Waarom je een professionele trim nodig hebt | NL.Inspinre.com
Het haar

Waarom je een professionele trim nodig hebt

Waarom je een professionele trim nodig hebt

Er zijn tal van YouTube-video's en blogberichten over het afstellen van uw eigen haar, maar eerlijk gezegd, het is niet voor iedereen. Er zijn momenten waarop het zoeken naar een professional kan de weg te gaan en met de natuurlijke haren zijn bewegingen zo sterk als het is, zijn er meer krullend kappers die eigenlijk onze haren kan snijden zijn! U kunt uw dichtstbijzijnde krullend vriendelijke salon bij Curl Salons vinden.

Redenen je een professionele Trim

Je haar is te kort in de rug

Soms is het moeilijk het doen van uw eigen haar en wanneer u een korte lengte in de rug hoe kunt u bepalen of u een trim nodig hebt of zelfs geef jezelf een trim? Een succesvolle zelf-versiering vereist het vermogen om volledig te controleren het haar uit te kijken en met een spiegel te kijken in een andere spiegel om te zien als je haar niet gaan knippen. Woordspeling bedoeld.

load...

Je hebt echt geen idee wat je doet

Luister, soms moet je een knie te nemen en toegeven dat je echt geen idee over hoe je een zelf-versiering doen. Het is ok om toe te geven je kunt niet alles doen en het is zeker ok om een ​​professionele om het te doen voordat je je haar slager en vind jezelf huilend in een hoekje. Niemand zal u richten en zelfs als ze dat doen, so what! Het gaat om het goed te doen en als je niet een DIYer, maak dan een afspraak en in beweging houden.

Je hebt warmte of chemische schade

Schade door warmte, kleur, of zelfs een keratine behandeling gebeurt er met de beste van ons. Er is niets mis met het willen om de situatie onmiddellijk te corrigeren zo snel mogelijk, maar grijpen de schaar met frustratie en verdriet zal het alleen maar erger. Het is misschien tijd om te zoeken naar een professional om te observeren wat er moet worden gesneden en, waar zijn.

Het kan nodig zijn om meer te doen dan een trim of u hoeft slechts een gedeelte knippen en tenzij je een kapper, wetende dat het verschil is niet zo eenvoudig als je zou denken. Het is beter om een ​​kapper te raadplegen. Geloof me op dit punt.

U wilt dat je haar zelfs helemaal rond

Sommigen van ons willen onze haren zelfs en dat is gewoon ok, maar als je niet wilt dat de schaal uit te brengen en te bepalen hoe veel te snijden, dan wilt u misschien een professional.

Je hebt eerder verknald

Twee schaden maken geen recht te maken, dus als je de self-bekleding hebben geprobeerd en het werkte niet, kies dan niet proberen, en probeer het opnieuw. U bent niet zeggen dat je het niet doen, maar is het misschien tijd om de professional om het te krijgen recht voor je. Als u het opnieuw wilt proberen na te zijn geknipt door een professionele, net penseel op uw YouTube-video's en hoe is alvorens het een ander gaan.

Foto met dank aan NATUURLIJK KELA

load...

Deva Cut / Shape up

Bijna elke krullend wil een Deva Cut en velen zijn bereid om te vliegen naar New York om er een te krijgen. Als je er een hebt en wilt houden het gevormde mooi, dan stel ik voor het slaan van een professionele, zodat ze de vorm kunnen behouden. Speciale bezuinigingen, vooral op curlies, behoefte aan een beetje extra deskundigheid dus bel ze op en maak die afspraak, zodat uw cut een diva langer blijven.

load...