Wash n GO tips voor alle haartexturen | NL.Inspinre.com
Het haar

Wash n GO tips voor alle haartexturen

Wash n GO tips voor alle haartexturen

Wash n' go's zijn snel en eenvoudig stijlen en een geweldige manier om te pronken met uw natuurlijke textuur.

Voor het bereiken van een wassen n' go gewoon je haar te wassen en terwijl het nat is kan je ofwel hark een vochtinbrengende product door je haar als Carol's Daughter Hair Milk of Hair Milk Pudding, of voeg het toe aan uw haar van wortel tot punt en geef het een paar shakes en je bent klaar.

Het doel van het aantrekken van een vochtinbrengende product is om eerst te voorkomen dat uw haar gehydrateerd nadat het droog is, en ten tweede het product helpt om uw krullen te houden, verlengen hen en helpen bij het verminderen kroezen. Sommige mixen hun hydraterend product met een gel-type product voor extra hold.

Het belangrijkste ding om in gedachten te houden is dat het resultaat van uw wassen n' go hangt af van hoe strak of los je natuurlijke krul patroon is wanneer je haar nat is. Het is sleutel om te begrijpen dat het product dat u gebruik maken van uw natuurlijke krul patroon zal niet veranderen.

load...

Met andere woorden, als je strakke kleine krulletjes als je haar nat is, het resultaat van uw wassen n' go zal zijn strakke kleine krulletjes. Als je haar is golvend en krullen aan de uiteinden als het nat is, je wassen n' go zal golvend met krullen aan de uiteinden, en ga zo maar door.

Daarom is uw wassen N'Go resultaten zijn uniek voor u - uw krulpatroon.

Dus een snelle test om een ​​idee van hoe je wassen n' go zal kijken is om je haar gewoon nat en kijk naar uw krulpatroon krijgen. U kunt zelfs zet het in secties en hark product via bepaalde secties om te controleren of de krul patroon. Veel naturals, waaronder ikzelf, hebben verschillende types van texturen, zodat deze manier kunt u zien wat elke textuur ziet er tijdens het nat is.

Het maakt niet uit wat je haar textuur is dat je gaan ook enige krimp ondervinden met uw wassen n' go. En natuurlijk, slapen op je krullen 's nachts zal hen plat ook.

Sommigen zijn in staat om hun wassen n houden' gaan krullen in tact door stapelen ze op hun hoofd en koppelverkoop een sjaal rond de omtrek van hun hoofd verlaten van hun krullen los aan de top. Dit is wel de “Pineapple Method.”

Voor mensen met halflang haar, kun je je haar band 's nachts om je krullen te behouden. Gewoon sectie uw haar en zet de delen in kleine pufjes met behulp van metalen-free hair bands alvorens op uw satijnen sjaal of muts.

Voor mensen met korter haar, moet u uw was n vernieuwen' te gaan met een paar nevels van water en gebruik je vingers om plop-up van uw krullen. En ongeacht de lengte, de manier waarop je wassen n' Go keek op de eerste dag zal zeer waarschijnlijk anders uitzien de volgende.

Als uw wassen n 'go geeft u niet de resultaten die u wenst, zet dan gewoon de was n' go gewoon niet voor jou. Er is echt niets opgewonden over te raken, neem dan een diep adem, re-je haar te wassen en verder gaan.

Er zijn vele meer stijlen die je kan bereiken met je haar die perfect zijn voor uw textuur / krulpatroon zijn zijn. Immers, de schoonheid van natuurlijke haar is zijn veelzijdigheid en uniciteit.

load...
load...