Verdunt het haar op terminale lengte? | NL.Inspinre.com
Het haar

Verdunt het haar op terminale lengte?

Verdunt het haar op terminale lengte?

Het maakt niet uit je haar type, lengte is iets wat we de neiging (zelfs obsederen) om zich te concentreren op, of een persoon het haar groeit sneller dan de tijd om het te snijden kan vinden, of als het heeft weinig zichtbare tekenen van groei.

Krullend haar in het bijzonder neigt op te rollen omhoog of vertonen lengte zijn volume, zonder merkbare lengte aan de uiteinden. Veel vrouwen, vooral die van ons met dichtere haar, ervaring frustratie wanneer het proberen om te groeien haar langer, en velen zelfs het gevoel dat ze een limiet met hun groeipotentieel te raken. Deze gemeenschappelijke zorg heeft geleid tot de mythe dat er een duidelijke limiet aan hoe lang haar van een persoon zal groeien, ook bekend als een "terminal lengte." Terwijl elk individu heeft een ander tarief van de haargroei, er zijn veel factoren die de werkelijke lengte van het haar, en terminal lengte een kleinere rol dan de meeste mensen geloven spelen.

load...

De snelheid van de haargroei (vaak gemeten in maanden) kan afhankelijk van de genetica, maar ook het milieu en de gezondheid factoren. Veel mensen verwijzen naar de terminal lengte van het haar, alsof er een bepaalde groei te beperken. De terminal lengte de maximale lengte haar zou kunnen bereiken zonder te snijden of beschadigd. Elk haarlok voltooit een individuele groeicyclus, het afstoten wanneer de cyclus is voltooid, en het wordt dan vervangen met nieuw groeiend haar. Aangezien elke haar van de cyclus is voltooid op verschillende punten, dit verklaart waarom een ​​persoon heeft meerdere lengtes in hun hoofd van haar te allen tijde. Wanneer haar loodsen, kan het zijn volledige lengte potentieel hebben bereikt, of breuk kan de oorzaak zijn.

Terwijl genetica factoren op een bepaald niveau, waardoor de lengte van de tijd die nodig is voor het haar om te groeien dicteren, zou haar hebben in onberispelijke staat worden gehouden om echt beoordelen hoe lang het zou kunnen groeien op basis van erfelijke eigenschappen alleen. Veel mensen geloven dat hun haar heeft moeite groeit, omdat familie eigenschappen, maar het kan de gewoonten van familieleden die eigenlijk te wijten. Sterven, bleken, permanenten, ontspannen, warmte styling, en het gebruik van het drogen van producten dragen allemaal bij aan haar schade en breuk. Zwak en ongezond haar zal niet groeien, zelfs als de wortels nog steeds nieuwe haar produceren.

Veel mensen geloven dat Afro-Amerikaanse haar genetisch aanleg voor minimale groei, maar dit hoeft niet per se het geval te zijn. Types 3C en 4 haren hebben de neiging om dichter en grover, waardoor het onmogelijk is om de volledige lengte zien, tenzij het wordt uitgestrekt. Afro-Amerikaanse haarverzorging bedrijven hebben ontspannen en andere chemische processen bevorderd al jaren, en warmte styling en chemische processen veroorzaken breuk en kan drastisch stunt haargroei. Het toevoegen en verwijderen uitbreidingen creëert ook zwak en broos strengen. Dit ideaal van glad en steil haar is een uitdaging die alle curlies hebben moeten overwinnen op een bepaald punt in hun natuurlijke haar reis. Hoewel er enige raciale en etnische verschillen met betrekking tot terminal lengte kunnen hebben, de gemiddelde persoon nog in staat is groeiend haar tussen één en drie voet lang, als het wordt verzorgd onder ideale omstandigheden.

Bij het maken van een poging om je haar te groeien, kan het frustrerend zijn onmiddellijke resultaten niet te zien. Elk onderdeel heeft een ander tijdperk, en inconsistente haar onderhoud kan het proces vertragen. Probeer een aantal van onze tips voor het maximaliseren van je haar groeipotentieel!

load...

Deze door haar liefhebbende voorzorgsmaatregelen kan blijken te zijn een overgang zijn, maar stok mee. Vergeet niet dat het haar zo nu en dan gaat door rust fasen van tragere groei, die herstellende en behulpzaam op de lange termijn kan zijn.

Maximaliseren groeipotentieel

Dust Ends

Terwijl drastische bezuinigingen en over-trimmen zal absoluut vertragen groei zichtbaarheid, “afstoffen” de uiteinden zal Gezond haar te behouden. De haargroei echt neemt plaats aan de wortel; Echter, dit proces verwijdert droog of gespleten haarpunten, het verbeteren van de totale uitstraling van haar.

MORE: 7 Slechtste krullend kapsel Mistakes

Go Natural

Permanenten, ontspannen, of het uitvoeren van een andere onnatuurlijke behandelingen om haar zal het in een toestand van stress te houden. Haarverf kan toevoegen aan onderdelen, waardoor ze zich dikker en gladder, maar bleekmiddel strips en verzwakt het haar. Hetzelfde geldt voor krultangen, stijltangen en haardrogers. Hoewel het moeilijk is om volledig te elimineren alle van deze producten, terwijl het handhaven van uw gewenste stijl, is het uiterst belangrijk om het haar een pauze zo nu en dan. Vermijd overbelasting haar, en het gebruik van herstellende maskers en hitte beschermende producten wanneer dat nodig is.

Wees lief voor jezelf

Stress en een slechte gezondheid zijn de belangrijkste interne oorzaken van zwakke haar. Lichamelijke en geestelijke gezondheid moet worden afgewogen om optimaal uiterlijk van een persoon te maken. Problematische huid en nagels zijn een teken van stress, en haar zal waarschijnlijk ook worden beïnvloed.

Oefening, waterverbruik, en de juiste inname van voedingsstoffen zijn ook van vitaal belang factoren. Prenatale vitamines en vitamine E supplementen zijn vaak aanbevolen om de haargroei en gezondheid te bevorderen.

MORE: Best Hair Producten voor je sporttas

Kies producten Wijselijk

Mensen met krullend haar vertrouwen op hun favoriete producten aan de stijl die zij wensen te creëren. Zorg ervoor dat die flessen rond draaien, en controleer de lijst van ingrediënten, hoor! Veel producten bevatten alcohol en andere agressieve ingrediënten die kunnen net zo droog als warmte styling tools. Gelukkig zijn er veel zachte producten die er zijn die natuurlijke oliën bevatten en zijn vrij van sulfaten en alcohol. Jessicurl Gentle Schuim Shampoo is een perfect voorbeeld van een sulfaat-vrije reinigingsmiddel dat haar zal reinigen zonder strippen van essentieel vocht.

Kijk voor gels, crèmes en sprays die vrij zijn van sulfaten zijn en licht op alcohol. Zorg er ook voor om een ​​reinigende shampoo of appelazijn spoelen regelmatig gebruiken om te voorkomen afstomping opbouw. Wekelijkse kokosolie maskers zal ervoor zorgen dat haar wordt beschermd en hersteld.

load...