Hoe scalpeer je je hoofdhuid | NL.Inspinre.com
Het haar

Hoe scalpeer je je hoofdhuid

Hoe scalpeer je je hoofdhuid

Deze techniek gaat helpen duidelijk uw poriën van dode huid, roos, en product build-up. Hoewel we de neiging om het uit onze wekelijkse wasbeurt dag routine te verlaten, velen van ons nodig afschilfering, omdat wassen is niet genoeg om echt te vullen en handhaven van een gezonde hoofdhuid. Als u dit niet de laatste tijd hebben gedaan, is het tijd om te exfoliëren.

Het koudere weer maakt je huid droger, dus hebben we de neiging om zwaardere crèmes te gebruiken in deze tijd van het jaar. Vergeet niet dat u ook uw hoofdhuid te behandelen met dezelfde extra zorg. Het is de huid na al - zelfs als het is verborgen onder die enorme hoofd van krullen.

Wat doet de hoofdhuid afschilfering doen?

Scrubben je hoofdhuid kan ook helpen om vlekken, witte koppen en acne die je kan hebben verborgen op de hoofdhuid te behandelen. Als je ooit hebt gevoeld hobbels of puistjes op de hoofdhuid wanneer masseren moet u zeker de tijd nemen om te exfoliëren nemen. Bovendien, dit te doen regelmatig zal ook vermindert de irritatie van de hoofdhuid en kan helpen voorkomen dat haaruitval.

load...

Ik zou aanraden dit een maand te doen twee keer (als je de tijd wekelijkse zou geweldig zijn!). Hierdoor kan uw hoofdhuid om te ademen en het bevorderen van haar groei als gevolg van de stimulatie tijdens het exfoliërende.

U kunt uw eigen hoofdhuid exfoliator maken van items die je waarschijnlijk liggen rond de keuken, dus geen noodzaak om meer producten te kopen om toe te voegen aan de vele u waarschijnlijk al te hebben! Graag het basisch te houden door menging 3 eetlepels bruine suiker 2 eetlepels olijfolie. De bruine suiker korrels helpen om de dode huidcellen te verwijderen, ontstoppen je poriën en de olijfolie helpt om uw hoofdhuid te hydrateren.

Hoe kunt u uw hoofdhuid thuis exfoliëren

1. Meng 2 eetlepels bruine suiker 2 eetlepels olijfolie.

2. Sectie en pre-poo je droog haar door hydraterende het haar met een olie van uw keuze.

3. Bantu knoop je haar; dit gaat om het gemakkelijker voor u om uw hele hoofdhuid te bereiken zonder klitten je krullen tijdens het exfoliërende proces te maken.

4. Sectie voor sectie, masseer de hoofdhuid scrub in de hoofdhuid met je vingertoppen zachtjes. Zodra je hele hoofdhuid is afgebladderd, laat in de hoofdhuid struikgewas onder een douche cap voor 5 tot 10 minuten.

5. Spoel je haar onder de douche kop en masseer elke struikgewas uit.

6. Shampoo met een zachte hydraterende shampoo, de voortzetting van de hoofdhuid goed masseren om alle bestaande scrub te verwijderen.

7. Deep conditie en stijl als u zou doen op een typische wasdag.

Nu zult u worden gelaten met een frisse hoofdhuid klaar voor de week om te komen! Als u denkt dat een doe-scalp behandeling is niet voor u, kunt u proberen met behulp van een scalp exfoliërende borstel die u kunt gebruiken bij het wekelijkse het wassen op de top van je hoofdhuid zorg aan te houden.

load...

Is scalp zorg iets wat je op letten? Laat ons weten hieronder uw hoofdhuid zorg tips!

Wilt u meer hoofdhuid zorg advies?

Hoe Box Vlechten heeft me geholpen een betere verzorging van mijn hoofdhuid

Video: Hoe diep conditie van uw droog haar Met Olijfolie

Volg Shannon voor meer krullend haar tips @UKCurlyGirl en net als NaturallyCurly op Facebook

load...