Voordelen van hazelnootolie voor droog haar | NL.Inspinre.com
Het haar

Voordelen van hazelnootolie voor droog haar

Voordelen van hazelnootolie voor droog haar

Hazelnootolie kunnen koudgeperste zijn, zodat de smaak en de voedingswaarde van de olie niet schadelijk. Het kan ook worden verfijnd, waardoor de geroosterde hazelnoten tweemaal geperst met de tweede extractie door middel van een chemische raffinage met filteren voltooid. Geraffineerde hazelnootolie minder smaak met minder voedingsstoffen. Hazelnootolie bevat kalium, fosfor, calcium, magnesium, aminozuren, suikers, organische zuren en vitaminen. Het heeft palmitinezuur, palmitoleïnezuur, stearinezuur, oliezuur, linolzuur, linoleenzuur, arachidinezuur, gadoleinezuur en beheenzuur vetzuren met oliezuur als een opmerkelijk groot bedrag.

Hazelnootolie is een uitstekende vochtinbrenger vanwege de aanwezigheid van linolzuur, welke voorkomt dat er water verdampen.

Wat zijn de voordelen van hazelnootolie?

Noten in het algemeen worden beschouwd als zeer gezond, maar hazelnoten rang in de buurt van de top vanwege de enorme overbelasting van eiwitten, vitaminen en vetzuren. Hazelnootolie is een uitstekende vochtinbrenger vanwege de aanwezigheid van linolzuur, welke voorkomt dat er water verdampen. Het is geweldig om een ​​paar druppels toe te voegen aan uw bad en is een natuurlijk smeermiddel voor gesprongen lippen, scheren, en het kalmeren van de huid na het scheren. Het beschermt tegen UV-stralen, bijdraagt ​​aan de elasticiteit van de huid en grote bevat vitamine E.

load...

Hazelnootolie voor het haar

Hazelnootolie is een krachtpatser van vetzuren, eiwitten en vitaminen die je haar kan voeden samen met de hoofdhuid. Het is een grote olie voor het behoud van een goede haargroei en ideaal voor de hoofdhuid massages niet alleen het stimuleren van de haarzakjes en voeden hen, maar ook verlichting van een droge hoofdhuid en het te beschermen tegen de zon. Geloof het of niet, maar je kunt zonnebrand te krijgen op je hoofdhuid. Vanwege de hoge samenstelling van voedingsstoffen, mineralen, flavonoïden en antioxidanten, dit is een verjongende olie die positieve effecten op onze huidcellen bestrijden ouder worden in de hoofdhuid.

Vrouwen kleuren hun haar het hele jaar door, maar in de zomer van dit gedrag spikes. Dat alles kleuring kan droog waardoor de strengen en het vermogen hazelnoot om het haar te verzachten, samen met het helpen haar om de kleur te behouden maakt het een ideale olie voor gekleurd strengen veroorzaken. Het toepassen van deze olie om je haar voordat shampoo is een geweldige manier om het haar zachter te houden en de kleur die langer duren, maar veel-gekleurd haar producten te gebruiken hazelnootolie in hun formules ook. Hazelnootolie houdt ook donker haar glanzend en mooi door het herstel van de natuurlijke glans van je haar. Het zal kroeshaar temmen, zelfs in vochtige klimaten en zal helpen bij het blokkeren van vocht in het haar van.

load...