Yolanda renees natuurlijk krullende haargoeroe | NL.Inspinre.com
Het haar

Yolanda renees natuurlijk krullende haargoeroe

Yolanda renees natuurlijk krullende haargoeroe

Yolanda Renee is de felle naturalista achter het merk, Et Cetera.

Stel jezelf voor.

Veel mensen begrijpen niet waarom mijn merk is ETC BLOG MAG, lol! Ik ben een beetje schuwt het "mag" deel van uit, maar ik begonnen met bloggen vooral over mode, beauty, en beroemdheid entertainment. Ik was een blogger en grafisch ontwerper voor Necole Kane van www.necolebitchie.com en ze was mijn idool! Is nog steeds. Lol. Dus mijn eigen blog gevolgd in haar voetstappen. Anders dan celeb gossip, fashion & beauty was een belangrijke focus ook. Dus dat is de reden waarom Et Cetera zinvol om me omdat ik zo veel verschillende onderwerpen.

Echter, zodra ik ging natuurlijk in 2012, natuurlijk haar nam mijn blog en mijn leven! Lol. Nu ben ik natuurlijk ben ik in staat om te vertakken en beginnen met mijn eigen populaire YouTube-kanaal, relaties met grote merken zoals Carol's Daughter, Entwine Couture, Dark & ​​Lovely, Private Stock Hair & meer te bouwen; Ik heb mijn eigen online natuurlijk haar geïnspireerde kledinglijn begonnen, zelf publiceerde een natuurlijke kinderen kleurboek, evenementen bij te wonen als keynote speaker / blogger, en zelfs mijn eigen evenementen!

load...

Over het algemeen heb ik mezelf gebrandmerkt in het natuurlijke haar gemeenschap die me hebben aanvaard met open armen ontvangen.

Hoe lang ben je al natuurlijk (kort natuurlijk haar reis)?

Wat is uw dagelijkse haar routine?

Waarschijnlijk zou me niet geloven, maar mijn haar wordt beschermd het grootste deel van mijn leven! Lol. Als vlogger / blogger Ik werk thuis en het grootste deel van mijn tijd het ontwerpen van t-shirts, het bewerken van video's, online winkelen voor mijn online opslag, verwerking / verpakking orders, zijnde een mama en vriendin, enz. Als ik thuis ben mijn haar in twee strengen wendingen bantu knopen of een broodje. Ik zeg dat alles om u te laten weten mijn dagelijkse routine heeft niet veel nodig is; Ik zorg ervoor dat ik olie mijn hoofdhuid elke avond en voeg vocht als dat nodig is. Als ik laat "Racquel" uit te spelen ik gewoon in de steek gelaten mijn wendingen door het bekleden van mijn handen en vingers met virgin kokosolie, vorm en de stijl van mijn 'weer met een haar te plukken! Ik blijf een goody haarband in mijn tas voor het geval dat mijn haar uit de hand loopt gedurende de dag. Een trekje bewaart altijd de dag! Ik ben ervan overtuigd dat uw regime basis zou moeten zijn, steken de basis werken! Wat is het meest belangrijk om gezond haar moet me houdt vast aan de basis van haarverzorging, gezond eten, het drinken van veel water, en het uitoefenen! Ik moet werken aan de uitoefening! Ha! Genetics het voortouw nemen ook. Dus dat is de reden waarom ik niet echt spanning over de werkelijke routine of het regime, vasthouden aan de basis is goed genoeg voor mij, zelfs als een natuurlijke haar vlogger! En dat is wat ik probeer te laten zien door mijn kanaal.

Wat zijn uw favoriete producten?

Wat is je 's nachts routine?

Hoe heb je je haarkleur (indien van toepassing), en hoe doe je dat in stand houden?

Krijgt u wel eens moe van krullend haar? 

Op je blog en het kanaal inspireren vrouwen om hun dromen te realiseren, terwijl het bevorderen van de schoonheid van natuurlijke haren en eigenliefde. Heeft u voldoen aan alle uitdagingen blijven deze positieve en inspirerende, terwijl het opbouwen van uw merk? Hoe heb je ze te overwinnen?

Wat zijn enkele van de meest verrassende mythen of vragen die je hebt ontmoet?

Oh wow, zijn er zoveel! Waar moet ik beginnen!? Lol. Voordat ik natuurlijk gebruik ik om te dragen weeft de hele tijd! Eenmaal natuurlijk, ging ik door een fase van het zijn zo boos om mensen te zien rocken krullende weefsels, terwijl ik moeite had om te groeien mijn 'weer diezelfde lengtes. Ik weet het, het is gek, maar ik ben wel door dat stadium en nu begrijpen hoe dom en egoïstisch dat was van mij. Nu dat ik verhuisd aangenomen die gedachtengang merk ik dat ik steeds geïrriteerd door degenen die nog steeds denken op die manier. Slaat dat ergens op? I rock weefsels of pruiken nu wanneer ik een pauze van mijn haar te doen of om gewoon te beschermen mijn haar te proberen op lengte te houden nodig. Ik heb een aantal dat krijgen zo boos toen ik mijn haar weg te stoppen, vooral als ik rock een lange, rechte structuur pruik! Mijn God! Ik ben de toelating ik gebruiken om op dezelfde manier te voelen, ik heb erover en ik zou willen dat iedereen zou ook! We hebben allemaal behoefte aan een pauze en soms rockend een weven, pruik, of recht betekent niet dat je de strijd hebt overgelaten aan de mensen die de natuurlijke schoonheid is aanvaardbaar te laten zien!

load...

Wanneer ben je bloggen / vlogging beginnen?

Ik begon mijn blog in 2010 toen ik in de voetsporen van mijn blogger idool Necole Bitchie echter in 2012 toen ik begon met bloggen / vlogging over natuurlijk haar. Dingen gebeurde zo snel na dat! Ik ben verbaasd door de snelle progressie! Het is een beetje overweldigend, maar I love it! De natuurlijke haar gemeenschap is zo ondersteunend geweest! En ik dank God elke dag voor het! Ik voel me zo gezegend dat mijn harde werk en toewijding wordt herkend en de mensen allemaal op hetzelfde moment!

Hoe ben je een succesvolle blogger / vlogger / goeroe?

Ik voel me alsof ik succesvol ben geweest door te werken heel hard, en nooit opgeven! Dit geldt voor alles in het leven, niet alleen maar een blogger. Ik heb ook trouw blijven aan mezelf omdat ik weet dat is het enige dat gaat me te onderscheiden van de duizenden reeds hier. Branding is erg belangrijk. Te! Uw afbeelding zal u helpen opvallen. Het kleinste detail gepland en uitgevoerd met professionalisme als het gaat om mij. Ik denk dat mensen echt kennis te nemen aan die kleine details. Netwerken is ook belangrijk succes in het natuurlijke haar community te zijn! Ik geef mezelf een heleboel rekwisieten, maar verbinden met andere bloggers / vloggers zoals Necole Kane, Jenell B. Stewart, Curly Nikki Walton, Taren Guy, NaturallyGlam, Jouelzy, en zelfs het aanvaarden van aanbiedingen zoals dit interview op Natuurlijk Krullend voordelen alle betrokken partijen. Deze vrouwen hebben geholpen me mijn merk die er zijn om massa's. In een notendop, hard werken, in overeenstemming te zijn, het netwerk en iets unieks te bieden en het succes zal komen te hebben!

Wat vind je het over bloggen / vlogging willen?

Wat wil je doen dan uw blog en YouTube-kanaal?

Heeft u nog een advies voor nieuwe bloggers / goeroes (wat je wou dat iemand had verteld?)

Mijn advies is vrijwel hetzelfde als mijn kijk op het zijn successful- jezelf te zijn, hard werken, in overeenstemming te zijn, het netwerk en geef nooit op!

Eerlijkheid is ook belangrijk! Uw publiek kan zo veel over u in video's of je voor hen betekent of niet leren! Dit is natuurlijk een verlengstuk van jezelf! Uw video's moeten heel eerlijk te zijn, omdat ze zullen leren om uw mening en de inhoud van je kanaal te vertrouwen. Dat is een groot probleem en het moet serieus worden genomen. Vertegenwoordigen gewoon jezelf goed omdat niet alleen uw abonnees te bekijken, maar merken te kijken ook. Hoe je jezelf op de camera zal hebben een invloed op wie je publiek is en hoe je kanaal zal groeien met het opbouwen van relaties met blogs, websites, merken en andere netwerken.

Elke komende projecten / evenementen die u wilt om ons te vertellen over?

Absoluut! Ik ben momenteel op tournee, YOLANDA RENEE neemt uw stad die een meet & greet tour die mijzelf en Natural Partners in Crime organiseren. We begonnen in NYC in april, dat was geweldig! Zijn gesponsord door Eden BodyWorks en Carol's Daughter! Onze swag tassen waren het gesprek van de stad! Lol.

Volg Yolanda Renee op Instagram hier en abonneer je op haar YouTube-kanaal hier.

Writer Kala is de oprichter van de blog, The KG Lifestyle. Check it out voor meer haar, beauty en lifestyle motivatie! U kunt haar volgen op Instagram @TheKGLifestyle.

load...