Het verschil tussen haarolie en serum | NL.Inspinre.com
Het haar

Het verschil tussen haarolie en serum

Het verschil tussen haarolie en serum

Als een product junkie en blogger, ik lees ton van het ingrediënt labels. Ik ben ook enthousiast over marketing tactieken die cosmetische bedrijven gebruiken om de dames op zoek naar de perfecte lokken haak. Van label lettertypen en kleur en elf stofextracten (je weet wel, degene die prominent op de voorzijde label, maar die daadwerkelijk worden vermeld als 28ste van 32 ingrediënten) te leuren beloften die niet kan worden afgeleverd, duizenden dollars worden besteed aan te sluiten hun producten met uw portemonnee. Begrijp me niet verkeerd, ik ben niet tegen de marketing van producten helemaal. Ik ben gewoon niet een grote fan van het kijken naar mensen misleid worden, vooral als het gaat om oliën en serums voor het haar.

In veel drogisterijen, beauty aanbod en salon winkels, zijn er serums overal die zijn gelabeld als oliën, en veel dames met behulp van hen alsof ze pure oliën. Vaak zijn ze oneindig veel duurder dan de rauwe ingrediënten die ze tout op het etiket. Om u te helpen uw portemonnee te beschermen en om het meeste uit van wat je in je haar, laten we duiken hoofd eerst in een snelle slimme shopper les over oliën vs. Serums.

Oliën Vs. Serums

Oil categorisatie

load...

Oliën zijn in hoofdzaak vetten die bij kamertemperatuur vloeibaar zijn. Ze kunnen uit verschillende bronnen, en worden geëxtraheerd door elk aantal middelen. De meeste olie zal de woorden zuivere of 100% weergegeven prominent op het etiket, zonder kleine lettertjes. Als het gaat om olie, kan je eigenlijk niet fout gaan.

De meeste oliën zijn vol met omega's / vetzuren en diverse vitaminen, terwijl wervend een scala van genezing, antiseptische, stimulering van de hoofdhuid, rustgevende, glad, en andere eigenschappen.

Hoewel alle oliën zijn eerlijk spel, die welke worden aangeduid als maagd / zuiver / ongeraffineerde, koud geperst, en organische zijn het beste.

Populaire Oliën voor Hair

Veel pure oliën zijn gemakkelijk verkrijgbaar en goedkoop, en kan worden gevonden in de keuken gangpad, zoals:

Kokosnootolie

Druivenpitolie

Olijfolie

Red Palm Oil (duurzaam geproduceerd)

Andere Effectieve (en betaalbare) Oliën

Andere oliën die net zo geweldig en nog steeds zeer betaalbaar zijn, zoals:

  • Zoete amandelolie
  • Wonderolie
  • Apricot Seed Oil
  • Macadamia Oil
  • Saffloerolie
  • Jojoba olie
  • Avocado-olie

Deze zijn verkrijgbaar bij vitamine-en reformwinkels. Voor meer informatie over oliën, mee te lezen hier!

FOTO LUV MY KYNXX

Serum Break-Down

FOTO lusten, liefheeft en must-haves

Lees de etiketten!

Shop Smart

Dus, wat zeg je Christina? Door alle middelen, gebruik serums. Ik hou van ze, er zijn vele groten. Maar een beetje meer scherp voor de uitgaven tonnen geld, en zeker de tijd om een ​​beetje onderzoek van je eigen doen voordat die omlaag uw bankpas. De kans is groot, je kunt serum vergelijkbaar met de duurdere tegenhangers voor een fractie van de kosten.

load...

Hier zijn een paar van mijn favoriete betaalbare en super effectief serums (allemaal onder 10 €):

Garnier Fructis Marvelous Oil

Loreal Total Repair 5 Buitengewone Oil

Giovanni 2Chic Avocado & Olive Oil Ultra Moist Super Potion Anti-Frizz Binding Serum (ja, dat is echt de naam)

OGX Nourishing Kokosmelk Anti-Breakage Serum

  • Mooie Textures Flat Iron Silkener
  • load...