Celebrity skin care geheimen die je ook kunt doen | NL.Inspinre.com
De makeup

Celebrity skin care geheimen die je ook kunt doen

Celebrity skin care geheimen die je ook kunt doen

U kunt celebrity huid hebben, ook!

Je hoeft niet naar een Hollywood-ster te laten uitzien als een! Celebrities willen hun best uitzien voor de rode loper evenementen en ook u kunt het beeld van perfect voor uw speciale dag.

Onderhoud en planning zijn de sleutels tot een perfecte huid. Proberen om mooie huid te krijgen 's nachts is niet gaat gebeuren; je moet van tevoren te plannen.

Dus hoe kan je bereiken dat mooie gloed? Het begint aan de binnenkant en werkt zich een weg naar buiten. Grote huid nodig heeft voeding omdat uw huid is het grootste levende orgaan in je lichaam en het moet worden voeden voedingsstoffen. Goede eetgewoonten in combinatie met het drinken van veel water en regelmatige lichaamsbeweging zal magische dingen doen om uw lichaam. Neem je programma een stap verder en vitamines en antioxidanten toe te voegen in uw dieet.

load...

Start maanden voor een speciaal evenement om mooie huid te bereiken. Grote huid betekent dat je op een regelmatige huidverzorging programma. En nooit naar bed met make-up op je gezicht. Reinig uw huid en verjongende huidverzorgingsproducten van toepassing voor uw huidtype voor het slapen gaan. De nacht is wanneer uw huid zal beginnen te herstellen zelf-en wie wil er niet jonger uit te zien in de ochtend?

Dus hier is uw gids voor celebrity beauty geheimen:

Deep Cleansing gezichtsbehandelingen of Chemical Peeling / Peels: Start doen dit ongeveer 3 maanden voor een evenement. Een of twee behandelingen per maand zal uw huid weer in vorm te krijgen. Ik geef de voorkeur chemische of enzym peelings aan de dikke, dood, cellulaire opbouw veel klanten hebben te verwijderen als ze niet op een goede huidverzorging programma. En hoe beter uw thuiszorg programma, hoe beter de resultaten zullen zijn wanneer je wel professionele behandelingen.

Laat het zonnescherm niet vergeten als je naar buiten gaat!

Verwijderen oppervlak littekens, fijne lijntjes en rimpels met laserbehandelingen. Dit is een meer agressieve manier van helpen te glad en te verjongen huid textuur en toon. U zult roodheid en zwelling na een behandeling ervaren, dus van tevoren te plannen om de beste resultaten te krijgen. Thuiszorg is van cruciaal belang om te helpen genezen van de huid soepel. Dit is zeker van tevoren een procedure uitgevoerd maanden. Ik hou van de Pixel laserbehandelingen omdat je ze zo dicht als een maand uit elkaar zonder al te veel downtime kan doen.

Injecteerbare gezicht vulstoffen zijn een andere manier om jongere direct kijken als ze in de diepe lijntjes rond de mond gebied te vullen en kan helpen bij het oppompen van verticale lippen lijnen. Doe deze behandeling minstens één tot twee weken voor een speciale gebeurtenis als je een aantal blauwe plekken rond de injectieplaats kan hebben. Fillers normaal duren ongeveer een jaar en mijn favoriet is Juvederm van Allergan. Botox is een andere favoriet om de lijnen tussen de wenkbrauwen en op het voorhoofd in een ontspannen toestand te houden, waardoor het voorkomen van diepe rimpels. Botox duurt ongeveer 3-4 maanden.

load...

Gebruik alfa- of beta-hydroxyzuren (AHA's) en retinols moeten omgekeerde het verouderingsproces. Deze producten aan de huid schil, die helpt om beschadigde huidcellen te verwijderen en zorgt voor een gladdere huid textuur over de tijd. Zij zullen ook u gevoelig voor de zon te maken en mag alleen gebruikt worden met zonneschermen. 'S Nachts is de beste tijd om dit soort product te gebruiken en deze te combineren met een huid hydraterende / vochtinbrengende behandeling om het teveel aan irritatie te voorkomen. Dit punt is cruciaal omdat niet alle producten zijn gaan werken voor uw huidtype. Lees de etiketten en aanwijzingen voordat u ze gebruikt om een ​​allergische reactie te voorkomen. Voorbeeld: bij het gebruik van retinol producten, je ze niet naar buiten dragen als ze je zon gevoelig, schade aan uw huid. Maar draag een retinol product meerdere keren per week naar bed, en je zal gladder en jonger uitziende huid te zien.

Blijf uit de zon !!! Uw huid veroudert dramatisch met blootstelling aan zon. Ja, je moet zonneschijn om gezond te blijven maar kijk het aantal uren dat je naar buiten gaat en draag een zonnebrandcrème. Vergeet niet dat ouderdomsvlekken zijn echt de zon beschadigde huid veroorzaakt door looien.

load...