Het houden van krullen mooi terwijl je zweet voor de oorzaak | NL.Inspinre.com
Het haar

Het houden van krullen mooi terwijl je zweet voor de oorzaak

Het houden van krullen mooi terwijl je zweet voor de oorzaak

Oktober is de Nationale Breast Cancer Awareness Month en gevuld met vele prachtige gebeurtenissen die u laten lopen, wandelen, zwemmen of fietsen om het bewustzijn en geld voor borstkanker organisaties verhogen. Maar alleen maar omdat je krijgt bezwete voor een zaak betekent niet dat je krullen kunnen hun best na de training niet kijken. Het maakt niet uit hoe je uit te oefenen om te helpen geven borstkanker de boot, zullen deze tips het een goed haar dag te maken.

Hardlopen of wandelen voor de zaak?

Houd krullen netjes terwijl je zweet.

Voordat u een zweet te breken, trek je haar uit je gezicht met een met stof beklede paardenstaart houder, lint of een sjaal. “Dit zijn zachter, zodat ze niet haar zal scheuren en zal niet verstoren de natuurlijke vorm van uw curl”, aldus Lorraine Massey, auteur van "Curly Girl:. Het handboek" Voor haar framing je gezicht, vooral kortere pony en krullen te gebruiken, een dunne hoofdband of draaien krullen naar de achterkant van je hoofd en zet ze vast aan de rest van je haar met een haarspeld. Een andere optie is wat Massey noemt de Eenhoorn paardenstaart, waar je gewoon naar voren buigen in de taille, kantel je hoofd naar voren en het verzamelen van al uw haren op de kruin van je hoofd, dan vast met een met stof beklede paardenstaart houder. Voor langer haar, zoals u loop de houder rond de tweede of derde keer, trek niet aan het gehele paardenstaart door zo je het lijkt op een broodje op de top van je hoofd.

load...

MORE: hoofdvak Krullen: krullend haar Tips voor na de training

Berijden van de fiets voor de zaak?

Vermijd een ernstig geval van helm hoofd.

Haar van de helm is niet mooi. Maar je kunt terug te vechten en nog steeds veilig te blijven. Houd je helm van afvlakking van de bovenkant van je haar door dompelen een haar clip in sommige siliconen-gel. Vervolgens clip kleine delen van het haar aan de bovenkant van je hoofd door het plaatsen van de clip bij de wortels dicht bij de hoofdhuid. Dit helpt strengen blijven opgeheven, ondanks het gewicht van uw helm te drukken op hen neer. Voor kortere krullen die je gezicht te omkaderen, zachtjes draai ze terug naar de kruin van je hoofd en veilig met een haarspeld. Merk ook op dat het verzorgen van je haar dagelijks met behulp van sulfaat-vrije reinigingsmiddelen en veel van conditionering houdt haar gezond. Als gevolg hiervan zal het rebound beter en sneller als je eenmaal op je helm dan droog, bros zal haar nemen.

MORE: Curly Hair Care voor de Gym

Zwemmen voor de zaak?

Voorkom chloor uit waardoor het haar droog en breekbaar.

Chloor is een chemische stof die je haar kunt laten super droog en ontdaan van de broodnodige vocht dus je hebt een beetje prep werk doen om de schade te voorkomen. Voor het duiken in, nat haar met leidingwater, dan bedekken met een rijke conditioner. “Het water en conditioner vul de poreuze gaten in het haar, dus het is veel moeilijker voor chloor om in te krijgen”, zegt Massey. “U kunt ook olijfolie van toepassing zijn op je haar in plaats van conditioner omdat het hydraterende en helpt af te weren het gechloreerde water.” U kunt ook uitglijden op een badmuts voor extra bescherming. Na het zwemmen, zorg ervoor om te spoelen en conditie van je haar zo snel als je kunt om het even welke cholorine die in kan zijn doorgesijpeld verwijderen.

MORE: krullend haar Producten voor je sporttas

Heeft u plannen om de voorlichting van borstkanker ondersteunen deze maand? 

load...