5 fixes voor wanneer je haar je niet geweldig laat zijn | NL.Inspinre.com
De makeup

5 fixes voor wanneer je haar je niet geweldig laat zijn

5 fixes voor wanneer je haar je niet geweldig laat zijn

We kennen het allemaal: je uit om een ​​vlekkeloze stijl uitvoeren zijn ingesteld, heb je de perfecte combinatie van producten en de beste tools, u voorbereidingen te treffen met betrekking tot hoeveel droogtijd die u nodig hebt, enz., En nog- de stijl net niet blijken rechts. Andere tijden, je haar lijkt alsof het alleen maar wil dat het slecht functioneert en de schaar te starten vrij goed om naar te kijken. Ergernis met de staat van je haar kan betekenen verandering zou goed of zelfs dreigend zijn.

Let's face it-zo geweldig als is het natuurlijk om te zijn, het omgaan met natuurlijke haren kan frustrerend zijn, tijdrovend en soms onvoorspelbaar, vooral als je in een tijd crunch of gewoon klaar voor iets anders.

Wanneer u een slechte haardag ervaren, of denkt dat u klaar voor een verandering zijn, zoals een verlaging van een soort of misschien een beetje kleur, is het eerste wat je moet doen altijd de situatie te beoordelen en ga vanaf daar. Hier zijn een aantal oplossingen die u helpen uw opties af te wegen!

load...

1. Salvage de stijl

Als je haar stijl slecht bleek in de ochtend of gekroesd up buiten uw wens de hele dag, geen paniek voordat je probeert om de stijl op te slaan. Tijden als deze, is het goed om een ​​paar stijlen die makkelijk te doen zijn en zal het maakt niet uit wat voor werk hebben. Bekijk deze video's van ItsMyRayeRaye en Traeh die stijlen showcase voor lang en kort haar, respectievelijk.

2. Trim je eindigt

3. Beschermende stijl

4. Probeer iets nieuws

5. Big hakken # 2,3, 4?

Een tweede grote chop is altijd een optie, en het zou kunnen zijn om verschillende redenen: het feit dat u genieten van kort haar, juffrouw met kortere lengte, willen om zich te ontdoen van de schade, of anderszins. Houd in gedachten dat een tweede grote chop betekent niet noodzakelijk dat het snijden van het helemaal af. Twee jaar geleden, mijn haar begon te worden beschadigd na maanden van overmatig gebruik van warmte. Na een jaar van het kweken van het uit, heb ik besloten dat ik kon niet vasthouden aan die langer eindigt scraggly en ik mijn haar knippen terug naar schouderlengte (het is nu uitgegroeid tot oksel lengte). Ik wilde niet loslaten van mijn “lengte”, maar dat zien door uiteinden was gewoon niet het bedrijf. Als u overweegt een andere grote hakken, in gedachten houden dat het niet mogelijk om dezelfde redenen als de eerste grote chop deed en dat is oke. Just er zeker van dat het de juiste beslissing voor je.

In deze video, Carmen van MyNaturalSistas legt uit wat maakte haar wilt doen Big Chop # 6:

Wat doe je als je haar niet goed handelt? Laat het ons weten!

Dit artikel is geschreven door Kanisha Parks van BlackNaps.org voor CurlyNikki.

load...