2 half-up, half-down hairstyles voor type 3 haar | NL.Inspinre.com
De makeup

2 half-up, half-down hairstyles voor type 3 haar

2 half-up, half-down hairstyles voor type 3 haar

Plus, het is altijd leuk om te schakelen mijn look met iets edgy of zo grillig. Half-up, half-down kapsels zijn perfect op natuurlijk krullend haar, want met weinig inspanning kunnen ze zeer elegant geworden. Ik heb 2 eenvoudige stijlen die er geweldig uit op gespannen krullen te werken en kan worden gecreëerd binnen enkele minuten gemaakt.

1. Half-Up Bun

De eerste is een half-up broodje kapsel dat is een chique en populaire 'look'. Het kan worden aangepast aan uw specifieke smaak door het veranderen van de grootte van het broodje of door de manier waarop je je haar scheiden.

Stap 1: Start op opgespannen haar. (Ik hou van deze blik op de 3e of 4e dag haar.) Met behulp van een kam, het creëren van een hoefijzer gedeelte aan de bovenkant van je haar. 

Stap 2: Breng uw favoriete rand controle of pommade om het doorsnede gebied. CURLS Blueberry Bliss Curl controle Paste is een uitstekende keuze voor gladde randen met een vleugje glans. Met behulp van een kleine hoeveelheid van de controle pasta, strijk het glad langs je haarlijn gebruik dan een borstel met zwijn / nylon borstels om de stijl te poetsen.

load...

Stap 3: Bevestig de sectie met een haarelastiek een halve paardenstaart creëren. Mijn favorieten zijn Goody Ouchless Elastics omdat ze niet te trekken of te haken mijn haar. Vervolgens draai de paardenstaart en wikkel het losjes in een knot. Gebruik bobby pinnen om het broodje te beveiligen.

Stap 4: (Optioneel) Draai het broodje door te trekken met uw vingers om een ​​meer overdreven stijl te creëren.

2. Twisted Half-Updo

Deze stijl is een gedraaide half-updo dat is zacht en etherisch. Door het toevoegen van slechts een paar 2-streng wendingen u een bohemian look die toevallig maar toch elegant kan worden beschouwd als te hebben.

Stap 1: Sectie strekte haar horizontaal van het ene oor naar het andere. Klem de achterste helft van je haar, zodat het niet interfereert met het voorste gedeelte.

Stap 2: Maak 5 verticale profielen op de bovenste helft van je hoofd. Voor een beetje extra glans kunt u een kleine hoeveelheid van de jojoba-olie of de Curls Blueberry Bliss Curl Controle pasta voor textuur toe te voegen. Voor elke sectie begint standaard twee strengen twist. Herhaal dit totdat alle secties zijn afgewerkt.

Stap 3: Opdokken elke twist met één hand aan de uiteinden te houden en de andere 1 draad van de twist opwaartse trek. Dit zal bijdragen aan het creëren van een zachtere kijken twist.

Stap 4: Neem onderaan de achterkant gedeelte van je haar en beginnen met het verzamelen van alle van de wendingen over de kroon. Zet de wendingen met bobby pinnen of gebruik een verfraaid baret te kleden de look.

Stap 5: Om een ​​meer grillige stijl te creëren, met je vingers uit elkaar te trekken en los te komen van de wendingen.

Welke van deze half-up, half-down kapsels is jouw favoriet?

Laat het ons weten beneden in de commentaren.

Volg mij op Instagram @DiscoCurls 

load...