Maak volume voor fijne krullen met pantene pro-v | NL.Inspinre.com
Het haar

Maak volume voor fijne krullen met pantene pro-v

Maak volume voor fijne krullen met pantene pro-v

Niet elk krullend meisje werd geboren met grote volumineuze krullen. Als u een fijne haren krullend met dunnere lokken, zult u merken dat u altijd op zoek naar manieren om mollige-up van uw krullend kapsel. Met de juiste tips en trucs, kunt u meer volume te pompen in uw kapsels!

Celebrity hair stylist Tippi Shorter heeft een paar trucjes haar mouwen. Kijk als ze neemt mooi, maar slap sloten en stijlen ze in prachtige levendige krullen met een aantal van de nieuwe curl-vriendelijke producten Pantene Pro-V's. Hier zijn enkele tips over hoe je de look te bereiken:

 1. Shampoo en de conditie van uw krullen met Pantene Pro-V ontspannen en natuurlijk shampoo en conditioner voor een frisse start.
 2. Ontwarren je haar met fijn haar Solutions Anti-Breakage Detangler en grove kam, je vingers of een ontwarren borstel om uw ontklittende proces te verbeteren.
 3. load...
 4. Soepel en kneed je krullen met een cocktail van Pantene Pro-V krullend haar Style Curl Shaping Gel en Pantene Pro-V Normal-Dik Style Vloeiende Body Mousse voor een uitstekende lichaam en kruldefinitie. Gebruik alleen een beetje van de gel en meer van de mousse, zodat uw fijne krullen niet krijgen gebukt.
 5. Bevestig sommige eendenbek clips of kleine klauw clips aan de wortels bij de kruin van je hoofd en zitten onder de droger voor een paar minuten om het droogproces te starten. Dit trucje zal lift en volume te creëren bij je wortels. U kunt de clips in als je je haar verder drogen om ervoor te zorgen maximale volume vormen bij de wortels te verlaten.
 6.  Föhnen je krullen met een diffuser vinger attachment, zachtjes kneden krullen omhoog naar je hoofdhuid met de diffuser als je droog. Dit zal het volume in het lichaam van je haar aan te moedigen.
 7. Terwijl haar nog vochtig is, draai je hoofd over en diffuse ondersteboven, nog steeds met dezelfde scrunchen beweging met de diffuser. Verstrooiende ondersteboven tot finish het droogproces zal natuurlijke lift en het volume in uw lokken te creëren. Het verlaten van de clips bij de wortels voor het gehele droogproces wordt de wortels helpen bij het optillen van de hoofdhuid nog meer volume ontstaat. Verwijder de clips wanneer het haar volledig droog is.

Bezoek de Pantene Facebook-pagina voor meer info over deze curl-vriendelijke producten en kijken uit naar meer video's met tips deze week over hoe om het uiterlijk te krijgen door uzelf Tippi!

Pantene Pro-V How To: Type 3 Hair

Oppompen van het volume voor slappe krullen

Producten in deze video:

 • Pantene Pro-V Relaxed and Natural Shampoo
 • Pantene Pro-V ontspannen en natuurlijk Conditioner
 • Pantene Pro-V Fine Hair Solutions Anti-Breakage Detangler
 • Pantene Pro-V Normal-Dik Style Vloeiende Body Mousse
 • Pantene Pro-V krullend haar Style Curl Shaping Gel

Bekijk meer video's

Haal meer tips en trucs voor je krullen, spoelen en golven op NaturallyCurly's YouTube-kanaal.

load...