Hoe tucuma-boter te gebruiken voor natuurlijke slip en glans | NL.Inspinre.com
Het haar

Hoe tucuma-boter te gebruiken voor natuurlijke slip en glans

Hoe tucuma-boter te gebruiken voor natuurlijke slip en glans

Unieke kenmerken

Deze exotische verzachtende is zwaar uitgevoerd gezocht door cosmetische bedrijven voor de voordelen ervan voor niet alleen het haar, maar ook de hoofdhuid en de huid. Jacob C. Smith merkt op dat het hoge gehalte aan polyfenolen bestrijden vrije radicalen te helpen behouden elasticiteit. Het gehalte aan vetzuren verhoogt het vochtgehalte en zachtheid en geeft glans aan de strengen. Grote hoeveelheden vitamine A ook bijdragen aan een gezonde, soepele, olieproducerende hoofdhuid voor de haargroei en het behoud van de lengte. Tucuma boter is een uitstekende keuze voor beschadigd haar behoefte aan herstructurering en stabiliseren. Laten we eens kijken hoe zij presteert in een aantal van onze favoriete haarproducten.

OBIA Hair Care Twist Whip Boter

Tucuma boter verschijnt in de lijst van ingrediënten met andere zwaargewichten zoals shea boter en mango boter. Obia Ewah is een getrainde chemicus en heeft haar gezelschap gedacht te pH-neutrale, niet-toxisch,-kruiden gebaseerde haarverzorgingsproducten voor natuurlijk haar te produceren.

Ik gebruikte Tucuma boter omdat het hoog vetzuren die goed voor het haar zijn. Deze boter zorgt voor een natuurlijke slip en glans voor je haar zonder vet." - Obia Ewah, oprichter van Obia Natural Hair Care
load...

Darcy Botanicals Tucuma Butter Vocht Whip 

De Tucuma boter is een van de top vijf bestanddelen van dit preparaat naast biologische jojoba-olie en avocado-olie. Deze formule is bestemd voor het onderhoud van uw haar en huid. De vochtinbrengende crème kan gebruikt worden onder of in combinatie met uw styling aids en houdt vocht vast. Deze natuurlijke en milieuvriendelijk product met botanische ingrediënten maakt dit product goed voor de huid, zelfs je gezicht!

We kozen voor dit ingrediënt vanwege de voordelen voor droog haar. Het zorgt voor een uitstekende vocht, glans en zachtheid." - Yvonne, Vertegenwoordiger van Darcy Botanicals.

Original Moxie Hair Bling

Originele Moxie doordrenkt de tucuma boter in deze veelzijdige styler dat is gemaakt voor alle texturen met inbegrip van kroeshaar types. De formule verhoogt vocht en verzacht en versterkt het haar terwijl het steunen van verschillende styling inspanningen. Rachel Blistein, grondlegger van Original Moxie, verklaart waarom tucuma in de top vijf bestanddelen van dit product gekozen direct na jojoba boter en mangoboter: "Tucuma boter bezit een bijzonder rijke mengsel van vetzuren, zoals laurinezuur, myristinezuur en oliezuur, waarvan beschermt en hydrateert het haar. Het beschermt ook de hoofdhuid natuurlijke vochtinbrengende factor (NMF), waardoor het soepel en gezond houdt. Deze boter, die een superieure glans verleent daaraan, is een van de belangrijkste ingrediënten die de “bling” put in onze Hair Bling High Shine Pomade en maakt het een spa-achtige behandeling die kunnen worden gebruikt op het haar, huid en nagels." Doet zijn vorderingen stelt haar bling levert houden en glans zonder stijf of onbetrouwbaar nasleep.

Hoewel tucuma boter kan worden gebruikt op alle krul patronen, ik begrijp hoe haar boterachtige beschrijvingen looser-haired curlies en wavies kunnen intimideren, maar het is echt gunstig voor alle krullen types. Fijn haar kan het gebruiken als een pre-behandeling of styler en andere haartypes kunnen het gebruiken voor haarverzorging en styling techniek. Met versterking en toevoegen van vocht aan de buitenste lagen van de haarschacht als verzachtend middel, tucuma boter presteert zoals beloofd. Al deze producten besproken hebben verschillende functies, terwijl ook deze gelijkenissen delen: versterking, glansversterkende, en het verhogen van vocht. 

Wil je tucuma boter voor uw herfst en winter haar ellende te overwegen?

load...