Kleurbehoud: Cantu dateert de nacht goed | NL.Inspinre.com
Het haar

Kleurbehoud: Cantu dateert de nacht goed

Kleurbehoud: Cantu dateert de nacht goed

Afhankelijk van hoe intens je eigen verhoogde routines te krijgen, kunt u spoelen uw haren uit het dubbele van het bedrag van uw gebruikelijke regime, of meer! Gelukkig voor het behoud van water, we ruimte de diepe ruimt uit noodzaak. Maar als je een natuurlijke kleur op je haar dat je eigenlijk gekomen door bovennatuurlijke (hey, vertellen ons niet veel kleur is niet van de goden zelf), al het harde werk dat ging in het veranderen is, kan het door het drain als het gaat om uw regelmatig geplande onderhoud.

Dus eigenlijk, als je van plan bent over rubriek uit voor een romantische lente gooit, moet je kiezen tussen het voldoen aan uw liefje op zoek ofwel uitgewassen of opgedroogd.

Het zal een 'nee' te zijn van ons.

Hard pas op beide van hen.

Cantu stapte in om de pigmentatie vs. Moisturization tweedeling te stoppen in zijn tracks met een een-tweetje van hun kleur beschermen en Natural Hair Care lijnen. De quinoa eiwit derivaten in de anti-fading producten maken gebruik van een van onze favoriete oude granen om uw pigment te houden waar het hoort, en de hydraterende kracht van kokosolie, shea boter, en nog veel meer strijd kroezen en droogheid op afro-textuur en grovere krullen. Onze Content Editor extraordinaire Devri demonstreert!

load...

Omdat je al voor de planning voor de deep-onderhoud extras (snacks, podcasts, flauwvallen bank, enz.), Voeg stoppen door een Walgreens aan je lijst en uit te checken hun Cantu product selectie.

Check out hoe we op dit punt!

Eerste stap, zoals altijd, is reiniging. U zult het worden suds'ing met de Color beveiligen Shampoo gevolgd door de kleur beveiligen Conditioner.

Waar de dingen beginnen steeds intenser is met de C olor beveiligen Moisture Masque. Uw gekleurd haar zal worden gehydrateerd voor zachtheid en kracht, zonder dat H2O het opheffen van uw kleur omhoog en van de strengen om het te doen.

Laatste spoeling van de dag!

Door nu je misschien al merken dat de Quinoa ProTech ™ technologie is het hebben van je kijkt een beetje meer levendiger dan je gewend bent! Maar het bewijs is in de plopping (of hoe je het liever droog).

Nadat je bent helemaal voorbereid en klaar voor de laatste fase, zult u wilt krijgen ingesteld op stijl! Devri met behulp van de het Natural Hair lijn Coconut Curling Cream -die lange tijd lezers zullen herkennen als NaturallyCurly's Best of the Best winnaar in 2013 tot een laatste laag van vocht toe te voegen, te annuleren uit eventuele kroes en helpen om haar rollen gedefinieerd. Warm in je handen, trekken door uw strengen, ga dan!

Handige tip: Als dat laatste stap lijkt een beetje te zwaar, de collectie Natural Hair is nog steeds in uw hoek met de Coconut Oil Shine & Hold Mist, en de Wave Whip Curling Mousse!

Helemaal klaar!

Poseren!

Je geeft ons kleur en stijl te verven voor, zonder dat de voorheen noodzakelijke touchups. Uw stylist (of gootsteen) zal gewoon moeten wennen aan het zien van je een beetje minder. Inmiddels is de mensen bij uw dichtstbijzijnde Walgreens zal beginnen om je te leren kennen, en wat een betere manier om de introductie uit te schoppen dan bij een verkoop!

Dit alles-kleur trapping Cantu goedheid zal beschikbaar zijn op een BUY 2 halen, 1 betalen prijs door de rest van april, dus je bent extra goed om te gaan! **

load...

Prep als een baas en voel de liefde van je geluk datum, van ons, en van uw eigen fijne zelf!

Vind wat u zoekt, kijk eens hoe je wilt. Het is in een handomdraai!

We volgen Devri door het hele proces via de almachtige 'Gram.

We kunnen niet wachten om te zien en te delen de verbazingwekkende eindresultaten van je date 'te doen! Als je zin hebt pronken, tag @NaturallyCurly en @CantuBeauty op Instagram en vertel ons #HowYouCantu!

** Aanbod geldig online en in de winkel. Koop 2 halen, 1 betalen Sale (Cantu) en inventaris kan variëren over lokale winkeliers. Verkoop eindigt 30 april 2017.

load...