Ik houd van mijn type 2 haar (afhankelijk van de luchtvochtigheid!) | NL.Inspinre.com
Het haar

Ik houd van mijn type 2 haar (afhankelijk van de luchtvochtigheid!)

Ik houd van mijn type 2 haar (afhankelijk van de luchtvochtigheid!)

Mijn naam is Becky en ik ben een moeder thuis blijven om mijn 3 jaar oude dochter. We hebben onlangs verhuisd naar de Dallas Fort Worth en love it. Mijn haar is tussen een 2b een 2c golvend krullend - het hangt allemaal af op de dag en het weer. Als ik een beetje meer krul uit het kan coax.

Vroeger was ik mijn moeder vragen om een ​​permanent, want ik wilde mijn haar zelfs krullender. Vandaag, heb ik geleerd om lief te hebben en te beseffen dat mijn haar is geweldig, zelfs als het meer golvend dan krullend

Mijn krullend haar routine & heilige gralen

  • Zodra ik ben uit de douche, gebruik ik een leave-in, een crème, bekroond met een gel. Mijn haar wil echt kroeshaar te zijn, zodat een crème is nooit genoeg om het te stylen. Als ik probeer om een ​​gel alleen te gebruiken, mijn haar krijgt vezelig en heeft de neiging om niet te kneden uit in stromende krullen. Momenteel is mijn ga naar routine is weer uit de douche gebruik als ik verlof in conditioner, gevolgd door een paar sprays naar mijn roots van Tresemme Sea Salt Spray.
  • load...
  • Ik kneed een paar sprays naar mijn roots van Tresemme Sea Salt Spray and Raw Curls Mousse, dat is de enige mousse die ik heb gevonden die ik kan gebruiken zonder uit te drogen mijn haar.
  • Ik gebruik de Devacurl Ultra definiëren Gel. Ik diffuse met mijn haar op zijn kop voor ongeveer 15 minuten en vervolgens de lucht laten drogen van de rest van de weg.

Een product dat ik constant gebruik, ongeacht mijn routine is mijn Garnier Afwerking plakken! Ik hou van dat soort dingen - het zich ontdoet van fly-aways, zonder te verzwaren mijn haar helemaal niet.

Zoals voor ingrediënten, gebruik ik niet meer sulfaten en siliconen in mijn routine. Want ik ben geneigd om te bouwen-up, ik normaal verduidelijken met een sulfaat shampoo eenmaal per 2 tot 3 maanden en de follow-up met een mooie diepe conditioner. Siliconen gewoon niet opschieten met mijn haar. Toen ik eindelijk begon te snijden ze uit, merkte ik meteen een verbetering in mijn haar. Als ik wil een goede haardag hebben, ik blijf weg van deze.

U kunt een volledige lijst van mijn favoriete producten vindt u hier.

Mijn grootste haar probleem

Voorbij de kroezen ik omgaan met, ik heb een paar stukken aan de voorkant die graag recht te trekken. Ik weet niet zeker waarom het gebeurt, maar ik normaal gesproken niet merkt dit pas na mijn haar is gestyled en gedroogd. Ik licht nat mijn vinger en glad het gedeelte met een beetje licht hold product als Ouidad Wave Maak Texture Taffy en vervolgens met de vinger krul dat stuk, vast te houden in de plaats voor misschien 2 minuten (dus het opwarmt van lichaamswarmte). Ik ben echter nog steeds op zoek naar de beste manier om te gaan met die stukken van haar.

Volg mij

load...