Abs 2018: vochtoplossing van Curly hair solutions | NL.Inspinre.com
De makeup

Abs 2018: vochtoplossing van Curly hair solutions

Abs 2018: vochtoplossing van Curly hair solutions

Onze wereld is gevuld met alle soorten van fobieën uit arachnofobie (angst voor spinnen) naar germophobia (angst voor ziektekiemen). Maar wist u dat krullend haar lijdt aan een unieke soort fobie genoemd watervrees? Ik heb ook niet, maar bij America's Beauty Show, krullend haar Solutions' Jonathan Torch gaf me een van de meest inzichtelijke lessen over krullend haar gedrag ik ooit heb gehad rond dit concept van watervrees.

"Hydro" = water en "fobie" = angst. Zet dat samen en je hebt "angst voor water" gekregen. CHS Torch stelt dat krullend haar van nature hydrofoob of waterafstotend water, terwijl tegelijkertijd die meer vocht dan andere soorten krullen te gedijen. De sleutel tot het behoud van een gezonde en mooie hoofd van krullen is het overwinnen van intrinsieke watervrees krullend haar's. Haren verder over de lengte van de schacht gewoonlijk poreuzer, zodat de meerderheid van "knijpen" werk moet worden gedaan op de basis waarbij nieuwere haar heeft een sterkere lipidebarrière vocht door te breken. Zaklamp maakt gebruik van een unieke werkwijze die een eenvoudig nylon wortelborstel effectief water knijpen in de schacht van het haar door de cuticula gebruik. Ik was in staat om een ​​stap-voor-stap te krijgen hoe je van zijn demonstratie op de Texture Pavilion Mainstage bij ABS van dit jaar.

load...

Hoe maak je Squeeze Water In

Hier is krullend haar Solutions eenvoudige techniek voor het krijgen van verzadigde vochtigheid van wortel tot punt voor krul verbetering en verlenging.

Curly Hair Solutions Root Brush werkt door middel van krullen model.

  1. Reinigen en Voorwaarde - zorg ervoor dat je krullen zijn schoon en geconditioneerd. Houd haar nat. Immers, we proberen om water te halen in je strengen!
  2. Ontwarren tweemaal - Prep haar met een licht achter in en gebruik een grove kam om eruit te komen iedere grote klitten. Schakelen naar een kleinere kam om verder af te breken elke loer snauwt. Echt concentreren op ontwarren. Dit zal ervoor zorgen dat u eventuele schade tijdens de volgende stap te minimaliseren.
  3. Product Time! - Voor deze techniek, gebruik dan een styling product gericht op rek en definitie zoals krullend haar Solutions Extenzz royaal door het haar.
  4. Maak kennis met de wortel van het - Het gebruik van de Curly Hair Solutions Root Brush, borstel door middel van kleine delen van het haar. Werk je een weg van top tot wortel en zorg ervoor dat je tijd om breuk te voorkomen. Het is deze speciale borstel en techniek die zowel het water "knijpt" in uw strengen voor de ultieme vocht en verlengt je krullen patroon voor een uitstekende definitie.
  5. Hoog en droog - Laat je haar drogen aan de lucht als normaal.

Voila! Glanzend en gezond en vooral gehydrateerd krullen. Angst voor water, ga weg!

Laatste gedachten

Voor meer informatie of om te controleren demonstratie video's van de Curly Hair Solutions Root Brush, bezoek hun website. Stay tuned voor meer van onze curl bevindingen van deze jaren ABS! Kijk op onze lijst van de heetste trends uit de show hier!

load...