Heb je haarpluggen nodig? | NL.Inspinre.com
Het haar

Heb je haarpluggen nodig?

Heb je haarpluggen nodig?

U zult merken dat er meer grijs te zien zijn, of misschien de textuur van je haar is begonnen met curlier krijgen. Misschien is je haar voelt en ziet er dunner. Heb je ervaren werkelijke haarverlies? Het is normaal, en er is een cosmetische oplossing die vereist gaan onder het mes. Voor degenen die willen kaalheid bedekken met een zeer natuurlijk resultaat, kan haar pluggen ook een een effectieve optie. Een haartransplantatie, ook wel aangeduid als haar pluggen, is een chirurgische procedure die inhoudt dat het nemen van haar van een gezonde gebied van uw hoofdhuid en te verplaatsen naar een ander gebied dat is kalend.

Een haartransplantatie, ook wel aangeduid als haar pluggen, is een chirurgische procedure die inhoudt dat het nemen van haar van een gezonde gebied van uw hoofdhuid en te verplaatsen naar een ander gebied dat is kalend.

Afhankelijk van het geval, kan het nodig zijn om meer dan één sessie gepland voor de procedure. Ten eerste zal een erkende arts te beoordelen wat er moet gebeuren en hoe groot van een gebied op je hoofdhuid moet gedekt worden.

Er zijn verschillende soorten transplantaties die zijn gebaseerd op de grootte van het gebied dat moet worden gedekt. Zo zal een kleine graft transplantatie slechts 2-4 haren per keer. Er zijn ook transplantaten bekend als micro spleet punch en strippen. Elk type transplantatie bewegingen en letterlijk planten een aantal haren op de bestemde plaats (en).

load...

FOTO'S MET DANK AAN Ziering

Pre Op

Voordat de procedure, zal uw arts in overleg met u. Hij of zij zal je laten zien echte beelden van voor en afters op eerdere klanten. Zij zullen ook gaan over de lengte van de operatie, vereisten voor voorbereiding (moet je snel de dag van ?, enz.), En als er behoefte is aan meerdere sessies. Voor het grootste deel, worden de operaties uitgevoerd op het kantoor van de dokter, of een poliklinische ingreep centrum, dus je zal waarschijnlijk thuis op dezelfde dag verzonden worden.

Procedure dag

Tijdens de operatie krijgen patiënten een plaatselijke verdoving en de site wordt verdoofd. De arts zal de donor site gebied trim op het hoofd om het gemakkelijker maken om de implantaten te verwijderen, injecteer zoutoplossing in het transplantaat te houden het is kracht, maken kleine gaatjes in de kalende gebied om de transplantaties plaats vervolgens steek de geënte gebied (s).

Bericht Op

Zodra de operatie is voltooid, zal de arts bestrijken het gebied met gaas, beheren van medicijnen, en bespreken de herstelperiode proces. Gedurende deze tijd, gedurende ongeveer 10 dagen, klanten worden beperkt in hun dagelijkse activiteiten en verteld om zware fysieke activiteit en sport, terwijl ze genezen te voorkomen.

Na de herstelperiode, de hechtingen worden verwijderd en het gebied kan voorzichtig worden gewassen. Het haar kan ook voorzichtig worden gewassen en de neiging om. Artsen herinneren patiënten dat hun nieuwe haar zal de groei van enkele maanden zal duren om optreden.

Met deze operatie zijn er risico op infectie, littekens en overmatig bloeden. Echter, dit soort procedures een laag risico beschouwd en hebben meestal goede resultaten voor zowel mannen als vrouwen.

Zoek een haartransplantatie specialist in uw buurt met deze databank die door Hair Site.

Heb je al eerder gekregen een haartransplantatie? Wat was uw ervaring als?

load...