2019 is het jaar van loslaten (en het begint met je haar) | NL.Inspinre.com
De makeup

2019 is het jaar van loslaten (en het begint met je haar)

2019 is het jaar van loslaten (en het begint met je haar)

Meer en meer zien we dat ook zal gebeuren - natuurtalenten die op een haar reis geweest voor de komende jaren zijn groot hakken voor de tweede of derde keer.

Soms is het gevolg van schade; op andere tijden het is “gewoon omdat”. Wat de reden ook, laten zien dat ze ons dat we niet bang voor een nieuwe start hoeft te zijn. Mel, online bekend als @rockyorizos, onlangs besloten om haar natuurlijk haar reis opnieuw te beginnen en deelden een beetje van haar verleden, heden en de toekomst met ons.

Ik heb natuurlijk al een lange tijd.

Mijn laatste relaxer was toen ik 13 jaar oud was; de katalysator achter me het starten van een natuurlijk haar reis was toen de Spice Girls kwam voor het eerst naar de muziek scene (ik ben nu vertel mijn leeftijd, lol). Ik zag Mel B springen op en neer met die prachtige krullend haar en ik vroeg me af, waarom ben ik ontkrullen mijn haar als het lijkt net als de hare?

load...

De lengte van mijn haar voor mijn recente grote Chop was ongeveer schouderlengte. Mijn lange haar regime was vrij eenvoudig, omdat ik was een wassen en ga meisje. Ik zou mijn haar wekelijks met Dark and Lovely Au Naturale Anti Krimp Shampoo en diepe staat te wassen met een zelfgemaakte brouwsel van olijfolie en gepureerde avocado. Ik gebruikte een mix van Sebastian Potion 9, Eco Styler Gel, en ofwel jojoba of druivenpitolie stijl. Ik zou aan de lucht drogen zo vaak als ik kon, maar toen ik voor tijd werd gedrukt, ik verspreid mijn haar met een laag vuur tot het droog was en schiet het met koude lucht om het proces te voltooien.

Ik afgeslankt mijn appartement, ik bewerkte mijn vriendenkring, maakte een inspanning van het zijn meer attent voor mijn familieleden en hen quality time, en ten slotte, hakken mijn handtekening krullen.

Ik besloot om af te hakken al mijn haar omdat het tijd om opnieuw te beginnen was.

Ik experimenteerde met verschillende haarkleuren - die mijn haar beschadigd - maar ook, uiteindelijk was ik de overgang als een persoon. Ik voelde me alsof ik wilde beginnen vanaf nul en brengen geen oude energie in dat proces.

De betekenis achter mijn #iamlettingo hashtag was na het besef dat er zoveel mensen op sociale media voortdurend gaan door overgangen, eenvoudig of leven veranderen. Ik wilde een platform voor het delen van deze intieme verhalen te moedigen te creëren.

Vanwege mijn drukke schema, wist ik niet dat ik in het midden van mijn eigen overgang.

In die tijd deelde ik hoe ik afgeslankt mijn appartement, ik bewerkte mijn vriendenkring, maakte een inspanning van het zijn meer attent voor mijn familieleden en hen quality time, en ten slotte, hakken mijn handtekening krullen. Ik was zeer dankbaar dat het goed werd ontvangen, maar ik merkte dat zoveel vrouwen en mannen gingen via soortgelijke situaties en zij vertelden het aan hun haar!

Ik heb zoveel oprechte e-mails en berichten van degenen die niet wilde openbaar te delen ontvangen en ze alle uitgedrukt hoe ik had inspireerde hen om eindelijk laten gaan van dingen en situaties die hen terug gehouden hebben voor de komende jaren! Tot op de dag, ik ben vernederd en ik snel geleerd dat het OK is om kwetsbaar te zijn en deel uw verhaal - je weet nooit wie je beïnvloeden.

load...

Coco Chanel ooit beroemde uitspraak “een vrouw die haar haar snijdt, is op het punt om haar leven te veranderen."

Bent u behoefte aan een verandering? Laat de aarzeling en angst die staan ​​in de weg. Haar zal groeien terug, maar het snijden is het misschien nog maar het begin van het nieuwe begin je zoeken. Dit is de tijd om het te laten gaan allemaal.

Volg Mel op social media

Twitter @rockyorizos, Instagram @Rock_yo_rizos, blog RockYoRizos.com 

Foto's met dank aan Naz Freidouni

load...