Je schoonheid uitbreiden | NL.Inspinre.com
Het haar

Je schoonheid uitbreiden

Je schoonheid uitbreiden

Op een gegeven dag, kan Jessica Martinez lange vlechten, wilde golven of een hot pink bob hebben.

Dat is een van de voordelen van het bedrijf trainer bij Wigs.com. Haar kleren zijn aan één kant van haar kast, terwijl haar 30 haarstukjes - van haar wraps tot een val, en alles daar tussenin - aan de andere.

"Ik ben als een kind in een snoepwinkel," zei Martinez. Martinez, waarvan de natuurlijke krullen vallen op haar schouders, weet uit eerste hand te zien hoe haarstukken, extensions en pruiken kunnen worden gebruikt om direct te geven curlyheads een ander uiterlijk. Of u nu steil haar, highlights of een lang krullend paardenstaart wenst, is er een product voor u.

Haarstukjes ooit werden beschouwd als iets dat alleen voor oude dames of mensen met medische aandoeningen. Maar met de nieuwe technologie en een breed scala aan opties, hebben ze gegaan mainstream.

load...

"Wat is er oud is weer nieuw", zegt Karen Barrett, manager van Pruiken Unlimited in Beaverton, Oregon, dat is de verkoop van pruiken sinds de jaren 1970. "Dingen zijn de cirkel rond in deze business."

Barrett zei dat de klanten dat ze nu ziet zijn veel jonger. Ze kopen de clip-on paardenstaarten en uitbreidingen.

"Laten we eerlijk zijn. Als u wilt plezier, lang haar om uit te gaan clubbing, kunt u deze niet te groeien in een week," zei ze.

Er is een pruik of haarwerk voor elke behoefte en elk budget. Een haar wrap - haar op een paardenstaart houder - kan draaien 20 €, terwijl een daling van menselijk haar opwaartse kunnen de kosten van 250 €. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala van kleuren en texturen - van kinky bot recht, van platina blond tot middernacht zwart.

Curlyheads kan vooral profiteren van deze producten, omdat ze meteen een andere look die ze willen zonder de schade vaak geassocieerd met chemische rechttrekken te creëren. En vaak, het chemische proces kan niet het gewenste resultaat of flexibiliteit te bieden.

"Deze bieden een manier om de steil haar u heel eenvoudig wilt zonder schade aan je haar hebt en je hebt de flexibiliteit van het hebben van het krullend als u dat wilt krullend,' zei Martinez.

Voor sommigen kan een haar wrap het antwoord. De toegevoegde haar kan lengte en volheid snel en gemakkelijk te bieden. De klauw clips en trekkoord bijlagen zijn ook gemakkelijk te klauw clips use.The - verkrijgbaar in korte, middellange en lange lengtes - kan worden bevestigd aan haar dat terug gegeleerd is en verdraaid.

"Het duurt vijf minuten in om het te doen, en je hebt een totaal andere look,' zei Barrett. 'Je hoeft niet om je haar helemaal recht te maken.'

Drie kwart inch caps en watervallen zijn pruiken die bijna de gehele hoofd te behandelen voor een compleet andere look - van een gladde, klassieke bob tot de taille-length ringetjes. Dan zijn er clip-in extensions - haarsecties die kunnen worden toegevoegd aan de dikte toevoegen, de textuur van het haar, de kleur, highlights of voeg lengte. In veel gevallen zijn het menselijk haar en kan worden geverfd om het haar van een persoon aan te passen. Ze kunnen ook worden gekruld, flatironed, gepermanent, blowdried, shampoo en gekleurd als natuurlijk haar.

load...

In tegenstelling tot semi-permanente uitbreiding, die professioneel zijn bevestigd aan het haar en blijven gedurende ongeveer drie maanden, kan de clip-in extensions onmiddellijk verwijderd.

"Wat maakt hen echt veelzijdig is dat je gewoon clip ze in jezelf en u kunt uw stijl letterlijk veranderen elke dag door het bestellen van verschillende kleuren, texturen en verschillende lengtes," zei Bevla Reeves, eigenaar van Hair Conspiracy, die wel made-to-order clip- in extensions. "Je bent niet geplakt met hen. Je kunt ze elke avond nemen."

Hair extensions zijn populair bij alle leeftijden en etnische groepen, zei Michelle Allen, die extensies verkoopt aan klanten van Scandinavië tot Latijns-Amerika via haar gezelschap Meisje van de natuur.

"Ik wil niet dat mensen te weten dat het een uitbreiding," zei Christo. 'Ik wil dat ze denken dat het hun eigen haar. Het maakt de klant tevreden en het maakt ons gelukkig.'

De verlengstukken zijn verbonden met de wortels. De hoogtepunten kan worden gekamd en blowdried, zolang de klant blijft weg van hun wortels. Alle klanten krijgen een les in hoe ze werken voor hun nieuwe extensies en hoe de zorg voor hen.

load...