstelt. Het maakt niet alleen het haar zacht, maar het verbetert ook kracht en souplesse.

Waterige infusie van kruiden en extracten: Deze kruiden en extracten bieden slip, conditioning, glans, vocht en voeding aan de strengen terwijl het versterken van de follikel en helende schade.

Citroenzuur is een natuurlijk extract verkregen uit citrusvruchten, is een algemeen aanvaarde organisch zuur gebruikt in de cosmetische en voedingsmiddelenindustrie als conserveringsmiddel en een pH regelend middel. Het heeft antioxiderende eigenschappen en wordt gebruikt als stabilisator.

Kaliumsorbaat is een kaliumzout van sorbinezuur, een van nature voorkomende antimicrobiële verbinding; gebruikt als conserveermiddel.

Product Claim / Omschrijving

"Iedereen houdt van krullend haar. Het is uniek in zijn eigen recht, en net als mensen, geen twee krullen zijn hetzelfde. Bij Hallo Curly, we denken aan onszelf als Curly Crusaders, op een missie om kroezen te bannen, krullen te definiëren en sluit zielen over de hele planeet. Wij moeten u waarschuwen, wanneer u onze producten allerlei schatjes gebruiken zal complimenten sturen je weg. Neem het zeer persoonlijk. Het is het heelal manier van bevestigen aan dat je bent mooi, je prachtige zijn, en je krullen zijn uniek geweldig!"

load...

"Hydrateert en definieert medium gekrulde strengen verliezen zonder dat zij knapperig en schilferig. Werkt goed definitie handhaven op strakke krullen op een zichtbaar krulpatroon wanneer nat, maar droogt met een kinky afro textuur. Bedwingt kroezen en definieert krullen. Houvast, veel glans, zonder kraken. Blijvende 2 en 3 dagen krullen. Hydrateert en definieert medium gekrulde strengen verliezen zonder dat zij knapperig en schilferig. Werkt goed definitie handhaven op strakke krullen op een zichtbaar krulpatroon wanneer nat, maar droogt met een kinky afro textuur."

Prestaties / Levering

Uit de poort, het eerste wat ik zag over Curl Stimulator was de slip. Major, belangrijk, maaaaajor slip. Eventuele klitten die in mijn hoofd bleef na het wassen had geen schijn van kans. Ik denk zeker dat Hallo Curly nodig heeft om hun lijn uit te breiden naar een detangler omvatten, omdat ze dat de formulering op slot hebt!

De slip. Major, belangrijk, maaaaajor slip.

Onnodig te zeggen dat het product gemakkelijk verspreid over het haar. Het moment dat ik paste de Curl Stimulator om mijn haar, mijn kroezen verdwenen. Mijn krullen waren zeer goed gedefinieerd - het heeft uitstekend werk verricht bij het vastleggen van die "wet look" curl ik graag naar rock van tijd tot tijd.

Curl Stimulator heeft zeker een leercurve. Dit is niet een gel die je kunt gewoon lukraak klap in je haar en het beste van hopen. Het is echt krachtig, iets wat ik niet verwacht van een all-natuurlijke, botanische gel. Ik speelde met de gel bij verschillende gelegenheden om te zien wat de toepassing van technieken me het beste resultaat zou geven. Ik was in staat om vrijwel elke stap die ik normaal gesproken doen om mijn krullen te definiëren te volgen, met uitzondering van zijn hardhandige met styling product. Overmatig gebruik kan leiden tot super gedefinieerd, vezelig krullen, en kunnen zich tot kleverigheid lenen.

Met behulp van 1-2 pompen per groot deel van haar leek de truc te doen. Deze gel werkt goed alleen of samen met andere, niet-ins en moisturizers. Ik had absoluut geen moeite het te mengen met mijn favorieten, en het gemakkelijk me tot dag 3 en 4 het haar zonder het gevoel uitgedroogd of knapperige. Ik was in staat om geleidelijk te bereiken dat "rechts" hoeveelheid kroezen en definitie in de dagen na, die ik hield absoluut!

Oh en de glans? Epic.

Beschikbaarheid

 Hallo Curly Curl Stimulator is online beschikbaar op www.hellocurly.com en door middel van online retailers, zoals www.hattache.com en www.hairizon.com.

Betaalbaarheid

Bij 25 € voor 18 oz., Curl Stimulator is zeker op de meer betaalbare einde van de dingen, gezien de kwaliteit. De meeste botanische krul definers zijn 12 € en voor 8 oz. (Of minder), en de 18 oz. Pot Hallo Curly Curl Stimulator is enorm! Zeker gezien het feit hoe weinig je moet gebruiken om goede resultaten te krijgen. Mijn fles gaat me laatst een looooong tijd.

Bonussen, Nadelen, en Bottom Line

  • Handen naar beneden, de slip. Elk product dat glijdt door mijn haar, schoppen klitten en het nemen van namen is een winnaar in mijn boek. Het krijgen van product door mijn haar moet niet een strijd, en Hallo Curly begrijpt dat.
  • Om heel eerlijk te zijn, ik ben niet een grote fan van de geur. Het is niet sterk en kunstmatige, integendeel het is erg groen, aards, en zacht. Het deert me niet genoeg om me stoppen met het gebruik Curl Stimulator, want het is niet arrogant en verdwijnt snel.
  • Als u op zoek bent naar het schoonmaken van uw curl definers en het gebruik van meer producten die goed zijn voor je haar, Hello Curly Curl Stimulator is het. Het doet precies wat het zegt dat het zal doen, zonder uit te drogen of dofheid je natuurlijke krullen. Veel naturalistas hebben Hallo Curly Curl Stimulator op hun heilige graal lijst - en ik zie waarom! Ik ben bijna klaar om deze toe te voegen aan de mijne!
load...