Cozys Corner helpt me het haar van mijn baby te hydrateren | NL.Inspinre.com
De makeup

Cozys Corner helpt me het haar van mijn baby te hydrateren

Cozys Corner helpt me het haar van mijn baby te hydrateren

Vraag: Mijn dochter is 15 maanden oud en ze heeft een hoofd vol krullend haar. Maar het is echt goed, en ik heb geen idee wat te doen met het. Ze is bi-rassen, maar echt niet elke vorm van structuur moet haar haar. Het droogt zo gemakkelijk en niets lijkt te houden gehydrateerd. Wat kan ik doen voor haar?

Gezellig: U zult merken dat je dochter haar textuur na verloop van tijd zal veranderen. Voor nu heeft ze nog baby haar. In de tussentijd heb je gelijk te vragen over hydraterende haar droog haar. Probeer een leave-in conditioner. We hebben zo gezellig Fruitig Delight Detangler en leave-in conditioner. U kunt dit gebruiken op nat of droog haar, en het zal helpen om het te hydrateren en zal het gemakkelijker te kammen door haar haar te maken.

Vraag: Ik wou dat mijn dochter zou het haar niet rechtzetten. Ze is 12, en stick-steil haar is alle woede. Ze bijna nooit wil laten krullen! Haar haar is erg lang, dik en blonde (met prachtige platina highlights van de zon), en ik denk het gaat over een 2b 3a wanneer we toestaan ​​dat het krullen en het gebruik van de juiste producten. Het is echt prachtig! Voeg daarbij haar roze wangen en heldere blauwe ogen. Wat kan ik doen om haar te helpen houden van haar krullen?

load...

Cozy: Dit is een eeuwenoud verhaal. Het gras is altijd groener! Het kostte me bijna 39 jaar aan mijn krullen te omhelzen! Een van de redenen waarom ik denk dat ik een probleem goedkeuren van mijn krullen had is dat ik niet echt weet hoe te werken met hen om te verbeteren en de-kroezen hen. Deze dagen, zijn er zo veel geweldige producten die er zijn om te helpen krullen op hun best uitzien. Misschien kun je haar helpen experimenteren en spelen met haar haar te helpen haar te vinden wat maakt haar een goed gevoel over haar krullen voelen. Probeer verschillende styling crèmes en gels, en in gedachten te houden dat het enige tijd om haar te krullen te omarmen kan duren.

Vraag: Mijn dochter is twee, en heeft een zeer tangly, krullend haar. Het is erg dik, maar het is niet lang, waardoor het moeilijk is om het in een hokje te stoppen. Het staat op haar hoofd, en is zeer kroeshaar. Ze is een kwart Koreaan, een kwart zwart, en een half blanke. Ik heb geen idee wat te gebruiken voor haar. Ik wil iets gemakkelijk te gebruiken. Ik denk dat ik zeker gaan om haar speciale shampoo en conditioner te kopen, maar ik weet niet wat te gebruiken. Ze ziet eruit als Albert Einstein op dit moment, dat is niet een goede kijk voor een 2-jarig meisje. Alle hulp zou zeer gewaardeerd worden!

Gezellig: Voor een 2-jarig meisje, moet je proberen om de verzorging proces zo eenvoudig mogelijk te houden. Probeer een 2-in-1 verzorgende shampoo om een ​​stap te elimineren. Zo gezellig Tropical Fruit 2 in 1 Shampoo is perfect voor dit. Ik zou een zeer lichte gel om te helpen met de kroezen aanraden. Als ze komt uit het bad, "scrunch" haar haar met zo gezellig Groovy Grape Styling Gel, en zorg ervoor dat het gelijkmatig en consequent door het haar en laat het haar op natuurlijke wijze drogen. Geen borstel of kam, die haar haar kroeshaar zou maken.

Vraag: Mijn dochter is zeven jaar oud en biracial, en haar haar is oncontroleerbaar. Het is erg droog, kroeshaar en stijf gevoel. Ik ben schuldig aan curly-girl onwetende want ik heb steil haar. Ik zou graag willen weten hoe te werken met haar haar. Welke producten moet ik gebruiken? Moeten zij degenen zijn gericht op kinderen of kan ik aan te schaffen voor volwassenen? Is er een routine ik kan doen 's nachts om tijd te besparen in de ochtend? Ik heb advies nodig!!!

Gezellig: U bent slim voor om hulp te vragen, omdat de meeste mensen echt alleen weten over haar uit eigen ervaring. En duidelijk uw ervaring is heel anders dan uw dochter. Het klinkt alsof je dochter heeft een aantal zeer goede conditioner om het haar te hydrateren. In haar bad 's nachts, probeer dan zo gezellig Zoete Aardbei Conditioner en in plaats van volledig uit te spoelen, laat een weinig aan de uiteinden. Na het bad, "kneed" in zo gezellig Kooky Kiwi Styling Cream om de krullen te verbeteren, om het te glad en het haar van kroezen te houden. In de ochtend kunt u deze opnieuw toe te passen de Styling Cream of proberen om de krullen te activeren en af ​​te halen de kroezen van de nacht.

load...

Vraag: Mijn 5-jarige krullend dochter wil haar haar langer te laten groeien. Op dit moment, het is kort en gelaagd. Wat is de beste manier om te groeien krullend haar? Is er een strategie? Moet ze houden het gelaagde of groeien allemaal één lengte? Ik heb bone-steil haar dus het is allemaal nieuw voor mij.

Gezellig: Groeiende uit lagen is zo lastig! Er is altijd een periode waarin het voortkomen uit haar, dat het gewoon niet goed uit. Voor dat, adviseer ik veel accessoires zoals clips, hoofdbanden en haarspeldjes. Het is moeilijk om een ​​knipbeurt bevelen zonder het zien van uw dochter, want er is niet een juiste kapsel voor krullend haar. Ik kan zeggen dat een lengte van het haar is meestal niet goed. Typisch, langer lagen zijn beter voor meisjes die lang krullend haar willen. Maar er is geen regel. Mijn advies aan u is om op te hangen in er tijdens de groeiende out periode en weerstaan ​​aan de drang om te snijden! Zoek een goede stylist die een grote gesneden voor uw dochter en een strategie voor de teelt van het uit te kunnen aanbevelen.

load...