Zwart en storend: hoe afro punk de markt veranderde | NL.Inspinre.com
Het haar

Zwart en storend: hoe afro punk de markt veranderde

Zwart en storend: hoe afro punk de markt veranderde

Festival markten zijn bedoeld om één ding te doen: laat concert leveranciers de mogelijkheid om te laten zien en verkopen hun waren aan festival aanwezigen.

Enkele van de meest innovatieve merken en sponsors uit het bedrijfsleven de scepter zwaaien in het festival markten over de hele wereld. Terwijl dat een fantastisch ding voor de grote bedrijven, het gieten breed advertentiecampagne en activering van de netten in demografie kan zijn, vending is een uitdaging voor kleinere merken, bedrijven lokaal tot het festivalterrein gebied, en Black- en People of Color-bedrijven in handen.

Afropunk - Brooklyn is veranderd dat allemaal met zijn Spinthrift Market.

Klik op de afbeelding om tickets voor Afropunk Brooklyn krijgen nu! Bron van het beeld: Afropunk

Gelegen binnenkant van het festivalterrein zal Spinthrift gastheer leveranciers uit New York, Californië, West-Afrika, en daarbuiten.

Door het aanbieden van internationale waren naast de Amerikaanse-en-klare producten wordt de Spinthrift markt verstoren wat festivalgangers worden gebruikt om - dezelfde oude, massa geproduceerde aanbod. Meer dan 75% van de aanbevolen verkopers zijn zwart en mensen van kleur, met veel van hen zijn vrouwen.

load...

Van handgemaakte accessoires aan de hedendaagse mode uit Kente doek, zal de Spinthrift markt te voorzien van de beste kunstenaars en ambachtslieden uit de Afrikaanse diaspora.

Klik op de afbeeldingen van aanbevolen leveranciers hieronder voor meer informatie over de eigenaren, hun missie, en het waren ze creëren die het maken van Spinthrift Market de plek om deze zomer te leren.

Aanbevolen leveranciers:

Halls of Art

Bron van het beeld: Halls of Art

 gedrukte Soles

Bron van het beeld: Gedrukte Soles

The Wrap Life

Bron van het beeld: thewrap.life

Haymarket Books

Bron van het beeld: Haymarket Books

Mizizi

Bron van het beeld: Mizizi

Gebakken rijst

Bron van het beeld: @tashableu via Fried Rice

Opmerking: Dit redactie kenmerkt leveranciers NaturallyCurly Editor Gerilyn Hayes is van plan om haar te gooien hard verdiende dollars op omdat OMG, deze waren branden af. De redactie en de schaamteloze vriendjespolitiek zijn van haar eigen penning. Ze krijgt geen schadevergoeding van de leveranciers om hun bedrijf te promoten. Ze houdt ze gewoon en wil alle van de dingen te kopen.

Venture naar Spinthrift Markt op zaterdag 26 augustus en zondag 27 augustus om deze dynamische markt te ervaren!

Het festival gaat op zaterdag 26 augustus tot zondag 27 augustus.

We kunnen niet wachten om je daar te zien!

load...