Uw winkelgids met gekleurd haar | NL.Inspinre.com
Het haar

Uw winkelgids met gekleurd haar

Uw winkelgids met gekleurd haar

Als je je haar verven en de kleur blijft levendig en glanzend tot uw volgende afspraak, we zijn blij voor je. Werkelijk. Maar laten we aannemen dat de andere 99,9 procent van de vrouwen zijn niet zo gelukkig.

De verwarring ontstaat wanneer je gaat om te winkelen voor haarproducten. Je eerste instinct is om kleur te beschermen formules te grijpen, maar oh hey, daar zijn de kroes-control enen en die u nodig heeft die ook. Dus wat is de prioriteit?

Als je te maken hebt met kroezen, slapte, droogte of schade, of andere zaken op de top van kleur vervagen, je bent niet gedoemd tot een leven van bad hair days.

Clayton, Bumble & Bumble Creative Lead voor de kleur, voegt eraan toe dat uw individuele behoeften zijn een belangrijke factor hier, en stelt beroep doet je kapper om te komen met een op maat gemaakt plan van aanpak. “Je zou kunnen hebben om een ​​paar producten bestemd voor diverse vraagstukken op verschillende gebieden te gebruiken, in plaats van gewoon alles van de ene bepaalde lijn,” zegt ze. “Denk aan het als huidverzorging; misschien heb je een gecombineerde huid, zodat je één ding zou gebruiken voor de behandeling van vettigheid op één plek, en een ander tot droog ergens anders te behandelen. U moet uw routine aan te passen aan elk deel van je haar te pakken te helpen bij het kijken zoals u dat wilt.”Hier zijn een aantal gemeenschappelijke gekleurd haar probleem combo's en hoe om te gaan, plus een handige spiekbriefje!

load...

MORE: The Best Hair Color voor uw Skintone

Als je haar Kleur en Dry

Volgens Clayton, de kleur die je kiest is de belangrijkste factor in de zorg voor haar dat droog en geverfd. Moeilijk te handhaven kleur denken hoe blonde kan gaan brassy en rood heeft de neiging om snel vervagen, waarschijnlijk moet de hulp van een kleur-behoud regime (bonus: ze bevatten gewoonlijk ook moisturizers om te helpen met droogte). Ze stelt voor sulfaat-vrije shampoo en conditioner (probeer de Bumble & Bumble Color Minded productlijn), plus een wekelijkse vocht masker, alleen toegepast op de uiteinden, tot droog te pakken. Vergeet het idee dat deftige is het beste, omdat het reinigen te vaak strips uit natuurlijke oliën en doet geen gunsten te verven. “De vijand van kleur is water; spoelen van de haren opent de cuticula en de kleur wegspoelt,”zegt Ni'Kita Wilson, YouBeauty Cosmetic Chemie Expert.

Als je haar Kleur en Frizzy

Eric Spengler, Living Proof Chief Marketing Officer en Senior Vice President, Research and Development, zegt dat er vaak een verband tussen deze twee problemen. Als je kijkt naar een haarlok, “The opperhuid, of buitenste laag van elke haarstreng ziet eruit als shingles op een dak. Wanneer het haar is beschadigd door middel van kleur of chemische verwerking, kunnen die gordelroos flare uit, wat resulteert in kroezen, in het bijzonder wanneer ze worden blootgesteld aan een hoge vochtigheid,”zegt hij.

Styling producten komen in het spel op een belangrijke manier hier. Begin met kleur behoud van shampoo en conditioner, maar besteden veel aandacht aan wat u van toepassing zijn na het spoelen. Saloneigenaar Rodney Cutler suggereert-cuticula gladstrijken styling crèmes zoals Redken Smooth Lock Stay Slank aan vocht en glad haar af te weren. “Als je föhnen, gebruik dan een platte zwijn borstel en direct de lucht van wortel tot eind en laat het haar om af te koelen, terwijl nog steeds op de borstel te verzegelen en plat de cuticula. Werk de look met Redken control Addict 28 Hoge Controle Hairspray om het uiterlijk te houden en af ​​te weren vocht,”stelt hij.

load...

Sprekend over de “H woord” (publieke vijand nummer één als het gaat om kroes), Wilson adviseert anti-bevochtigingsmiddel producten die bijdragen aan het creëren van een film of een afdichting rond de nagelriem om vocht buiten te houden en kleur in. “Zelfs als je houdt van je kleur, zul je nooit gelukkig zijn, tenzij u de kroezen aan te pakken “, zegt Wilson. Probeer Living Proof No Frizz en producten te herstellen; in klinische testen, werden zij (en hun verbeelding, high-tech proprietary molecuul) getoond 70 procent meer effectief in het blokkeren van vocht dan de typische siliconen gebaseerde antikroes producten.

MEER: Is Color-Safe Shampoo nodig?

Als je haar Gekleurd en Fijn / Limp

Spengler voegt eraan toe dat er tonnen van producten die er zijn die siliconen en oliën, die het haar naar beneden te wegen bevatten en veroorzaken opbouw. Fijn haar is bijzonder gevoelig voor dit, dus hij zegt ingrediëntenlijst zorgvuldig te lezen om een ​​platte, slap en vettig uitziende puinhoop op je hoofd te voorkomen. Een goede vuistregel is dat als siliconen of dimethicon boven de vierde plek op de lijst van ingrediënten wordt vermeld, bewegen langs.

Als je haar Gekleurd en Chemisch Rechtgetrokken

In dit geval, Wilson zegt te gaan voor producten gemaakt voor beschadigd haar, omdat ze zijn ontworpen om te helpen zegel van de cuticula. “Door dit te doen helpt met beide kwesties, omdat de verzegelde cuticula helpt bij het genezen van de beschadigde delen van de haarlokken, en voorkomt ook dat pigment weglekt naar kleur fris te houden,” zegt ze. Cutler voegt eraan toe dat beide delen van dit combo in één beweging kan worden behandeld. “Vocht, vocht, vocht! Gekleurd haar, die ook chemisch behandeld neiging extreem droog te zijn,”zegt hij. “Om terug te krijgen een deel van het vocht verloren tijdens deze processen, het is ideaal om de frequentie van wast en alleen gebruik sulfaat-vrije formules te beperken.” Hij houdt Pureology kostbare olie shampoo en conditioner, die super hydraterende zijn en zal ook bijdragen tot het behoud de levendigheid van kleuren. Inname van deze tip een stap verder, Spengler zegt dat het van essentieel belang, niet optioneel, om te genieten van een wekelijkse intensieve behandeling masker om verdere schade te voorkomen. Het zal bijdragen aan de versterking en de kans op breuk te verminderen, en omdat gezond haar beter behoudt kleurstof, het zal ook bezuinigen op kleur vervagen.

Als je haar Kleur en vette

“Deze combinatie is een beetje lastig, omdat je waarschijnlijk willen vaker maar dit kan je kleur vervagen wassen,” zegt Wilson. Ze zegt tegen shampoo gemaakt voor de vette soorten, die de neiging heeft om het haar te strippen volledig te vermijden; het zal mooi en schoon gevoel, maar zal zijn kleur verliezen snel. In plaats daarvan, ga dan voor een shampoo gemaakt voor gekleurd haar, gevolgd door een lichte conditioner (nergens in de buurt van je roots, hoewel, tenzij vettig is de look die u wilt bereiken). Wilson houdt van UV-beschermende styling sprays voor deze haarprobleem combo, omdat ze licht van gewicht, maar ook bijdragen aan het behoud van kleur. Joel Warren, L'Oréal Professionnel kunstenaar en mede-oprichter van de Warren-Tricomi Salons neemt een iets andere aanpak, die contraproductief kan lijken, maar probeer een open geest te houden. “Om vettig uitziend haar te compenseren, eigenlijk moet je producten die oliën bevatten gebruiken,” zegt hij. Deze types van producten werken om de natuurlijke olie niveaus in evenwicht te brengen, zodat het wordt gereinigd aan de wortel en gevoed aan de uiteinden voor een gewichtloze finish. Zijn favoriet is de L'Oréal Professionnel Mythic Oil haarverzorging lijn.

MEER: Hoe Rock the Dark Brow Blond Hair Look

Als je haar Kleur en Curly

Deze is een stuk makkelijker om te navigeren, omdat producten die voor deze twee problemen worden geformuleerd in een zeer vergelijkbare wijze. Wilson zegt dat sinds het temmen van krullen (vooral strakker, kinkier degenen) en het behoud van kleur zijn allemaal over vocht, verzachtend rijk shampoos en conditioners gemaakt voor gekleurd haar zijn een ideale keuze. Voeg in een wekelijkse deep-conditioning masker, en u zult helemaal klaar zijn (dit is alleen onwaar voor krullend haar dat is ook prima, die door al te zware producten kan krijgen gewogen). Neutrogena Triple Moisture Deep Recovery Hair Mask is een geconcentreerde boost van de broodnodige hydratatie.

Na bewaren van kleur via shampoo, conditioner, Wilson suggereert waardoor styling producten centraal staan ​​als het gaat om het bepalen krullen. Gelukkig alle droging alcohol beladen gels en sprays die gemaakt krullen lijken gebakken noodles zijn vervangen door crèmes en serums, die polijsten en glad krullen met een zachte finish. Twee om te proberen: Vidal Sassoon Pro Series Waves Collection Creme Pomade voor de dagelijkse styling, en Salon Series by Ouidad Mongongo Oil Multi Gebruik Hair Treatment, voor broos haar dat ernstige genezing en en toegevoegd glans nodig heeft.

load...