Krullend haar vragen: Passende stijlen voor een politieagent? | NL.Inspinre.com
Het haar

Krullend haar vragen: Passende stijlen voor een politieagent?

Krullend haar vragen: Passende stijlen voor een politieagent?

Christo

Q: Ik heb een inside scoop op een positie opening aan politie-afdeling van mijn stad. Ik vroeg me af of iemand had een goede stijl voor het geval ik een interview te krijgen? Ik zou het erg op prijs stellen.

Christo: Als u een aanvraag voor een functie bij de politie, dan is het belangrijk voor je haar te netjes. Ik stel voor dat je draagt ​​je haar slicked terug met een kant deel, een kapsel dat is tijdloos, professioneel en straalt vertrouwen en kracht. U kunt daadwerkelijk bereiken van deze look met zowel rechte als krullend haar. Voor steil haar, gebruik dan een föhn, zodat het ziet er netjes uit. Maak een zijscheiding en glad je haar terug met een beetje Curlisto Control I Gel om al het haar op zijn plaats te houden. Voor krullend haar, starten op semi-droog haar en maak een zijscheiding. Gebruik Curlisto Control II gel om slick de haren terug in een klassieke chignon. Uw gesprekspartner ziet je serieus en professioneel zijn.

load...

V: Ik ben het denken over het krijgen van mijn haar laten knippen als een beetje langer dan kinlengte. Zal dit de manier waarop mijn haar zit op mijn hoofd te veranderen? Ik heb 3b haar. Eventuele suggesties over hoe u de juiste short cut voor mijn gezicht te krijgen? Denk je dat het beter is om geleidelijk korter te gaan?

Christo: Het belangrijkste ding om te overwegen wanneer gaan van lang naar kort haar is het uitvoert. U moet eerst afvragen een zeer belangrijke vraag: Kan mijn gelaatstrekken dragen deze stijl? Als je een rond of vierkant gezicht, is het antwoord nee. Als u een ovaal of driehoek gezicht, is het antwoord ja. Even belangrijk is de juiste haar textuur. Als u 3B zijn, dan is de krullen moeten getextureerde rechts zodat de krullen niet bladerdeeg wie uw textuur begrijpt, en zorg ervoor dat het gezicht vorm en textuur te bespreken. Voordat je het kapsel, moet je ervoor zorgen dat je haar in goede conditie is, zodat er niet te veel kroezen wanneer het wordt afgebroken. Om de situatie te verbeteren voor te bereiden op de kortere weg, gebruik dan de Curlisto Deep Therapy Masque. Beslissen hoeveel te snijden is gebaseerd op hoeveel u wilt een verandering. Als je echt van overtuigd dat u een zichtbare verandering, moet je gewoon voor gaan, zolang het past bij uw gezicht. Als je nog niet klaar bent en je geleidelijk korter worden, zou je ontmoedigd.

V: Ik heb 3a dik haar - zeer zacht krullend - maar de krullen lijken dun en vezelig moment. Is dit een product probleem of techniek probleem? Ik zou echt willen proberen om hen om meer te klonteren.

Christo: Als u dikkere krullen wilt, dan moet u het juiste product en de juiste techniek te gebruiken. Ten eerste wil ik de Repair Styling Cream, een verlof in conditioner die je haar samen voor een dikker krul na styling bereiden om de groep te gebruiken. Voor styling, meng een kwart-size bedrag van Structura Lotion met een dubbeltje-size bedrag van de Control I Gel en toepassen op uw haar in secties. Bij de toepassing van het aan uw haar, hark door middel van met 3 vingers in plaats van 4 voor dikker krullen. Deze techniek zal toevoegen definitie en maak je krullen dikker.

Q: Dus ik gebruikt om een ​​massa van prachtige krullen hebben - massss van hen! Overal! Ik weet niet wat er gebeurd is, maar tussen maart en nu dit jaar, ze lijken te hebben totaal overleden. Ik heb een willekeurige krul hier en daar, maar de rest is broos golven. Ik gebruik nooit een straightener op mijn haar als het gemakkelijk drys recht te blazen. Ik heb nooit vaak geföhnd, maar ik ben gezien het feit dat de keren dat ik heb het zelf gedaan, kan ik heb het verbrand. Zo werd ik ziek van het en snijd het kort de hoop dat de nieuwe haar zou krullend zijn. Maar dat lijkt niet het geval te zijn. Nog steeds dood. Ik heb meerdere hoeveelheden van behandelingen in het te zetten. Ik kan het gewoon niet de krullen terug te krijgen. Wat is er gebeurd?

load...

Christo: Textuur zaken altijd en het is belangrijk voor je haar om gezond te zijn. Ik begrijp dat u had een prachtig pijpenkrullen in maart, maar in gedachten houden dat je haar verandert elke 7 jaar en dit zou de oorzaak van de verandering in de structuur zijn. De vele behandelingen die u hebt gebruikt kan de oorzaak ook. Er zijn vele behandelingen die er zijn die niet bijdragen tot het behoud van de gezondheid van je haar. In plaats van toevlucht te nemen tot behandelingen die agressieve chemicaliën die je haar kunnen beschadigen zou kunnen hebben, moet je producten die gemaakt zijn met keratine en andere eiwitten die de gezondheid van uw haar te verbeteren en reverse de schade van verwaarlozing en chemische behandelingen te gebruiken. Ik stel voor dat je de Deep Therapy Masque minstens een keer per week te gebruiken om je haar terug naar een gezonde toestand te brengen. Er is geen garantie dat je krullen terug zullen komen om de krulletjes die je eerder had, aangezien uw textuur van nature zou hebben veranderd. Verbrand haar van föhnen en plat strijken kan worden vastgesteld met de juiste kapsel en behandeling, maar de krul zou nooit meer terugkomen.

Q: Zodra ik kneed de crunch, mijn uiteinden beginnen te scheiden en kroezen. Ik heb het vermijden van hairspray, want ik haat hoe het drogen en nep het eruit ziet. Maar ik krijg wanhopig! Eventuele suggesties?

Christo: Dit is het perfecte voorbeeld van uitgedroogd haar. Wanneer uw haar wordt pluizig zoals u hebt beschreven, is het tijd om het te behandelen met speciale behandelingen. Ik stel voor diepe Therapy Masque minstens een keer per week voor de gezondheid terug te brengen en verdere schade te voorkomen. Bij het stylen van je haar, moet je ook gebruik maken van leave-in behandelingen zoals het Repair Styling Cream. Dan, wanneer je klaar styling bent, NIET het haar met uw droge handen kneed omdat het frizziness zal veroorzaken. Gebruik in plaats daarvan een lichte pommade die gladstrijken statisch haar en laat je haar zacht en glanzend. Voor een groot houvast zonder verprutsen het haar, stel ik u gebruik maken van Structura Spray, een anti-frizz product voor zeer vochtige omstandigheden.

Q: Ik heb hulp nodig! Ik ga wat tijd in het noorden te brengen over de wintervakantie. Ik heb geen idee hoe om te zorgen voor krullend haar te nemen aan deze temperaturen. Ik ben geboren en getogen in Florida, en het is nooit koud hier, dus ik heb geen idee. Ik vroeg me af of je het product en styling suggesties voor kouder, droger weer?

Christo: Bij het reizen naar het noorden, beschouw het als een onderbreking van uw haar als u nodig heeft om te vechten met hoge luchtvochtigheid weer styling. Stylen van je haar zal een stuk makkelijker, omdat je minder producten kunnen gebruiken. Wanneer u weg bent voor de feestdagen, raad ik je beginnen met het voorbereiden van je haar met Protein Boost, een leave-in conditioner en opnieuw structurerend spray. Wanneer styling, gelden Structura Lotion om je haar in secties en laat het drogen aan de lucht of diffuus. Werk af met enkele Finishing Pomade. U zult waarschijnlijk de helft van de hoeveelheid product dat u normaal gebruikt in Florida nodig hebben.

Neem contact op met Christo of lees zijn biografie.

load...