Low-poo of baby shampoo? | NL.Inspinre.com
Het haar

Low-poo of baby shampoo?

Low-poo of baby shampoo?

Geloof het of niet, het gebruik van shampoos daadwerkelijk kan leiden tot meer schade aan je haar dan gewoon gaan zonder. We hebben de neiging te denken van shampoo als dit nuttig product dat onze haren zorgt voor schoon blijft. Echter, ongeacht wat voor soort shampoo je gebruikt (en we hopen dat door nu ben je in ieder geval met behulp van een sulfaat-vrije één!), Je smathering het allemaal in je haar, waardoor je haar van het zijn volledig natuurlijk.

Het grappige is dat het de neiging om een ​​domino-effect waar het gebruik van een product vereist, op zijn beurt, het gebruik van een ander product. We zullen shampoo gebruiken om onze haren te wassen, maar eigenlijk is het de neiging om uitdrogen dus dan we conditioner nodig hebben, en om de zoveel tijd, diep conditioner. We kunnen ook vinden dat we nodig hebben gels en haarlak om het haar te temmen (die plotseling poofed nadat we de conditioner gebruikt. Of, nog met behulp van de conditioner is niet genoeg en moeten nu een leave-in conditioner.) Hoe dan ook, het is cyclisch en we hebben de neiging om meerdere producten nodig hebben.

load...

Dus, om de cyclus te krijgen, zeggen dat we bij het begin beginnen. Heeft u ooit gedacht over het volledig uitsnijden van de shampoo? Zo ja, wat zijn uw opties om je haar te reinigen?

Babyshampoos

Vreemd genoeg, iets dat “tear-free” en “zacht” voor de huid van je baby (en ogen) is een van de ergste dingen die je kunt in uw volwassen haren te zetten. Je zou denken dat omdat het babyshampoo, zou het vrij zijn van schadelijke chemicaliën, maar eigenlijk het tegenovergestelde is waar.

In aanvulling op sulfaten, baby shampoos behoren tot de meest droogmiddelen kon je in je haar te zetten. Baby's van nature produceren meer olie op hun hoofdhuid, zodat hun haar heeft de neiging om steeds vetter dan een volwassene. Met behulp van babyshampoo elimineert dit probleem voor baby's. Voor volwassenen, hoewel, je zou kunnen zetten van uw haar door de wringer. Tenminste je geen zorgen te maken over het branden van uw ogen terwijl je in de douche!

Low-Poos

Als de gedachte van het volledig uitsnijden van shampoo laat je een beetje onzeker, overwegen om de “low-poo" manier. Deze methode omvat het gebruik van een zeer kleine hoeveelheid shampoo eens in de paar dagen. En zelfs dan zou je alleen gebruik maken van wat je absoluut MOET gebruiken. Voor sommige low-poo-opties, overwegen gebruik te maken DevaCurl low-Poo, dat specifiek is voor curlies die tussen 2 en 3b. Voor jou 3 C's en 4 / 4as, SheaMoisture's Organic Raw Shea Butter vocht vast Shampoo krijgt stellair reviews, meestal vallen van type 4 en 4a curlies. Deze zachte, low-poo je haar het vocht het is ontdaan van geven zonder een dikke laag restafval of verlaten het haar gevoel als stro.

Zelfgemaakte Opties

Natuurlijk kunt u ook volledig natuurlijke op uw zoektocht naar drastisch te verminderen de hoeveelheid shampoo die u gebruikt. Denk aan het maken van een zelfgemaakte citroen en komkommer “shampoothie.” Alison en Jaye van het houden Raw delen hun shampoothie (een term bedacht door Jaye) recept waarmee Jaye goede resultaten heeft gehad. Alison, de krullend, heeft de beste resultaten gaat no-poo met af en toe azijn spoelen (ze mixen tot 3 eetlepels appelazijn in heet water, wrijft dan is dat in haar haar en spoelingen).

load...

Meer willen?

Zelfs Amanda Seyfried kent het belang van co-wassen. Zie wat ze te zeggen heeft!

Laatste gedachten

Of uw besluiten om shampoo al samen is uitgesneden, ga de low-poo route, of maak uw eigen spoelingen voor incidenteel gebruik, bedenk dan dat co-wassen is altijd een geweldig alternatief! Co-wassen omvat het gebruik van conditioner als een shampoo. Pas eenvoudig de conditioner en vinger het door het haar, wrijven de strengen een beetje te zorgen voor een reinigen.

Terwijl de verandering van normale wassen tot geen, of een van deze andere methoden, kan een kleine tol van het haar, in een paar weken, zul je beginnen met de verbazingwekkende resultaten te zien. Veel curlies hebben shampoo vrij al maanden, zelfs jaren, dus neem de tijd om het uit te proberen en kijk hoe je krullen stuiteren en glans!

load...