Ik heb een goede diepe conditioner nodig | NL.Inspinre.com
Het haar

Ik heb een goede diepe conditioner nodig

Ik heb een goede diepe conditioner nodig

Geachte CurlySuzy: Ik woon in Cape Coral, Florida, en ik heb het type 3c erg dik haar. Het is voorbij mijn schouderbladen als het nat is, maar raakt de uiteinden van de schouders als het droog is.

Ik heb twee problemen Ik wil graag uw mening over. In de eerste plaats wil ik graag uw aanbeveling op een diepe conditioner. Toen ik in New York woonde (terug in de dag), gebruikte ik om L'Oreal Mermade Deep gebruiken Indringende conditioner, maar het is niet meer leverbaar. Kun je een vergelijkbaar type product aanbevelen die momenteel op de markt?

Ook getextureerde ik ongeveer 6 maanden geleden (ik gebruikte een winkel koopt product en toegepast thuis). Op sommige momenten, mijn haar heeft dat “recht aan de uiteinden” look. Ik zou graag om het te krijgen “geknipt”, maar de laatste keer dat ik ging naar een kapper (op basis van op de website vermeld salon), kreeg ik een korter dan verwacht kapsel. Ik wil echt niet om de lengte te verliezen, omdat het duurt het een eeuwigheid om te groeien. Ik heb niet echt iemand gezien met mijn dezelfde haartype. Ik heb gesproken met vrienden, maar hun aanbevelingen hebben niet geholpen; de stylisten ik ben gegaan kan niet eens de stijl van mijn haar recht! Eventuele aanbevelingen?

load...

Dear Lisa: Ik denk dat het doen van een diepe conditioner een keer per week gedurende 30 minuten (met warmte) is het antwoord op beide van uw vragen. Hoe meer vocht je hebt in je haar, hoe gezonder het zal zijn. Ik denk dat zou kunnen laten gaan een beetje langer met uit het krijgen van het te snijden. Ik gebruik om bij leven ook in NYC terugweg. Ik heb echter niet gebruiken conditioner. Ik zou moeten hebben, mijn krullen waren niet op hun best toen. Ik weet dat het was super populair en zeer hydraterende. Hier zijn een aantal diepe conditioners die zijn geweldig. Misschien zijn ze dicht bij wat je gebruikt om het gebruik.

Ook hier is een link naar onze curl gemeenschap en een draad voor uw curl type. Er is een heleboel informatie wanneer de tijd voor het lezen te hebben. Het is allemaal erg behulpzaam!

En je zou op onze stylist / salon aanbevelingen aan een stylist die een betere pasvorm voor u misschien wel te vinden.

Deep Conditioners

Arbre de Vie Shea Hot Oil Treatment

Blended Beauty Herbal reconditioneerder

Curl Junkie Curl Rehab vochtinbrengende Haar Treatment

Curls Curl Ecstasy Hair Tea Conditioner

Jessicurl Weekly Deep Conditioning Treatment

MYHoneyChild Honey Hair Mask

MYHoneyChild Intensive Oil Treatment

MYHoneyChild Organic Shea Butter Hair Paste

Ik hoop dat dit helpt en stuur een email naar me als je meer vragen.

load...