7 natuurlijke kapsels voor kinderen | NL.Inspinre.com
De makeup

7 natuurlijke kapsels voor kinderen

7 natuurlijke kapsels voor kinderen

Laten we eerlijk zijn... We hebben het druk. Wij zijn voortdurend boodschappen doen, werken, schoonmaken en hopelijk uitgaven enige downtime met onze vrienden en familie. In de normale dag van 24 uur, is er niet altijd tijd om onze haren, laat staan ​​haar van ons kind te doen. Als dit ongelukkige waarheid ringen waar, maak je geen zorgen - wij hebben u gedekt, drukke mama! Hier zijn 7 onderhoudsarme kapsels voor kinderen die je kan duren tot de volgende keer dat u een kostbare paar minuten om het op te schakelen.

@momcrushmonday

1. Hair Buns

Er zijn vele verschillende soorten haar broodjes, maar een ding is waar voor hen allen - ze zijn geweldig voor het houden van einden weggestopt en beschermd. DiscoveringNatural's tutorial is een goed voorbeeld van een snelle en gemakkelijke broodje stijl die duurt slechts 5-10 minuten. Daarnaast kunt u een gevlochten hoofdband langs de haarlijn doen om de haren die fijner en korter op de randen te vangen.

Extra tip: Als u een zwijn borstel, herinner me zacht op de haarlijn aan en het gebruik licht slagen om breuk en rafels te voorkomen.

load...

2. Bantu Knots

Deze stijl kan gedragen worden op verschillende manieren en zorgt ervoor dat het haar zonder knopen, gehydrateerd en volledig beschermd tegen de elementen en de dagelijkse manipulatie. Wij houden van leerprogramma Brown Girls Hair, die cornrows in de onderdelen bevat!

Extra tip: Als je moeite hebben om knotjes te bereiken, het creëren van een twee-streng twist en te verpakken rond de basis is een geweldig alternatief voor het rollen!

3. Twee-Strand Twists

Twee strengen wendingen worden bereikt door verdraaien twee stukken haar samen als de stroken op een snoepgoed of touw. Deze stijl kan worden gedaan op het haar van iedere lengte en duurt een lange tijd. U kunt ook deze stijl met behulp van drie strengen en draaien ze met de klok mee totdat ze zichzelf beginnen te draaien.

Extra Tip: Voor een langer durende stijl, te beginnen met gestrekte haar.

4. Ghana Vlechten

Deze stijl wordt gedaan door het snijden van de haren in kleine hanteerbare delen en te wikkelen draad weven helemaal naar beneden de lengte van het te strekken om de werkelijke lengte.

Extra tip: Indien gewenst, kan elke vlecht gebogen en gedraaid in interessante ontwerpen zijn!

5. Flat Twists

Deze super leuke kapsel kan worden gedaan op mensen van alle leeftijden. Het is vergelijkbaar met cornrowing behalve slechts twee strengen haar worden gebruikt op een moment. Flat wendingen kan de plaats van cornrows te nemen en worden gebruikt in het voorste gedeelte met een trekje of een leuke draai in de rug.

Extra tip: gebruik tandenborstel met rand gel om de baby haar te houden en de randen naar beneden.

6. Kam / Finger spoelen

Ook wel “starter sluizen,” dit kapsel is eigenlijk een een streng twist. Dit doe je op nat haar en gebruik maken van ofwel een fijne kam of je vingers om het haar zo vast dat hij begint te vergrendelen of spoel draaien.

Extra Tip: Om de spoelen van bed hoofd te doen herleven, maar spritz met water en voorzichtig sparren met de vingers.

load...

7. Doos vlechten

Deze stijl zorgt voor een veel veelzijdigheid, terwijl haar volledig beschermd tegen de dagelijkse stijl blijft. Deze stijl is best gedaan zonder clips of elastiekjes aan de voet of aan de uiteinden van het haar van uw kind. Extensies zijn optioneel, maar niet vereist.

Extra Tip: U kunt dit veranderen 'te doen met verschillende haaraccessoires!

load...