7 positieve zelfbevestigingen om je vandaag op te vrolijken | NL.Inspinre.com
De makeup

7 positieve zelfbevestigingen om je vandaag op te vrolijken

7 positieve zelfbevestigingen om je vandaag op te vrolijken

Het belang van positiviteit wordt vaak onderschat. Het hebben van een positieve houding helpt je uitdagingen in het leven te overwinnen en op hetzelfde moment, ons meer creatief te zijn in staat om een ​​moeilijke situatie te navigeren. Niet te vergeten, positiviteit trekt mensen aan en vermindert je kansen om zich eenzaam voelen.

Een deel van positiviteit is het hebben van een zelfbeeld optimistisch. Want hoe kunnen we verwachten om bemind te worden door anderen als we ons niet liefhebben? In het verleden zou ik voeren rond een zeer negatieve houding ten opzichte van mezelf. Deze houding vernietigd potentieel waardevolle vriendschappen en tegelijkertijd mijn geluk beïnvloeden. Om deze persoonlijke probleem tegen te gaan, begon ik te vertellen me dingen tijdens de dag om mijn zelfvertrouwen te herwinnen. Nu, ik hou van mezelf nog meer - en er is niets mis met het openlijk tonen van een radicale liefde voor zichzelf.

load...

1. Je bent zo gelukkig voor een andere dag te worden verleend, en je bent dichter bij het bereiken van je doelen.

2. Voel je niet de noodzaak om je houding te veranderen tegenover degenen die u bash - houd je hoofd koel.

Bij het werk roept op tot de groep projecten, kunnen we uit de eerste hand te gaan met mensen die een onprofessionele toon gebruiken bij het tot ons spreekt. Wanneer ik in een dergelijke situatie, ik tel tot tien en mijzelf vertellen. Tip: Ga niet in op e-mails totdat je volledig kalm en nuchter. In face-to-face meetings, aan te geven dat je tijd nodig, en wacht tot je je comfortabel alvorens te reageren op bepaalde opmerkingen zijn. 

3. Vandaag sta je voor deze uitdaging, maar morgen, zal uw situatie te verbeteren. De wereld blijft draaien.

De afgelopen weken heb ik gegaan door een moeilijke situatie, die mijn leven voor de komende maanden ook zal veranderen. Het vertellen van mezelf voel ik me veel beter op elk moment van de dag.

4. Je bent mooi, je bent geweldig, je bent uniek.

Het klinkt misschien raar jezelf te vertellen hardop, maar het is echt belangrijk voor u om uw eigen unieke schoonheid te realiseren. Zeg ik tegen mezelf dit op momenten dat ik onzeker voel. Vooral als ik op mijn periode - vergeef mijn eerlijkheid - en als ik me zorgen over het hebben van een datum, wordt deze zin gesproken bij mezelf.

5. U kunt dit doen, en je wil.

Bij het doen van mijn trainingen soms motiveer ik mezelf om mijn best meer te doen. Problemen die mensen hebben vaak last van een gebrek aan motivatie voor het doen van sport. Als u realistische doelen te stellen u automatisch voelen aangemoedigd om deze te bereiken.

6. Je had een zeer productieve dag vandaag, en morgen zal zelfs nog beter!

Aan het eind van elke succesvolle dag, ik wil mezelf te loven toen ik thuis komen en te ontspannen. Door dit te doen hardop houdt de motivatie voor de volgende dag prestaties.

7. Vandaag was misschien niet de beste dag, maar morgen krijgt u de kans om te verbeteren.

Wat zeg je tegen jezelf elke dag?

load...

Laat je zelfbevestiging in het commentaar hieronder.

load...