Set met krullend krullen | NL.Inspinre.com
Het haar

Set met krullend krullen

Set met krullend krullen

Het is tijd om de overgang van de droge, saaie dagen van de winter naar de warmere, vochtige lenteweer. De lente brengt de regen, meer zon, hogere temperaturen, en meer tijd in de buitenlucht, en met de verandering van omstandigheden onze krullen behoefte aan nieuwe en verschillende producten.

U kunt zelfs merken dat je krullen zichzelf te veranderen met de seizoenen, dus je kan het nodig zijn om een ​​beetje te experimenteren met uw Heilige Graal producten, evenals nieuwe. Deze lijst is een geweldige plek voor Type 3 Curly hun Spring Curl Care Kit beginnen met winkelen.

Spring Curl Kit

Leave In Conditioner

Shea Moisture Coconut & Hibiscus Curl Enhancing Smoothie

Dit is het hele jaar door favoriet, maar dit product is vooral gunstig wanneer toegepast op droge punten in het voorjaar. De uiteinden van ons haar wordt blootgesteld aan de elementen wanneer we weer buiten wagen, en dit verlof in biedt broodnodige bescherming.

load...

Gel

Krul Junkie Curls in a Bottle en krullen gel van LA Looks

Beide gels wonderen just-gedoucht haar. Breng gel aan drijfnat haar en liberale bedragen gelden voor elk gedeelte van het haar. De best practice is aan de lucht drogen je krullen, en deze gels werken het beste wanneer haar wordt toegestaan ​​om te drogen op zijn eigen tijd. Als u niet de luxe van drogen aan de lucht te hebben, verspreiden je krullen op een koele omgeving.

Afwerkingsproduct

MOP glinsteren Shine Pomade

Gebruik een klein beetje van deze pommade op uw vingertoppen om door te werken en je krullen te definiëren. Met de toegenomen luchtvochtigheid van de lente die u kunt ervaren kroeshaar, dus voeg wat van deze te statisch en uiteinden die een beetje extra glans te hebben. Ik wil graag een in mijn bureaulade te houden voor mid dag touch-ups!

Lente-Only Product

Krullend haar Solutions Curl Keeper

Dit is een ander product dat is zeer seizoensgebonden voor mijn krullen, het werkt in warm weer alleen voor mij. Gebruik Curl Keeper op zeer nat haar, en het gebruik van een grote hoeveelheid van het product zal echt een goede definitie te geven. Air droog je krullen na het gebruik van dit product voor een geweldige glans en bounce, zelfs zonder een pommade of afwerking product. De grote fles is zuinig als een badkamer nietje, maar de kleinere fles past in een handtas of dragen tijdens het rijden.

Spritz & Spray

DevaCurl's Mist-er met de rechtermuisknop en Jessicurl Awe Inspiraling Spray

Beide producten zijn grote krul misters, en je kunt ze gebruiken op elk moment van de dag of nacht voor een snelle refresh. Deze producten zijn ook nuttig voor de 2de dag krullen. De belasting op deze voor de lente als curlies gaan door middel van deze producten in de warmere weer.

Last Minute Fix

load...

Zelfgemaakte kokosnoot spray is een fantastische DIY recept om wakker je krullen en krijgen ze in vorm voor de lente.

Wat je nodig hebt:

2 ml gezuiverd water

2 eetlepels kokosolie

Paar druppels lavendelolie of etherische olie

Meng alle ingrediënten. Meng goed en spuit in nat of droog haar voor een snelle pick me up of gewoon een traktatie voor zachtere krullen.

load...