4 dingen die je stijltang moet hebben als je je haar gezond wilt houden | NL.Inspinre.com
De makeup

4 dingen die je stijltang moet hebben als je je haar gezond wilt houden

4 dingen die je stijltang moet hebben als je je haar gezond wilt houden

Toen ik op zoek gegaan naar de beste strijkijzers voor natuurlijk haar vind ik dacht dat het zou eindigen met een snelle reis naar de zoekmachine box.Oh had ik het mis. Ik verdeelde de ijzers in een enorme lijst: keramiek, ionische, toermalijn, titanium, nano, en zilver, alleen om uit te komen met een conclusie. Strijkijzers allemaal hetzelfde doen, maar de resultaten zullen variëren afhankelijk van het merk en hoe je ze gebruikt. Voordat we naar het 'hoe' gedeelte, zorg ervoor dat uw steiltang heeft de volgende:

100% Ceramic - Niet Nano!

Nu zijn hier voorzichtig! Zelfs de high-end professionele kwaliteit strijkijzers adverteert keramische platen maar tenzij ze zeggen "100% keramische" de platen zijn bekleed met een keramische laag. De meeste high-end strijkijzers (bijv Chi, FHI, Babyliss, Sedu, enz.) Hebben een dikkere vacht anders dan de goedkopere supermarkt merken. Daarnaast hebben de meeste kwaliteit strijkijzers langer meegaan. Als u ooit een slechte kwaliteit stijltang hebt gekocht, zult u de keramische of nep-coating op de platen die uit het verlaten van het metaal bloot te merken. Met behulp van een stijltang met zichtbare metaal zal je haar niet te geloven bak. Keramiek en nu toermalijn-keramische platen zijn geweldig geleiders van warmte, zodat uw haar zijdezacht zal blijken en glad.

load...

Hint: Kijk naar de handleiding die bij uw steiltang. Volgens de wet moeten bedrijven openbaar te maken of de steiltang vol keramische of keramische coating. 100% keramische platen zijn niet goedkoop. De goedkoopste ik vond was 239 €! De meeste mensen schrikken van hen als gevolg van de initiële en de kosten op lange termijn. Denk na over hoe vaak je hebt laten vallen een steiltang of andere warmtebronnen styling tool. Als u een 100% keramische stijltang laten vallen het zal breken.

Pas op voor het woord nano; het klinkt cool, maar het is niet! Nano betekent klein, dus als je stijltang zegt "Nano-Ceramic" u krijgt een kleine hoeveelheid keramiek. Marketeers zijn zo lastig! Vergeet niet, de prijs niet altijd de kwaliteit te bepalen.

Toegevoegd Toermalijn of Titanium

Wanneer toegevoegd aan een keramische stijltang of alleen, toermalijn of titanium produceert meer negatieve ionen, zodat je haar blijkt glanzender, zachter en gladder.

Kleine gerechten - niet meer dan 1 1/2 inch Wide

Natuurlijk haar is dik en vereist dat je steiltang je haar in kleine secties voor de beste resultaten. De platen te groot zal niet glad uit uw krullende wortels.

Mogelijkheid om temperatuurinstelling wijzigen

Je kunt je afvragen: "Doe niet alle strijkijzers komen met een gevarieerd instelling temperatuur?" Het antwoord is verrassend niet. Ik vond verschillende high-end strijkijzers (bijv Chi origineel) met slechts één temperatuurinstelling gemiddeld 400 graden. U kunt kus je gezond krullen afscheid als je altijd vlak ijzer bij die temperatuur! Het hebben van een gevarieerd temperatuurinstelling zal toestaan ​​om te zien welke temperatuur het beste werkt voor jou.

Bonus Tip: Laat uw strijkijzer opwarmen. De meeste vrouwen zullen direct testen hun steiltang na op te draaien, en als het niet warm ze slinger van de hitte. Wacht een paar seconden tot een minuut voor uw vlak ijzer op de juiste temperatuur bereikt heeft. Zie het als het voorverwarmen van een oven.

Tips voor steiltang Natural Hair

load...
  1. Wacht tot je haar helemaal dry.never gebruik een steiltang op nat haar.
  2. Afhankelijk van uw haartextuur, kunt u-föhnen op de lage afkoelen opzetten om los te komen van uw krulpatroon. Dit zal u helpen een rechtere look.
  3. Indien mogelijk, gebruik maken van de laagste warmte instelling op uw stijltang om de gewenste stijl te creëren.
  4. Gebruik altijd een goede warmte-beschermer om het risico van beschadiging door hitte te verminderen.
  5. Flat ijzeren profielen van je haar niet groter dan 1 inch. Begin bij de wortels en werk je weg naar de uiteinden. Ga nooit over dezelfde sectie meer dan twee keer. 

Geloof het of niet, dat is het. Met behulp van een stijltang is geen rocket science, maar de meeste vergeten dat, ongeacht het merk en type haar je hebt ze allemaal schade veroorzaken. De ernst van de schade is afhankelijk van de kwaliteit van de stijltang, techniek, en wat nog belangrijker is hoe vaak u steiltang je haar. 

Hoe vaak heb je stijltang je haar? Gebruikt u een kwaliteit stijltang? Zo ja, welk merk?

Dit werd geschreven door Bri van Naturally Fierce voor CurlyNikki. 

load...