Natuurlijk haar en langlevengeheimen van Beverly Johnson | NL.Inspinre.com
Het haar

Natuurlijk haar en langlevengeheimen van Beverly Johnson

Natuurlijk haar en langlevengeheimen van Beverly Johnson

Beverly Johnson is op de bank met CurlyNikki! Ms. Johnson was de eerste zwarte vrouw op de cover van Vogue sieren in 1974. Sindsdien is ze al op de cover van meer dan 500 tijdschriften, scheurde alle start- en landingsbanen, auteur van boeken en verscheen op de televisie.

Momenteel kunt u haar vinden op het Oprah Winfrey Network, met in de hoofdrol in haar eigen reality show, "Beverly's Full House." U vindt er ook haar nieuwe haarverzorgingsproducten op de planken bij uw plaatselijke Target.

Tijdens het interview, Beverly sprak jong blijven, weven als een beschermende stijl en onthulde foto's van haar echte haar! Genieten!

Op haar nieuwe haarverzorging lijn, "Hair by Beverly"

Ik heb achter de formule voor 10 jaar, dus ik kan niet echt nemen van het krediet. Ik was de woordvoerder van deze lijn, dat is hoeveel ik vond het geweldig. Toen ik aan het doen was mijn haarverzorging lijn voor Target, heb ik besloten om terug in te checken en zien of het beschikbaar was. Het is de meest ongelooflijke product in de zin dat we de wetenschap en ook natuurlijke ingrediënten en zet ze samen.

load...

Ik heb het gevoel dat er een enorme leegte in de markt voor een betaalbare, kwaliteit van het product, en dit moet die ruimte op te vullen. Met alle permanenten en verkeerd geïnstalleerd weeft, heeft ons haar echt gekregen, echt verslaan, dus mijn lijn bevordert gezond haar en groei.

Ik ben er trots op om te zeggen dat er geen compromis in de kwaliteit van de producten. En ik hoef niet te zeggen dat veel. Ik heb voorgesteld een heleboel producten, ik ben een model, dat is wat ik doe. Maar met dit, ik ben echt blij om een ​​eigenaar in de zin dat ik de fabricage en distributie zijn. Elk ingrediënt heeft elke stap van de manier waarop dit geweldige team inspanning die ik heb erg betrokken geweest bij geweest. Ik ben weggeblazen en ik hoop dat u net zo goed.

Op haar haren

Ik wil niet mijn haar permanenten. Toen ik mijn haar naar beneden, de mensen niet eens geloven dat het allemaal van mij! Het is zo dik en lang. Het is gek. Ook, ik ben trots om te zeggen, ik heb al mijn randen - allemaal.

Wat is er gebeurd was, 14 jaar geleden, een pruik en weefsel zorg bedrijf benaderde mij en ik was niet zelfs het dragen van extensions op het moment. Mijn manager was als: "Dat kun je niet doen, zelfs niet daar heen te gaan." Maar ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Het is echt zijn vruchten afgeworpen, want we gingen van een € 3 miljoen bedrijf om een ​​80 miljoen € bedrijf.

Dat was een fantastisch en interessante reis in dat ik echt heb om het haar bedrijf te leren kennen. Wij mensen van kleur hebben een liefdesrelatie had met onze haren sinds het begin van de tijd en dat gaat nergens heen. Maar wat ik vond is dat, door al deze experimenten met relaxers, pruiken en hair extensions, onze eigen natuurlijke haar nam een ​​serieus pak slaag. En de relaxers zijn dodelijk. Je ziet er onder een microscoop bij een lok van een permanent - vergeet het! Het is verbazingwekkend dat het kan bestaan ​​op ons hoofd.

Dus wat ik begon te doen was mijn haar niet om te ontspannen helemaal niet, gebruikt goede producten, vlecht mijn haar en met een gewone naai-on weven, het salderen van de haren. Dit is wat sprong begon mijn haargroei. Wanneer mijn haar is uit, ik ben voorzichtig niet te nat te veel, en ik gebruik alleen grove kammen. Eenmaal per jaar, laat ik mijn haar naar beneden voor een tijdje, en mensen kunnen gewoon niet geloven dat de groei. Voor mij is het makkelijker met mijn schema om extensies te hebben. Ik hou van mijn haar op een bepaalde manier te kijken de hele tijd. Kan me niet schelen wat je met je haar of hoe je het draagt, zolang je mooi voelen.

load...

Op weeft als een beschermende stijl

Ik weet dat veel van de vrouw, mijn dochter opgenomen, die het dragen clip-in pony staarten. Dat is een groot beschermend stijl die is gemakkelijk en niet erg invasief. Mijn dochter draagt ​​geen weeft helemaal niet, maar voor shoots, zal ze een clip-in te gebruiken. Het is leuk. We willen het te veranderen. Elke vrouw heeft een slechte haardag zo nu en dan dat is de reden waarom ik heb de lijn van paardestaarten ook.

Ook als u ervoor kiest om extensies te dragen, je echt moet gaan naar iemand die weet wat ze doen. En alsjeblieft, blijf weg van de lijm ten koste van alles. Probeer de clip ons. Je kunt het knippen in, neem ze uit en er is geen schade aan je haar. De SEW-ins met het net op de top zijn wat ik gebruik, en ze doen echt beschermen het haar en de randen. Mijn stylist vlechten in het haar met de randen om de spanning te verminderen, zet het net rond alleen de randen en opbrengsten. Ik krijg mijn haar veel gedaan. Ik heb mijn haar niet vertrekken voor lange tijd, en mijn echte haar is geconditioneerd en onderhouden tussen.

Op het houden van het strak en glad als we ouder worden

Deze wetenschapper ging rond en interviewde regio's van de wereld waar mensen leven het langst, waar mensen zijn meer dan 100, en hij vroeg hen hun geheimen om de levensduur. Hij ontdekte vier dingen over hen. De meeste van hen hadden dagelijkse oefening en routines. Veel van hen wonen in de bergen, dus gewoon rond te lopen is uit te oefenen, maar ze werken in de velden, enz. Dat was een van de belangrijkste onderdelen. Elke dag iets te doen, het verplaatsen van uw lichaam. En we hebben een generatie met de televisies en computers. We zitten op onze a ** es veel en het is niet goed.

Een ander ding dat ze doen, is natuurlijk eten hun fruit, groenten en vis, en zowat iedereen aten alleen vlees met mate of helemaal niet. Ik heb geprobeerd om dit op te nemen in mijn leven. De andere zaak is dat ze vaak en zinvolle communicatie met familie en vrienden, een zeer hecht netwerk. En tot slot, een plaats van aanbidding. Het vinden van het geloof in iets anders dan zichzelf. Dat zijn de vier dingen die me levendig en jong houden.

Op haar nieuwe reality show op EIGEN

Ik ben zakenvrouw. Ik fabricage en distributie van schoonheidsproducten. Ik heb bekend en geliefd Oprah voor vele jaren, dus ik gooide haar wat shows. Ik dacht niet dat ze zou mijn reality show te plukken! Ik vertrouw en hou van Oprah en absoluut van het idee dat we ontwikkeld. Het gaat om de moeder, dochter relatie. Het is zo interessant, dat de relatie. Het is een voorstelling over het bouwen van obligaties en de hele zaak van een betere communicatie. Hopelijk zullen de mensen lachen en huilen veel en hebben veel plezier.

Ook al ben ik de executive producer, ik heb alleen gezien een paar van de afleveringen, dus ik ben een beetje bang [gelach]. Het moet een heel leuk worden. Check it out op 31 maart! Iedereen kan altijd naar mijn website BeverlyJohnson.com en ik zal u op de hoogte blijven van wat er gaande is!

load...