Wereld van krullen: jasmijn uit Egypte | NL.Inspinre.com
Het haar

Wereld van krullen: jasmijn uit Egypte

Wereld van krullen: jasmijn uit Egypte

Ik moest mijn haar een pauze - ik was letterlijk het branden van mijn haar af. De hitte schade was ondraaglijk en mijn krullen gewoon niet hoe ze gebruikt worden. Ik wilde omhelzen wat ik werd geboren met en op een manier, mezelf zijn.  

Mijn krullend inspiraties

Vroeger was ik altijd mijn haar recht op de universiteit, mijn beste vriend op het moment had krullend haar en ze overtuigde me om het op natuurlijke wijze te dragen, een deel van de reden waarom ik nooit gebruikt om te dragen krullend was omdat ik nooit wist wat te doen om het te houden onderhouden. Ze liet me een paar van de producten te gebruiken en ik vond mezelf willen meer, dus ik ging op YouTube en zocht andere Youtubers met krullend haar, opende mijn ogen voor een heleboel dingen die ik gebruikt om verkeerd te doen kennen, en hielp me creëer mijn eigen krullend routine.

load...
Ik heb op mijn kanaal weg lyrisch over SheaMoisture producten te veel.

Omg waar ik begin, ik heb veel van de producten die ik in op dit moment. Ik heb op mijn kanaal weg lyrisch over SheaMoisture producten te veel, want ze gewoon doen ongelooflijke dingen aan mijn weer! Ik ben ook verliefd op Giovanni Direct Leave-in Weightless Moisture Conditioner, laat mijn haar zullen we gehydrateerd, maar niet gebukt. Evenals Organix Marokkaanse Curling Perfection definiëren Room wat houdt mijn krullen gedefinieerd en minder pluizig.

Zoals, Giorgio Armani's Luminous Silk Foundation is heerlijk op de huid, is het uitgegroeid tot een snelle favoriet omdat het lijkt erop dat je niets draagt, maar maakt je huid er vlekkeloos.

Hoe mijn YouTube-kanaal is anders

Ik merkte dat er was niet veel mensen op youtube met mijn haartype en ik besloten om te delen wat werkte met mijn krullen te helpen. Ik had nooit gedacht dat ik helemaal zou krijgen dat veel uitzicht. Om eerlijk te zijn, ik weet niet wat scheidt mij van andere YouTube-kanalen, maar ik weet wel dat ik gemaakt om mensen te stimuleren om zichzelf en hun krullen te omarmen en dat ik echt leuk om te doen!

Omgaan met online trollen

Ik heb geleerd om ze te negeren en om door te gaan focussen op mijn eigen doelen. Het is makkelijker om dat te doen in het echte leven dan online, want met online het is overal, maar nu heb ik besefte dat het focussen op de positieve reacties in plaats van de negatieven helpt me te gaan met hen een stuk beter. Ik neem de negatieve opmerkingen aan boord om mezelf wel verbeteren als Youtube is nog steeds vrij nieuw voor mij.

In de komende 5 jaar.

Hopelijk de belangrijkste dingen zou gewoon gelukkig, gezond en in de liefde zijn, denk ik. Career-wise Ik hoop dat ik een mode-journalist na het afronden van mijn meesters. Ik denk niet dat ik zal stoppen met YouTube, hetzij. Ik houd van doend het zo leuk dat ik vind het gewoon therapeutische, leuk en afgezien van iets bijzonders.  

Volg mij.

Mijn YouTube-kanaal wordt genoemd Allthatbeautyjazz evenals mijn blog. Hopelijk ga meer mode video's en haar en schoonheid te nemen, want het is ook een enorme passie van mij. Mijn Instagram is gewoon mijn naam @JasmineKamel en mijn Twitter is vrij nieuw en de allthatjazz_92. Ik waardeer iedereen die besluit om Abonneer je op mijn kanaal en me helpen groeien. 

load...
load...