Waarom Jane Carter niet gelooft dat haar wordt gedefinieerd door etniciteit of ras | NL.Inspinre.com
Het haar

Waarom Jane Carter niet gelooft dat haar wordt gedefinieerd door etniciteit of ras

Waarom Jane Carter niet gelooft dat haar wordt gedefinieerd door etniciteit of ras

Jane Carter heeft een professionele kapper en salon eigenaar voor meer dan 20 jaar, de vertegenwoordiging van vrouwen en catering aan diversiteit. Ze heeft veel in haar leven dat haar naar de vrouw die ze vandaag de dag is gevormd heeft meegemaakt. Van segregatie en racisme niet alleen een van de eerste Afro-Amerikaanse studenten toegelaten te worden tot een witte basisschool op de leeftijd van zes, Jane Carter begrijpt het belang van diversiteit. Jane is toegewijd aan het creëren van een wereldwijde schoonheid gemeenschap die alle haartypes en texturen omvat met de bedoeling om vrouwen te helpen omarmen hun natuurlijke schoonheid.

De schepping van Jane Carter Solution

Jane ervoer een respiratoire allergische reactie van de ingrediënten die worden gebruikt in traditionele schoonheid producten, dus besloot ze om haar eigen productlijn te creëren met behulp van plantaardige ingrediënten, essentiële oliën, zee plantaardige en natuurlijke eiwitten die specifiek zijn ontworpen voor alle haartypes en texturen. In 1992 maakte ze haar eerste product, de Hair Nourishing Serum, dat het officiële begin van de Jane Carter Solution productlijn gemarkeerd. Haar lijn is uitgegroeid tot leave-in conditioners, gels, shampoos en lichaam boters, een paar te noemen. Jane heeft vele prijzen gewonnen en is te zien in tijdschriften zoals Black Enterprise, de essentie, en InStyle als een toonaangevende fabrikant van alle natuurlijke haarproducten, gemaakt voor alle haartypes. In 2005 begon ze de verkoop van haar productlijn in Whole Foods Market, het is nu verkrijgbaar in meer dan 200 winkels.

load...

The Queen Bey heeft zelfs de naam Jane Carter Solution als een van haar heilige graal schoonheid lijnen! Ahhh, dat is belangrijk!

Bij Jane Carter Solution geloven dat we het haar wordt niet bepaald door etniciteit of ras, wordt bepaald door haartype en textuur... Fijn, medium of hard, recht, golvend, krullend of coily. Ons doel is om u te helpen uw haarverzorging routine vereenvoudigen en te houden van de haren die je draagt! 

Onlangs, Jane Carter een nieuwe haarverzorging lijn genaamd Curls om te gaan. Ik probeerde de nieuwe lijn en ik ben verliefd op elk product! Curls To Go is ideaal voor krullend meisjes met type 4a-4c haar. Ik was opgewonden om deze lijn uit, want hoewel ik niet haren typen probeer, mijn haar is super coily en krullend die deze lijn is gericht. De Krullen To Go lijn bestaat uit de volgende producten:

  • Curl Spoel Cleansing Co-Wash
  • Ontwarren Me Weightless vertrekken, In Conditioner
  • Shine On Curl Elixir
  • Mist Me Over Curl Hydrator
  • Coilen Alle Curls verlengen Gel
  • Curl Cocktail Conditioning Styling Cream

Een van mijn favoriete producten van de lijn is het ontwarren Me Weightless leave-in conditioner. Het is gemaakt met mangoboter, iep, heemstwortel. Het hydrateert je krullen terwijl het helpen om kroes te voorkomen. Mijn haar voelde zo zacht na het gebruik van dit product en het vocht ik ervaarde was geweldig. Ik kon niet geloven hoe zacht deze leave-in mijn haar na eenmalig gebruik. Detangling mijn haar was gewoon een eitje.

Ik hield ook van de Winding Alle Curls verlengen Gel. Ik had nooit gedacht dat ik in staat om een ​​super gedefinieerd wasbeurt te bereiken en gaan met mijn strak krullend haar maar met deze gel was ik in staat om een ​​zeer bepaalde wasbeurt te bereiken en gaan dat was niet knapperig of schilferige zou zijn. Deze lijn is geweldig voor het helpen om vocht toe te voegen aan je haar en helpt te versterken ook.

Over het algemeen vond ik deze lijn en het zal zeker worden toegevoegd aan mijn regime. Bekijk mijn volledige review hieronder.

load...

Heb je de nieuwe Curls probeerde Line GO? Laat me weten wat je dacht.

load...