Bekijk caras golvende Wash n GO -routine haar schaamteloze recensie | NL.Inspinre.com
De makeup

Bekijk caras golvende Wash n GO -routine haar schaamteloze recensie

Bekijk caras golvende Wash n GO -routine haar schaamteloze recensie

Ik zit naast NaturallyCurly Graphic Designer Cara, en het echt lijkt alsof ze heeft een ander krulpatroon elke dag. Soms is het dicht bij recht, vele dagen is het een mix van rechter en curlier stukjes, en enkele dagen het is erg krullend. De variatie is een bewijs van de wishy slap neigingen van type 2 natuurlijk golvend haar. Als u een Type 2 bent, hebt u waarschijnlijk ervaren een aantal van deze. Dus het was interessant voor mij om Cara recente Watch & Go, de show waar we evaluatie blijkt dat we keken terwijl we onze wassen doen en gaan, op onze NaturallyCurly YouTube-kanaal te bekijken.

Ik vroeg Cara een beetje meer over haar golvend routine, hier is wat ze te zeggen had.

Je hebt een mix van krul patronen - hoe ga je om met dat?

Ik heb Type 2a, 2b, 2c en 3a misschien wat krullen. En ik weet niet hoe om te gaan met dat nog! Meestal Ik behandel ze allemaal hetzelfde.

Heeft u meestal gebruik maken van een co-wash in plaats van een shampoo?

Ik co-wash wanneer ik wil mijn haar tussen shampoo wasbeurten vernieuwen. Ik meestal wassen met shampoo op zondag, en soms - maar niet altijd - co-wash mid-week. Dat komt neer op me co-wassen van mijn haar ongeveer 2-3 keer per maand.

load...

Wat vindt u geeft uw golven de beste kruldefinitie?

Tijd en inspanning altijd geef mijn haar meer definitie, maar ik ben vrij lui en weinig onderhoud over mijn haar, dus ik meestal zet ze gewoon in een knot. Het wassen van mijn haar in de ochtend en het verspreiden ervan en plopping altijd bijdragen tot een grotere golven te maken, maar ik meestal te wassen 's nachts omdat het zo lang om te drogen duurt.

Het wassen van mijn haar in de ochtend geeft me veel beter kruldefinitie dan toen ik was 's nachts en een nachtje over slapen. Plopping het tot het droog is of het verspreiden van het tot het droog is geef me mijn best krullen.

Wat zijn uw favoriete producten voor de golven?

Ik hou echt van de Eden Bodyworks Peppermint Tea Tree Hair Milk, gebruik ik de

Dyakim microfiber handdoek, en ik heb onlangs met behulp van Ouidad Geavanceerde Climate Control warmte en vochtigheid Gel voor glanzend controle. Ik hou echt van de Briogeo Curl Charisma Rice Amino + Avocado Hydrating Shampoo en Conditioner, en ook hun Scalp Revival Charcoal + kokosolie Shampoo.

Elke technieken of tips die een groot verschil in de manier waarop je haar ziet er hebben gemaakt?

Ik gebruik veel van kneden en plopping. Voordat ik hier kwam werken Ik waste mijn haar de hele tijd, maar ik heb sindsdien ontdekt dat het gebruik van betere producten, en zelfs golvend-specifieke producten, beter voor mij werken. Ik had gekocht producten voor krullend haar dat vol oliën waren, en die waren niet goed voor mij werken.

Hoe zou u Shameless aan iemand die deze nog nooit heeft gezien aanbevelen?

Het is echt grappig en dramatisch, maar moreso grappig. Het is eigenlijk een gecompliceerde familie die nog steeds van elkaar houdt. Ze hebben betrekking op veel actuele gebeurtenis soort onderwerpen en sociale kwesties, met name drugsgebruik en psychische problemen, maar op een grappige manier.

load...