Mijn haar is grof en krult niet, maar ik ben nog steeds foutloos | NL.Inspinre.com
Het haar

Mijn haar is grof en krult niet, maar ik ben nog steeds foutloos

Mijn haar is grof en krult niet, maar ik ben nog steeds foutloos

Ik ben een ambitieuze tv-persoonlijkheid uit Albuquerque, New Mexico maar nu hier in Atlanta, Georgia.

Op dit moment ben ik een patiënt vertegenwoordiger in een ziekenhuis. Mijn naam is Sherelle Fox, maar ik ga bij voorkeur met Shereal Fox. Ik wil graag classificeren mijn haar soort in de categorie 4c, want het is zeer grof en ik heb niet een echte krullend patroon, maar het is nog steeds ongelooflijk onberispelijk. Ik denk dat het ding ik het meest hou over het feit dat natuurlijk is het feit dat ik gerust, ja het was een grote beslissing te maken, maar ik heb er geen spijt een beetje! 

Als kind was ik ontdaan van mijn keuze aan ontspannende mijn haar, zo jong was vaak gedaan dus het is alsof ik opnieuw mijn echte textuur en het was een genoegen!

Ik weet dat iedereen heeft een andere mening over wat "het zijn natuurlijk" is, maar ik voel me alsof perceptie is alles en de afbakening van deze voor jezelf zal helpen. Ik heb nu natuurlijk al ongeveer een jaar, na een fews maanden van het proberen om mijn gepermanent uiteinden te redden, ze moesten gaan; Uiteindelijk heb ik het doen van een officiële "big chop" ergens aan het eind van vorig jaar.

load...

Ik doe lengte controleert elke keer als ik mijn haren uit een beschermend stijl, die varieert tussen de weken en maanden (afhankelijk van hoe lang ik draag die stijl). Ik heb mijn eerste officiële lengte controle en trim op Halloween waar ik heb het gedaan in een salon, het werd gewassen, geföhnd en zijde gedrukt; Ik was erg blij met mijn resultaten!

Mijn go-to stijl

Ik hou van de twist outs schommelen van vlak draaien met bantu knoop einden (flantus) alsmede flex-rod sets. Ik ben dol op de liefde Lotta Body te gebruiken met Kokosnoot en Shea Oliën Wrap Me Foaming Mousse, is het "Ahh-Mazing" de eerste keer dat ik het gebruikte, werd ik verliefd op; gemakkelijk om te zeggen, het was liefde op het eerste gebruik. Na het gebruik ervan, het niet mijn haar hard maken of voelen grappig; het was echt zacht en rook oh zo goed! Ik denk dat we allemaal een beschermende stijl elke keer even moeten gebruiken om onze manen een rust te geven; Ik hou gewoon van het idee van de stijlen.

Voor zover beschermende stijlen te gaan, heb ik gedaan, marley wendingen, kanekelon twists, twists met mijn natuurlijke haren, haken vlechten met Jamaicaanse vlecht twist hair, kant-front pruik over graanrijen, en Franse vlechten.

Ik heb het gevoel dat de beste manier om je haar te behouden 's nachts is om ervoor te zorgen dat u wikkel het in een bepaalde vorm van zijde wrap of bandana, als je een gek slaper net als ik u zeker iets dat zal blijven op je hoofd tijdens je "slapende reis".

Als je alles wilt Sherelle Fox volgen op social media, kun je haar vinden op Instagram, Twitter en Facebook @SherealFox.

load...