8 kousstuffers die elk natuurlijk krullend meisje wil | NL.Inspinre.com
De makeup

8 kousstuffers die elk natuurlijk krullend meisje wil

8 kousstuffers die elk natuurlijk krullend meisje wil

Nu nog niet fret, we hebben u gedekt met deze lijst van toegankelijke en betaalbare geschenken die elke krulhaar geobsedeerde meisje zal maken op uw lijst duizelig te ontvangen.

Foto met dank aan @_journeytowaistlength via Instagram

DevaCurl DevaTowel Anti-Frizz microvezel handdoek

Microfiber handdoeken zijn een van de essentiële hulpmiddelen elke krullend haar routine behoeften, en deze is in staat om overmatig vocht te verwijderen zonder over het haar drogen of met achterlating van kroeshaar krullen.

Donna Black Satin Sleep Cap

Tifara Beauty Flexibele Curling Rods

Terwijl we zouden allemaal graag in staat zijn om de controle van onze eigen natuurlijke krullen de hele tijd, de waarheid is dat het soms handiger om flexi staven of rollen toe te voegen voor de definitie zonder het kneden en curling. Deze bijzondere hengels maken een grote aanwezig is om de overgang of lui krullend meisje in uw leven.

load...

Scunci Moeiteloos Beauty Thermal Twisters

Een eenvoudige, goedkope nietje dat bijna elke krullend meisje nodig heeft, is een set van scrunchies. Deze helpen haar te houden haar uit haar gezicht tijdens het werk uit en 's nachts zonder schade of het verlaten van een deuk in haar wash-and-go.

Waterfles

U kunt een goedkope spray fles in een drogisterij vinden, maar als je wilt een traktatie proberen deze fles water, dat een super fijne nevel en continue spray heeft.

Lila Rose Hair Clips

Deze mooie haaraccessoires niet alleen een beetje glitter toe te voegen aan je kapsel ze houden ook krullend stijlen ongelooflijk goed.

Natte Brush

Deze kleine borstel maakt detangling krullend haar in de douche veel minder van een pijnlijke ervaring met zachte haren die niet breuk zal veroorzaken in tegenstelling tot haar traditionele platte borstel.

Curlmart Kadobon

Als u niet zeker bent van de behoeften van de gekrulde meisje in uw leven kunt u altijd geven de gave van winkelen! Met zo veel heilige graal merken om uit te kiezen, het bereiken van de beste krullen mogelijk bij een op maat gemaakte behandeling eenvoudig met een gift card te Curlmart wordt altijd op prijs gesteld zal zijn.

Curlies, wat er op je krullend verlanglijstje vakantie?

Laat het ons weten in het commentaar hieronder.

load...