Wat niet met pruiken te maken | NL.Inspinre.com
Het haar

Wat niet met pruiken te maken

Wat niet met pruiken te maken

Pruiken zijn een essentieel onderdeel van mijn gezond haar regime. Ik draag ze wanneer ik nodig om mijn haar een pauze van manipulatie en over-styling, of gedurende langere perioden van extreme weersomstandigheden die kunnen leiden tot mijn haar uit te drogen. Pruiken en uitbreidingen maken deel uit van mijn arsenaal van beschermende stijlen, maar met het oog op de volledige voordelen van het dragen van hen oogsten, heb ik uit de buurt van de volgende ongezonde praktijken om te sturen.

Het dragen van hen voor te lange tijd

Maak je geen zorgen, ik snap het - pruiken zijn handig! Ik hou van het feit dat ik wakker kunt worden met kroeshaar vlechten en 2 minuten later de deur uit met mijn haar op zoek vastgelegd. Pruiken zijn time-spaarders, maar als versleten uitgebreid kunnen ze daadwerkelijk leiden tot meer kwaad dan goed door het verwaarlozen van de gezondheid van onze werkelijke haar. Toegang hebben tot pruiken betekent niet dat we moeten opgeven onze echte haren. We moeten de gezondheid van onze krullen en knikken te handhaven, terwijl het dragen van pruiken als we willen dat de volledige voordelen van het gebruik ervan voor beschermende stijlen plukken. Vergeet niet om je haar een pauze van pruiken ongeveer om de drie weken te geven.

load...

Het gebruik van zware lijmen om uw pruiken te installeren

Pruiken kunnen fantastische beschermende stijlen zijn als we volledig kunnen instoppen onze natuurlijke haren eronder. Echter, in een poging om alle strengen weggestopt, soms kunnen we de dingen een beetje te ver te nemen. Lijmen pruiken rechtstreeks naar onze haarlijnen is een recept voor een ramp en eigenlijk slaat het doel van beschermende styling. Lijm kan onze haren uitrukken uit de wortels of breuk langs de as veroorzaken. Gebruik waar mogelijk lijm-minder pruiken die je gemakkelijk kunt pinnen langs je haarlijn.

Over-het manipuleren van uw pruik met behulp van warmte en kleur

In staat zijn om zweep uit een funky, pin-curl blonde look is veel plezier! Als een natuurlijke haren mezelf blogger, ik hou het schakelen mijn uiterlijk. Op een dag ben ik retro-glam en de volgende ik ben classic-chic. Pruiken en uitbreidingen geven ons veelzijdigheid. Echter, net als ons echt haar, moeten pruiken worden gereinigd en geconditioneerd, vooral als ze zijn gemaakt van hoge kwaliteit menselijk haar. Vergeet niet, synthetische pruiken hebben de neiging om goedkoper zijn omdat ze nauwelijks kunnen worden gemanipuleerd met behulp van kleur en warmte. Om uw menselijk haar pruik blijven kijken fantastisch, houden het gebruik van warmte en kleur wijzigingen tot een minimum beperkt om de levensduur van uw haar te verlengen.

Heeft u pruiken te dragen als een beschermende stijl? Wat heb je geleerd niet te doen als je ze draagt? Laat ons een briefje beneden, zouden we graag willen weten! 

load...