Uw top 3 vochtvragen, beantwoord | NL.Inspinre.com
Het haar

Uw top 3 vochtvragen, beantwoord

Uw top 3 vochtvragen, beantwoord

U hebben vragen en ik heb antwoorden. Hier zijn je 3 FAQ over vocht en strak / coily natuurlijk haar. Heeft u een vraag voor de NaturallyCurly gemeenschap? Post-it in onze ASK sectie hier. Heeft u een antwoord op een van de onderstaande vragen? Gewoon inloggen en reageren weg!

1. Elke tips voor de droge, strakke overgang krullen?

Gesteld door Sarah1997

Vraag: Hey Naturals! Nieuw op deze site. Ik ben momenteel vier maanden uit de buurt van de overgang naar natuurlijk haar zonder de grote Chop en het is zeker een uitdagende maar interessante weg geweest. Ik heb het gevoel dat mijn haar is van nature droog en zit vol met strakke krullen, maar ik merkte dat mijn haar lijkt schilferig en pezig en zonder textuur alsof ik onlangs mijn haar versoepeld. Waarom zou dat zo? Ik heb ook met veel breuk en het haar valt uit toen ik poetsen. Eventuele tips met dit?

load...

Antwoord: Gefeliciteerd met je vooruitgang in je eigen haar reis. Net als u, ik ervoor kiezen om in plaats van de overgang dan het doen van de grote Chop. Overstappen naar natuurlijk haar is zeker meer van een uitdaging, in mijn opinie. Terwijl u de overgang, een sleutel om te onthouden is dat u te maken met twee verschillende haartypes en kenmerken. Uw natuurlijk haar droog is te wijten aan een gebrek aan vocht en je ontspannen uiteinden zijn gemakkelijk vatbaar voor klitten, overbeharing schuur, en breuk.

Het beste is om je haar gehydrateerd. Gebruik ONTKLITTERS en hydraterende styling producten, zoals boter. Dit helpt u dat vocht vast te houden. Het is ook het beste om je haar in beschermende stijlen zoals twists of Bantu knopen houden. Deze beschermende stijlen houdt je haar verward raakt en uw uiteinden niet splijten. Blijf weg van wash-and-go's en warmte styling op dit moment.

2. Haar producten voor de tweede dag haar en ouder?

Gesteld door HerCurlss

Vraag: Ik heb hulp nodig. Ik wil niet dat mijn was te doen en ga elke dag. Ik moet haarproducten voor de tweede dag van haar, de dag van haar derde en etc. En als je wat hoe zou ik toepassen? Bedankt

Antwoord: Er is geen noodzaak om je haar te stylen in een wash-and-go elke dag. Er zijn producten die perfect voor het vernieuwen van je krullen om de levensduur van de stijl te verlengen zijn. Kijk voor refreshers sprays en ONTKLITTERS. Darcy's Botanicals Herbal Leave-in conditioning Spritz is perfect voor de tweede dag krullen of krullen die vocht ontbreekt tijdens de week. Uw definitie zal zeker stuiteren terug met de juiste krul opfriscursus.

3. Heb ik overdrijven op vocht?

Gesteld door Coily 92

Vraag: Ik waste mijn haar ongeveer 3 dagen geleden. Ik mede-gewassen, vervolgens diep geconditioneerd. Ik meestal diep toestand in de douche (met de stoom en vocht uit het water), terwijl ik mijn lichaam te wassen, spoel het dan uit als ik klaar ben. Deze keer kreeg ik uit de douche, gebruik gemaakt van een cap (zaterdag voor ongeveer 20 minuten), vervolgens uitgespoeld en gebaad. Toen ik uit de douche, mijn haar voelde me vrij normaal, dus heb ik besloten om mijn haar af te dichten met een beetje olie. De volgende dag, mijn haar voelde droog en broos. Ik heb gelijke tred gehouden met mijn normale routine van hydraterende, sindsdien, maar mijn haar voelt zo droog! Wat heb ik gedaan? Wat is er gebeurd? Hoe kan ik dit oplossen?

load...

Antwoord: Van wat u beschrijft, lijkt het erop dat je haar niet droog is niet voorbij gehydrateerd, maar door gebrek aan vocht tijdens het stylen. Terwijl de olie is groot voor het verzegelen in vocht, is het best om een ​​leave-in toepassen voordat uw olie en follow-up met een vochtinbrengende crème. Dit heet het LCO Method, kort voor voor Leave-in, Olie, en Cream. Veel krullend meisjes gebruiken dit als een leidraad voor de toepassing van het product voor het grootste vocht vast te houden. LOC werkwijze is een favoriet voor mensen met strakke 3 en type 4 krullen en spoelen. Als u een hoge porositeit haar, de praktijk van deze methode en de ervaring met de producten die u de meeste vocht.

Heeft u een vraag voor de NaturallyCurly gemeenschap? Post-it in onze ASK sectie hier.

load...