Kan een kapsel je krullen doen verliezen? | NL.Inspinre.com
Het haar

Kan een kapsel je krullen doen verliezen?

Kan een kapsel je krullen doen verliezen?

Haar verandert ons hele leven. In feite, onze haren verandert van elke 5 tot 7 jaar, volgens Christo van de Christo Fifth Avenue Salon en bedenker van de Curlisto lijn van haar producten. Als we groeien en ons lichaam te veranderen, kunnen we ook zien een verandering in ons haar textuur. Waarom dit gebeurt is nog een raadsel voor de wetenschap, maar we weten wel hormonen of andere manier verband houden met dit fenomeen. Dit is de reden waarom een ​​peuter kan worden gezien met schattige krulletjes en eindigen met steil haar, wanneer de puberteit raakt. Andere kenmerken voor haar textuur veranderingen zijn dieet, hormonen, ziektes en medicijnen.

Haar veranderingen die zich uit van chemicaliën zijn heel anders, en dat kan chemicaliën van rechttrekken behandelingen om permanente kleur, maar chemicaliën kan verandering meer dan de textuur, zoals haaruitval, dunner, of schade aan de hoofdhuid. Dus, een kapsel te krijgen toegevoegd aan de lijst van de reden waarom het haar textuur kan veranderen?

Kan gewoon het krijgen van een kapsel veranderen iemands haarstructuur?

Het korte antwoord is nee, maar voor een uitleg over wat een aantal Type 2 wavies kan worden ervaren ik de hulp ingeroepen van de Amerikaanse Board Certified Haircolorist en hairstylist Monáe Everett.

load...

Monáe stelt: “Terwijl een kapsel je haar textuur niet kunt veranderen het zeker kunnen helpen om uw krulpatroon duidelijker. Als u een lossere krul patroon (2-3a) en een zeer korte of taps toelopende stijl, kan de streng worden geknipt voordat de streng begint te lus in een krul. Dit kan de krul verschijnen losser. Integendeel, het gewicht van een lange haren knippen stretch krullen en maken ze losser verschijnen. Een juiste kapsel kan de ongewenste massa (volume / poef) krullend haar ook verminderen. Degenen met een gemiddelde tot haartexturen Coily zult merken een strakkere krul verschijning met kortere kapsels (2-12 cm in lengte).”

Het is allemaal een kwestie van perceptie als het gaat om een ​​knipbeurt en onze krullen. Terwijl stress, medicijnen, chemicaliën of hormonen je krullen kunnen veranderen, een kapsel niet. Als je op een bijzondere plek te snijden, kan je krullen lijken te veranderen, maar het is een tijdelijk probleem dat weer normaal zodra het haar terug is gegroeid. Of het nu het gewicht van de haren of de vermindering van het volume van de schaar, snijden je haar verandert de vorm, grootte en bulk maar het is niet de textuur veranderen.

load...