Je haar houdt van eiwitten? Dit is wat je kunt doen | NL.Inspinre.com
Het haar

Je haar houdt van eiwitten? Dit is wat je kunt doen

Je haar houdt van eiwitten? Dit is wat je kunt doen

Ok dus mijn haar heeft een veel eiwit of anders krijgt over gehydrateerd en verliest krullen. Wat Shea vocht diep conditioner zou u aanraden voor mij (moet men met veel eiwit) Ik heb een DC die ik kan afhangen van mijn krullen terug naar hun maximale curliness te brengen en hen te helpen gezond te blijven. Help alstublieft!!! :)

Antwoord

Dus het lijkt je hebt bedacht de juiste formule voor uw krullen tot pop en dat betekent minder vocht en meer eiwit of het gebruik van proteïne diepe conditioners en stylers op de reguliere. Terwijl ik ben erg blij dat u uw Heilige Graal regime hebben gevonden, wil ik u niet overdrijven het eiwit uit angst voor eiwit overbelasting. Gewoon kijken voor je haar om ervoor te zorgen dat niet bros te krijgen en misschien niet dumpen eiwit op je haar dagelijks. SheaMoisture heeft een grote lijn van diepe conditioners dat eiwit en moisturizers in hen dat je haar weer tot leven zal brengen hebben. Laten we een overzicht van een aantal van hun haar masques (hun versie van diepe conditioners) en ik zal wat anderen toe te voegen voor het geval u geïnteresseerd bent.

load...

SheaMoisture Mongongo & Hemp Seed Oliën hoge porositeit Vocht-Seal Masque  

Dit masker voor hoge porositeit haar heeft twee soorten eiwitten in het. Het is rijst eiwit en gehydrolyseerde soja-eiwit gehydrolyseerd. Het is ontworpen voor de droge, onhandelbare krullen die lijden aan hoge porositeit die kracht behoeften, alsook vocht. Dit is een relatief nieuwe lijn en kan de moeite waard om een ​​keer te proberen zijn.

SheaMoisture Yucca en weegbree Anti-Breakage Versterking Masque 

Deze populaire haar masker heeft ook twee eiwitten: gehydrolyseerde plantaardige eiwitten en gehydrolyseerde rijst eiwit. Dit is een intensieve masker gemaakt om frazzled strengen glad en gaat versterken haar om breuk te weerstaan. Hydratatie is niet een belangrijke factor dus dit misschien niet de beste keuze voor u zijn.

SheaMoisture Manuka Honey & Mafura Oil Intensive hydrataties Masque

Deze hydratatie masker heeft rijst eiwit gehydrolyseerd en zijn primaire taak is om het vocht en defrizz haar toe te voegen. Ik hou van dit masker en het is mijn nietje voor diepe conditioning. De geur alleen al maakt het een winnaar.

SheaMoisture Jamaican Black Castor Olie Versterken, Grow & Restore Treatment Masque 

Deze herstellende masker is plantaardig eiwit en gehydrolyseerd hoger in de lijst van ingrediënten dan alle genoemde andere. Het primaire doel van dit masker is om kracht en veerkracht te herstellen beschadigde strengen. Het is ideaal voor kleur behandeld of chemisch behandeld haar en bevordert elasticiteit. Hydratatie is niet de belangrijkste focus van dit masker.

Alikay Naturals Honing En Sage Deep Conditioner 

Dit NaturallyCurly 2016 Editor's Choice winnaar moet zijde aminozuren (natuurlijke eiwitten) en richt zich op hydraterende zwakke dorstig haar.

Mop Top Deep Conditioner 

Deze diepe conditioner eiwitrijke zowel soja en tarwe-eiwitten. Voorgesteld voor incidenteel gebruik, het is geweldig voor de droge, kroeshaar strengen dringend behoefte aan een aantal eiwitten, en vocht.

load...
load...