9 manieren om je kroeshaar te temmen | NL.Inspinre.com
De makeup

9 manieren om je kroeshaar te temmen

9 manieren om je kroeshaar te temmen

Er zijn veel krullend meisjes die het volume te omarmen en het karakter kroezen brengt om hun krullen - en we zeggen rock it hoe je love it! Maar als u liever een meer gedefinieerde look en kroezen wordt in de weg van dat, hier is hoe om het te minimaliseren.

Wat is frizz?

Frizz is een verstoring van de natuurlijke krul of spoel het haar door een verhoogde cuticula die het mogelijk maakt vocht om binnen te komen en zwellen de strengen. Frizz komt vaker voor in krullend haar dan steil haar en kroezen kunnen op een eigen mening te nemen en maken knopen, knopen, en het volume dat de uniforme kruldefinitie we streven naar verstoren. De beste manier om kroes te temmen is om te voorkomen dat ooit gebeurt.

Hoe om kroes te voorkomen

1. Gebruik de juiste producten

load...

U wilt producten die het vocht in zal verzegelen en houdt de cuticula plat te gebruiken. Het gaat niet om het haar te verzwaren, maar veeleer om het verzegelen van uw strengen, zodat ze zacht, glad en gehydrateerd. Veel curlies gebruiken serums of olie van zeehonden te helpen bij het vocht en houden flyaways op de baai. Zorg ervoor dat het product goed toe te passen en niet alleen ploffen op. Het product volledig te verdelen over alle onderdelen om ervoor te zorgen alle gebieden aan bod komen en minder kans kroeshaar te krijgen.

Deep conditioning na elke wasdag, weg te houden van het drogen van alcoholen en zelfs het gebruik van een microfiber handdoek of een katoenen t-shirt om je haar te drogen allemaal helpen om de mogelijkheid van kroezen te verminderen. Het vinden van de juiste producten voor uw haartype zorgt voor veel minder pluizig dagen en zelfs het weer kan me niet tegenhouden als ik mijn Heilige Graal regime!

2. Krijg een uitstekende cut (regelmatige trims)

De juiste snit kunnen onze krullen om mooi te vallen. Die splitsing of beschadigde uiteinden worden gemakkelijk kroeshaar omdat ze verstoren de natuurlijke krul van je haar. Niemand zegt dat je nodig hebt om bakken met geld uitgeven, maar het krijgen van een kapsel of een trim van een krullend haar specialist zorgt ervoor dat ze snijden de krullen onder de juiste hoek, zodat je het haar goed valt. Een slechte cut zorgt vaak voor nog meer kroezen en niet het krijgen van regelmatige afwerking zorgt voor gespleten haarpunten die knopen, klitten en pluizen zal creëren.

3. Beperk uw gebruik van shampoo

Shampoo is een noodzaak, maar we hoeven niet te gebruiken voor elke wasbeurt dag. Shampoo kan uitdrogen je haar en op zijn beurt het creëren van meer kroezen. Probeer een co-wash om de andere wasbeurt dag om ervoor te zorgen dat u het houden van haar als gehydrateerd mogelijk te maken.

4. Laat je haar alleen als het eenmaal is vormgegeven

Een van de makkelijkste manieren om kroezen te maken, is het knoeien met je haar nadat u het vormgegeven en voordat het droog is. Laat het haar ten minste 90% droog zijn voordat kneden uit de gel gegoten of voordat je begint te proberen om het weer te repareren. Ik kan je niet vertellen hoeveel keer ik kroezen hebben gecreëerd door de gek met mijn haar als het nat is. Elke keer dat je je haar aanraakt je opbreken zijn natuurlijke patroon en dat kan kroezen veroorzaken.

load...

5. Niet over-proces je haar

Over-behandeld haar is beschadigd, broos, droog en pluizig. Haar kan worden over-verwerkt door kleur, stijltangen, kleur of directe warmte. Zorg ervoor dat u specifiek te gebruiken producten voor chemisch behandeld haar om het gehydrateerd en gezond te houden en probeer je directe warmte te beperken, zodat je niet uitdrogen uw strengen of veroorzaken schade door hitte.

Hoe op te lossen kroezen

Als je merkt dat je kroezen ondanks uw inspanningen om dit te voorkomen, wees maar niet bang. Er zijn manieren om het te repareren en zorgen voor een betere haardag die niet vereist dat het zetten van uw haar in een paardenstaart.

6. Breng wat conditioner

We hebben vaak het gevoel dat we onder alle gebieden van ons haar, maar soms mis en hebben een kroezen patch. Run sommige afgezwakte conditioner op om de kroezen te kalmeren.

7. Breng een serum

Een goed haar serum is geweldig voor als uit en over en het haar begint te kroezen. Of het nu een serum of een crème, zorg ervoor dat alleen betrekking op kroeshaar ruimtes en bind het in een knot, terwijl vochtig haar terug naar beneden glad.

8. Opnieuw beginnen

Als al het andere faalt en je hebt de tijd, net bevochtigen je haar, en opnieuw beginnen. Niet de ideale oplossing, maar soms zie ik de kroezen wordt dan het maken en die kan worden van niet slapen op een satijnen kussensloop niet naar behoren toepassen van mijn producten. Ik sprong in de douche en gewoon opnieuw beginnen en met mijn conditioner + elixer mix en alles is goed met de wereld.

9. Houd haar accessoires bij de hand

Als je gepakt wordt in de regen of haar begint om groter te worden naarmate de dag vordert, maar de hulp inroepen van hoofdbanden, haarspelden, hoofddoekjes, en zelfs paardenstaart houders. Plaats haar in een knot of werpen op een hoofdband, maar mijn favoriete orde is een zonnebril. Mijn haar kan een kroezen puinhoop, maar als ik ze plaats aan de top van mijn hoofd, heb ik mijn haar veranderd in een leuke puinhoop. Ik zweer het werkt!

load...